Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,319
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 876
i chcesz przybrac na masie, czy odwrotnie i nieco masy chcesz sie pozbyc, od tego tez zalezy jaki trening mozna Ci polecic
CCORD napisał(a):Nie no, dieta jest dla mnie oczywista (M?? xD?)
CCORD napisał(a):ale bez ćwiczeń raczej też się nie obejdzie... Wolę już być gruby niż chudy bez mięśni(M?? xD?
CCORD napisał(a):Nieco masy chce cię pozbyćto kup sobie bialko, to nie jest jakis mega wydatek, niezle bialko mozesz kupic za jakies 40zl, jak juz masz bialko to pij shake'a zawsze po treningu, ogolnie bialko pomoze Ci szybko zrzucic mase, jesli chodzi o trening to najlepsze byloby bieganie ew. jazda na rowerze, chociaz z tym to juz coraz trudniej bo pogoda jest jaka jest
Bieganie bedzie dobre przy zrzuceniu zbednych kilogramow, ale skoro chcesz rzezbe, to zacznij chodzic na silownie
trenuj 3 razy w tygodniu, np. poniedzialek, sroda, piatek, a we wtorek i czwartek biegaj. Zobaczysz ze efekty beda widoczne szybko 
Gorosei
Licznik postów: 4,965
Partyjoke napisał(a):Bieganie bedzie dobre przy zrzuceniu zbednych kilogramow, ale skoro chcesz rzezbe, to zacznij chodzic na silownieMoże rzeczywiście wprowadziłem w błąd. Chcę zrzucić głównie z klaty i brzucha (z reszty też, ale to w mniejszym stopniu), nie koniecznie jakoś specjalnie rze??bić.
CCORD napisał(a):[Chcę zrzucić głównie z klaty i brzucha (z reszty też, ale to w mniejszym stopniu), nie koniecznie jakoś specjalnie rze??bić.
No właśnie, dlatego się zastanawiam - pogoda robi się coraz gorsza, to jak tu biegać? Niby mogę ubrać kurtki itd. ale jak już śnieg spadnie to niewygodnie będzie.
CCORD napisał(a):Chcę zrzucić głównie z klaty i brzucha (z reszty też, ale to w mniejszym stopniu), nie koniecznie jakoś specjalnie rze??bić.no to na laweczke, gryf w rece i jedziesz

i oczywiscie podciaganie, mowie tu z cala odpowiedzialnoscia za swoje slowa ze nie ma lepszego narzedzia do cwiczen niz drazek nic Ci nie da takich efektow jak zwykly, prosty drazek