Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Piracki oficer
Licznik postów: 603
Wiceadmirał
Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!
Super świeżak
Licznik postów: 194
Stingson napisał(a):Sam po dłuższej analizie wybrałem Kukiza, w niektórych kwestiach się z nim nie zgadzam ale jego program odpowiada mi najbardziej ze wszystkich. Trzeba zapomnieć o poważnych zmianach, dopóki nie będzie JOW'ów. A nawet jeśli nie wygra, należy pokazać, że ma poparcie i może próbować dostać się do parlamentu, żeby tam z kolei walczyć o realizację swoich postulatów. Taki jest sens głosowania na tych, co obiektywnie nie mają w wyborach prezydenckich szans. Każdy głos jest istotny.Do tego doszło rosnące poparcie, wyprzedził Korwina i uplasował się na podium, więc ma największe szanse z działaczy antysystemowych.
Joy Boy
Gold Experience Requiem
Licznik postów: 2,042

Gorosei
Licznik postów: 4,072
Super świeżak
Licznik postów: 194
Cytat:Zawsze mnie to bawi, że na ynternetach 120% głosuje na Krula i 115% na Kukiza, a i tak wygra Bronek i to pewnie z duża przewagą.Przecież społeczeństwo to nie tylko internety. xD Dla większości jedynym ??ródłem informacji jest TV albo radio w pracy/samochodzie. Czyli chłam gdzie lansowany jest Bronek jako ojciec narodu i przykładny patriota i Duda jako jedyny słuszny kontrkandydat.![]()
Piracki wojownik
Licznik postów: 135
Joy Boy
Cytat: Duda jest sympatycznym i wesołym kandydatek, który by Polskę nie kompromitował w przeciwieństwie do obecnego prezydenta.- Jest kukiełką w rękach Kaczyńskiego - nic się nie zmieni.
Piracki oficer
Licznik postów: 583