Imperator
Licznik postów: 1,953
Imperator
vegi napisał(a):Świetne :orany: Słów mi zabrakło normalnie. Jakieś lekcje brałaś? Przecież to pełna profesjonalka.Jestem samoukiem, a te prace to totalna amatorka
Najbardziej mi się spodobał Smoker wypływający z papierosa Sanjiego xD powalające.
, tym bardziej wielkie dzięki : )sasuke napisał(a):a mi się podobała RobinDzięki! miło wiedzieć, że patrzycie również do głównej galerii : )
grzesiek_blue napisał(a):Super extra cool wypas. Najbardziej rozwalił mnie Nightmare Afro Luffy.A tego się nie spodziewałam
. Ta praca to był totalny i trochę niepełnosprawny spontan, powstały w szkole podczas wyjątkowo nużącej lekcji historii 
Imperator
ryann994 napisał(a):mi najbardziej-Ace^^
, ale podzielam opinię XDKowal napisał(a):Świetne rysunki, w zasadzie to wszystkie mi się podobały, może z wyjątkiem tych takich depresyjnych. W każdym razie: Wielkie brawaDzięki, a co do tych depresyjnych...to chyba tylko jedną bym tak nazwała
, reszta jest raczej...poważna? XD No cóż i takie się robi, choć wolę te humorystyczne. wszystko zależy od mojego chwilowego stanu psychicznego, a ten charakteryzuje się dużym rozchwianiem
Król piratów
Licznik postów: 3,505
wygląda jak żywy normalnie, cienie bardzo dobrze zrobione, według mnie to najlepsza z tych pięciu prac
Gratuluję.
ale te skarpetki, katany i wzór na flagę trochę nijak zrobione. Skarpety poprostu nie pasująXD a katany jakoś takie... no sam nie wiem 

no i jeszcze Afro-Nightmare-Luffy jest niezły, ale mam zastrzeżenia co do rąk, a mianowicie od łokcia w dół jakoś takie dziwne.
jak mniemam są farbami malowane no nie??
Imperator
xaton napisał(a):Got talent. Tyle ci powiem. Ja farbkami to jak przedszkolak maluję a ty....no brak słówE no bez przesady, samemu dołować się nie można : )
BlackKuma napisał(a):Najbardziej podoba mi się MihawkTo moja ulubiona praca, najbardziej "wypielęgnowana" ze wszystkich...bo bohater na to zasługujewygląda jak żywy normalnie, cienie bardzo dobrze zrobione, według mnie to najlepsza z tych pięciu prac
Gratuluję.

BlackKuma napisał(a):PS: Czy malujesz na zamówienie?? Takie prace w stylu Mihawka i Robin bardzo mi się podobająWiększość tych prac było u mnie zamówiona, lub robiłam prezenty przyjaciołom(bez tego chyba bym się szybko za malowanie nie wzięłajak mniemam są farbami malowane no nie??
). Ace o którym piszesz, to była urodzinowa praca na zamówienie, podobnie Zoro, którego miałam przedstawić ze skarpetami właścicielki
. I każda z moich prac jest zrobiona albo przy pomocy akwareli(innych farm nie lubię), albo za pomocą kolorowania komputerowego w PS. W ten sposób zrobiłam Hawkeye'a i Robin : )Cytat:Piąty rysunek, ten Itachi jest nawet nawet, ale wygląda jak ZombieXDTo chyba najlepsze określenie jego aktualnego położenia....xD A kruki go wartości odżywczych pozbawiają xD
Piracki wojownik
Licznik postów: 158
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Art napisał(a):podobnie Zoro, którego miałam przedstawić ze skarpetami właścicielki

Imperator
miss_sunshine napisał(a):Ile lat malujesz roznorakiego typu dziela? No i czego uzywasz do malowania (zn. jakie farby, pastele...) ? Malujesz bombowo, ua!Teoretycznie to zawsze coś tam malowałam, ale miałam niestety ogromną przerwę i zaprzepaściłam dużo z tego co kiedyś potrafiłam. Aktualnie to tak z przerwami od 3 lat.
miss_sunshine napisał(a):A tak myslalam, zeby dodac cos od siebie (zn. sie z rysunkow), ale jak zobaczylam Twoj talent, to mi sie troche wstyd robi :zawstydzony:Nie powinnaś się tym martwić : ), dawaj! każdy powinien próbować swoich sił. Ja strasznie boję się wybijać ponad innych (w każdym sensie) i zawsze muszę walczę z nieśmiałością ^^'. Bez tego nic się nie osiągnie : )
Cytat:http://www4.picfront.org/..._by_AJT_api.jpgZnam tą pracę z devianta. To mistrzowska przeróbka tej sceny z mangi http://www.onemanga.com/One_Piece/440/18-19/ . Genialnie oddana mimika i dynamika obrazu. BB wygląda jak demon *_* . Taki poziom jest lata świetlne ode mnie.
BlackKuma napisał(a):PS: tego Sokolookiego na tapetkę, aż musiałem sobie dać
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,506
BlackKuma napisał(a):Trzecia praca, sam Zoro bardzo dobrze zrobiony, do oryginału bardzo podobny ;)ale te skarpetki, katany i wzór na flagę trochę nijak zrobione. Skarpety poprostu nie pasująXD a katany jakoś takie... no sam nie wiem :D