Nocne marki
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Chlor

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 531

Chlor, 06-04-2009, 02:09
Standardowy temat na kilku forach które znam (:, można pisać cokolwiek byleby w godzinach od 1:00 do 5:00 w nocy. Posty umieszczane w innych godzinach niż zalecane uprasza się o skasowanie przez moderatorów d;

No to aby od czegoś zacząć, powiem, że właśnie zabieram się do rysowania Caimie d; więc postanowiłam przypomnieć sobie co nieco o rysowaniu:

ha! tu był rysunek, ale go usunęłam, bo zapomniałam, że to nie dzial tylko dla dorosłych. Przepraszam (;
W zamian [Obrazek: _one_piece__by_OnePieceUnlimited.gif] z devianta.

Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy. (;
Nifir

Super świeżak

Licznik postów: 199

Nifir, 07-04-2009, 02:21
Mogłaś go wrzucić jako spoiler i zaznaczyć, że jest tylko dla dorosłych. Smile
BTW fajna emota. Smile
Tomlast

Super świeżak

Licznik postów: 182

Tomlast, 07-04-2009, 02:25
Ładna nocka, buzia mi sie prujeTongue chyba zagram w painta^^
yuck^^

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 530

yuck^^, 07-04-2009, 02:42
Korzystając z okazji... Szukam teledysku pewnego wykonawcy, lecz nie wiem jak on się nazywa Tongue W teledysku można zobaczyć chłopaka śpiewającego (chyba) po angielsku oraz skaczące różnokolorowe kulki i temu podobne. Szukam już ponad godzinę na googlach i nie mogę znaleźć Sad
Boto

Kapitan z paradise

Licznik postów: 313

Boto, 07-04-2009, 02:44
Kurde wciągnął mnie Air Gear, ale odpuszczę sobie dalsze czytanie tej nocy ;p póki co jestem na 141 chapterze Tongue Teraz idę czytać "Wspinaczka na szczyt nieprawdopodobieństwa" Dawkins'a ;p
Nifir

Super świeżak

Nifir, 07-04-2009, 03:19
yekk^^ napisał(a):Korzystając z okazji... Szukam teledysku pewnego wykonawcy, lecz nie wiem jak on się nazywa Tongue W teledysku można zobaczyć chłopaka śpiewającego (chyba) po angielsku oraz skaczące różnokolorowe kulki i temu podobne. Szukam już ponad godzinę na googlach i nie mogę znaleźć Sad
Powiedz przynajmniej coś więcej na ten temat. Jaki typ muzyki, kiedy to powstało (nowe/stare/bardzo stare), bo jak na razie to twój opis nie pomaga. Smile
yuck^^

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 530

yuck^^, 07-04-2009, 03:49
Powstało chyba w 2009r. Ostatnio widziałem ten teledysk na programie "TRACE" (Cyfra +). Gatunek.... nie znam się za bardzo, ale podchodzi mi pod pop? Chłopak śpiewał niskim głosem, był biały, a na głowie miał coś jakby małe afro. Oprawa graficzna wydawała mi się lekko cukierkowa.

@edit
Po długich poszukiwaniach znalazłem xP SLIIMY - WAKE UP
Nifir

Super świeżak

Nifir, 07-04-2009, 04:29
Nigdy nie widziałem... W sumie chłopak śpiewa po angielsku, ale jestem w stanie wychwycić tylko pojedyncze słowa. Dziwna piosenka. Wink

[ Dodano: 2009-04-07, 04:59 ]
Ech, nie ma nikogo z kim można pogadać. Sad A tak się cieszyłem, że znalazłem temat dla siebie...
Chlor

Kapitan z nowego świata

Chlor, 11-04-2009, 02:09
Cóż, widzę że to forum nie obfituje w nocne marki (; Ja sama ostatnio zbyt zmęczona jestem, żeby siedzieć po nocach, no ale myślałam, że może inni skorzystają (:

Powiesiłam pranie, dodałam dwa rysunki i idę spać.
xaxs

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,221

xaxs, 11-04-2009, 02:13
oO temat jak znalazł dla mnie Tongue Za młodych lat Tongue Teraz korzystam jak mam szanse zasnąć wcześniej (czyli koło 24-1 Tongue). Deficyt snu przez te wszystkie lata mi się zrobił masakryczny Tongue

A temat ciekawy Tongue Zawsze to jakoś noc można wytrzymać jak jest kilka osób no ale Tongue zmęczony jestem i też zaraz ide spać. Jutro rano trzeba wstawać ech :/
Nifir

Super świeżak

Nifir, 24-04-2009, 05:11
Temat nie należy do najpopularniejszych. Jest ktoś jeszcze kto dziś zarywa nockę? :zdziwko:
Kowal

Imperator

Licznik postów: 2,230

Kowal, 02-05-2009, 03:20
Ha, też mam okazję się tu wpisać Big Grin Kurczę, ale się naszukałem tego tematu! xD W zasadzie to tylko powiem dobranoc i spadam Wink Dobranoc Confusedpi:
ryba

Super świeżak

Licznik postów: 204

ryba, 02-05-2009, 03:25
Dobranoc Kowal Tongue Ja jeszcze poszukam jakiejś rozrywki, chociaż widzę, że niezbyt tu w nią obficie Tongue
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 02-05-2009, 04:08
A ja jeszcze trochę po necie pobuszuje. Potem już tylko paciorek, reboot i spać.
Chlor

Kapitan z nowego świata

Chlor, 03-05-2009, 02:07
BU!

(Już kilka razy miałam okazję się wpisać, a jakoś tak mi się nie zachciewało. A teraz zasypiam, ale jest po 1:00 więc tak se postanowiłam zapodać rysunek jakiś, co go znalazłam, o:

http://firnantowen.deviantart.com/art/H ... ji-6273294 )
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź