Nowości ze świata gier wschodu.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Jutsu

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 518

Jutsu, 25-10-2008, 23:37
Nazwałem tak temat a to dlatego bo np strzelanki są z zachodu a nie mogę tutaj pc olewać parę fajnych gier też i na niego wychodzi. Ale jak mówię wschodu.

Dobra a tera powód. Nawet to forum musi być w tej kwestii zorientowana MGS jest jak dotąd jedyna ciekawą pozycją exlusive na ps3. Czemu ? Bo Final Fantasy XIII jak i TEKKEN 6 został zapowiedziany na xbox 360!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to oznacza wielka porażkę sony. Jaka to ciekawa wieść przypłynęła z Tokyo game show Big Grin
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 511

Mroczny, 26-10-2008, 01:04
Tekken nie na pleja, nie wierze... na 100% bedzie na pleju, tak samo FF jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ot tak porzuca pleja, przeciez na pleju sie zagrywalo w tekkena jak i ff, a nie na konsoli wujaszka bill'a...
Ja bym sie zbytnio tak nie napalal, bo wiadomo, ze chodzi o kase;p
Jutsu

Kapitan z nowego świata

Jutsu, 26-10-2008, 01:07
Może i chodzi o kasę ale to znaczy że oprócz na playa będzie też na xbox 360. Wink
Wierzyłeś że FF czy tekkena nie dadzą na ps?
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 511

Mroczny, 26-10-2008, 01:14
Tak brzmialy twoje slowa "wielka porazka Sony", wiec zrozumialem, ze masz namysli, ze tak znakomite i dobrze sprzedajace sie tytuly, nie ujrzal lasera w napedzie ps'a ;p
Jesli nie to gomen...
c3po

Pirat

Licznik postów: 31

c3po, 26-10-2008, 02:20
Jutsu, daj linka że Tekken bedzie na x'a. Jeśli to prawda to będe bardzo uradowany XD
Jutsu

Kapitan z nowego świata

Jutsu, 26-10-2008, 13:48
O FF to już wiadomo. Mroczny dla sony to porażka bo FF i Tekken to były atuty.
C3po linka nie dam bo to usłyszałem z relacji tokyo game show na hyperze Wink Mi to wsio bo sonke mam ale fajnie tak cztery bijatyki zielone Big Grin
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 26-10-2008, 14:09
Haha! Dobrze im tak! Tak długo jak Sony daje kosmiczne ceny za swoją konsolę tak długo XboX360 będzie królował. Szkoda tylko, że PC w stosunku do konsol traci tak dużo na rynku gier komputerowych.
Mam jedno pytanie. Dlaczego nie stworzono jeszcze Tekkena na komputer? Przecież każdy szanujący się gracz posiada pada i to nie jest problem, a jak każdy wie nie istnieje lepsza bijatyka niż Tekken - uznał to nawet twórca Mortal Kombat. To by się sprzedawało jak ciepłe bułeczki gdyby stworzono dobry tryb multi i tworzono międzynarodowe turnieje.
Ja tych skośnookich nigdy nie zrozumiem. Tracą tylko potencjalnych klientów, którzy znają wartość Tekkena np. z emulatora PSX.
Tekken 6 na PC!
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź