Ulubiona wyspa
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
xaton

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,120

xaton, 01-01-2010, 21:08
Na wstępie powiem, że skoro i tak każdy by wybrał Snajper Island to nie dawałem do ankietyTongue. Po 2, jak gdzieś nie było nazwy wyspy tylko miasto to właśnie ją dawałemTongue. Po 3. Wysp o których wiemy tylko np. stamtąd ktoś pochodzi ale nie była pokazana, to takich nie dodajęTongue. Po 4, przy mało znanych nazwach(większośćTongue) dodałem jakieś skojarzenia w nawiasachTongue. Po 5, nie dodawałem z animeTongue.

Macie 3 zaznaczenia, wybierzcie ulubione, na których chcielibyście mieszkać i takie tamTongue.

Syrup Village bo jakże inaczejTongue. Zaszczyt to mieszkać na wyspie gdzie narodziła się legenda a gdyby on tam jeszcze był to jeszcze lepiejTongue.
Water 7, piękne miasto, taka Wenecja naszaTongue. Yagary, wodny pociąg...żyć nie umieraćTongue.
Amazon Lily, chyba wszyscy mnie rozumieją bez słówTongue.

Jeśli uważacie, że coś ważnego pominąłem, piszecieTongue.
DWPL

Nowicjusz

Licznik postów: 14

DWPL, 01-01-2010, 21:30
Moje Skypiea, Water 7 i Mirror Ball Big Grin

W zestawieniu mogłaby być też wyspa Karakuri.
Szczery

Imperator

Licznik postów: 1,822

Szczery, 01-01-2010, 21:36
Dawn? Skąd ta nazwa? Myślałem, że wiadomo tylko, że Luffy pochodził z Fuscha/Fusha (?) Village. (wioska z wiatrakami).

Zaznaczyłem Loguetown, Cactus i Water7 (ostatnie m.in za theme muzyczny, który tylko tam słyszałem)
GoODSenSI

Pirat

Licznik postów: 45

GoODSenSI, 01-01-2010, 21:42
Zaznaczyłem Sabaody Archipelago, Little Garden i Logue Town.
aririri

Piracki wojownik

Licznik postów: 112

aririri, 01-01-2010, 21:51
Ja zaznaczam:
Loguetown - ładna wyspa z dużym miastem portowym. Zdecydowanie moja ulubiona ze względu na historię (Roger) i nie wiem jeszcze dlaczego - po prostu.
Ohara - po prostu ją lubię. Może dlatego, że stamtąd pochodzi Robin i w ogóle ta cała historia z Buster Call. Poza tym drzewo o.o
Arabasta - pustynia, ale ładna pustynia. Duże miasta, trochę mało zieleni, ale krajobraz i tak piękny.

Gdyby było 5 możliwości to jeszcze: Dawn i Water 7. Ale niech będzie i tak.
xazax

Piracki oficer

Licznik postów: 646

xazax, 01-01-2010, 21:57
-Water 7
-Loguetown
-Skypiea
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 01-01-2010, 22:16
Mirror Ball-impraaaaaa!!!!!I te nuty...... Big Grin Ohara-duuuuuuuuuużo ciekawych książek,i ludzi mądrych,naukowców z którymi bym dyskutował :] (jak by mi jej nie zniszczyli....wyspy.)
Skypiea-chmurki,"aniołki"<----te żeńskie xP diale i inne bajery
Grigorij

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,334

Grigorij, 01-01-2010, 22:44
Mirror Ball, Ohara i Skypiea.
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 01-01-2010, 22:59
Dawn, Loguetown i Water 7
Chriss

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 880

Chriss, 01-01-2010, 23:08
Ja chciałbym się znaleść na Arabaście mółgbym sobie pozwiedzać i lubie takie klimaty. Jako drugą wybrałbym Karakuri, gdyż można poczuć zimowe szaleństwo, a potem zaznajomi się nowinkami technologicznymi.
Kowal

Imperator

Licznik postów: 2,230

Kowal, 02-01-2010, 00:11
Chriss, Jeśli chodzi ci o to, że widniejesz w czyimś podpisie, to jest ot funkcja [you ], każdy widzi w tym miejscu swój nick (bez spacji pisana).

xaton, Tak w ogóle to czemu nie ma Ennies Lobby? Toż to wyspa jak nic była, i to jedna z tych ważniejszych Tongue I pominąłeś też większość z tych wysp, co załoga jest na nich rozrzucona.

I dlaczego nie ma wyspy amazonek!?! Jak by była, to bym głosował Big Grin

I wiecie, że Arabasta, to nazwa królestwa, wyspa nazywała się Sandy Island. Ale w sumie to bez znaczenia, bo w innych przypadkach było podobnie.

Mój głos idzie na Water 7 (najgenialniejsze imo), Logue Town i Skypiea. Gdyby była wyspa Amazonek, to pewnie zagłosowałbym na nią zamiast Logue Town Big Grin
Szogun

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,249

Szogun, 02-01-2010, 02:30
taaaa teraz, echhhh no dobra choć było ciężko to wybrałem

Drum- po prostu kocham takie klimaty, dodatkowo ten zamek na górze i cała historia suuuper

Amazon Lily, za wygląd w mandze, bo same kobiety XD, bo ogółem taki stary OP klimat którego mi obecnie brakuje

No i mirror ball dziadek robiący salta w tył wymiatał, ogółem impreza cały czas przy świetnej muzyce, kto by nie chciał?

Było jeszcze dwoje kandydatów, a pośród nich przede wszystkim Litle Garden i Sky piea, niestety za mało opcji do wyboru XD, w sumie to i Water 7, a Sabondy to nie wyspa, bo jeśli zaliczyłeś Sabondy to i Thiller Bark powinieneś zaliczyć pomimo tego że to statek.
Kowal

Imperator

Licznik postów: 2,230

Kowal, 02-01-2010, 03:00
Kurczę, szkoda że głosu nie można cofnąć Tongue W każdym razie całym sercem za Amazon Lily jestem Big Grin
Szczery

Imperator

Licznik postów: 1,822

Szczery, 02-01-2010, 04:16
Ej, ja chcę ponownego głosowania ;P Nie miałem szans zagłosować na Lachonarium... Tfu, Amazon Lily Tongue
nicorobin

Super świeżak

Licznik postów: 271

nicorobin, 02-01-2010, 14:36
Ja mam dwie:
1.Water 7 jak dla mnie najpiekniejsz wyspa One Piece 'owska Wenecja :rotfl:
2.Sabaody Archipelago - przpiękan wyspa i banki
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź