Naśladowca Popka
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 13-07-2015, 15:39
Od rana w necie jest głośno o jakimś Karolu (podobno jego równie inteligentny kolega również sobie pociął mordę!), który poszedł śladami swojego idola i zostawił sobie fajną bliznę na gębie. Nie wiem jak to skomentować, mam bekę. Podobną bekę zaliczam, jak czytam komcie, że "Karol jest za młody, nie jest jeszcze świadomy tego co robi". XD
Shimi

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Shimi, 13-07-2015, 15:47
http://viralka.pl/karol-ktory-dokonal-sk...-hejterom/ :v

Zwykły debil, będzie głośno przez parę dni, będzie hejt, bedzie beka, a potem i tak wszyscy zapomną. Współczuję mu tylko, bo jeśli zmądrzeje i spojrzy kiedyś w lustro, to będzie za późno na powiedzenie sobie "co ja ku*wa zrobiłem...". Big Grin
astapaa

Kapitan z paradise

Licznik postów: 280

astapaa, 13-07-2015, 16:06
Takie przypadki nie zmądrzeją Big Grin
Idealny przykład selekcji naturalnej... jakoś mi go nie szkoda, kilka dni będzie beka a potem internety zapomną a on będzie z ziomeczkiem dumnie się wozić po osiedlach :rotfl:
Heros

Joy Boy

Heros, 13-07-2015, 16:23
Shimi, no nie wiem stary. Ja odwaliłem od pyty błędów w swoim życiu, ale nigdy nie odwaliłem tak nieodwracalnego syfu. Wbrew temu, jak często mówię/piszę, to wcale nie uważam się za jakąś wybitnie inteligentną jednostkę... mnie to po prostu zajebiście ciekawi, jakim cudem ci ludzie żyją pomimo swojego debilizmu.
chucky

Admirał

Licznik postów: 2,727

chucky, 13-07-2015, 16:28
Takie coś nie wzbudza raczej śmiechu, ale bardziej politowanie. Z tego, co słyszałem, to wyzywa wszystkich ludzi, którzy go nie chwalą za ten "pomysł", bo "to moje życie", "jestem prawdziwym fanem, nie to co wy", etc. Raczej politowanie (jak z ludźmi, którzy zrobili sobie tatuaż na czole).
[Obrazek: tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif]
Dereal

Piracki oficer

Licznik postów: 583

Dereal, 13-07-2015, 16:38
mnie trochę boli że wszyscy tak mocno rozszerzają ten temat i starają się go wlepić wszędzie. Każdy musi to skomentować, każdy musi powiedzieć jakie to jest głupie. Koniec końców otwierając fejsbuka widzę twarz tego chłopaka w co drugim poście, co mnie trochę irytuje. Ludzie na całym świecie co chwilę się oszpecają wkładając sobie jakieś gówna pod skórę, jakiś polak to zrobi i nagle wielka sensacja, zażenowanie i jakaś dziwna potrzeba nagłaśniania tematu. Założę się że ten delikwent ma z tego niezłą frajdę patrząc jak połowa polskiego internetu reaguje na jego wyczyn, bądź co bądź ma swoją chwilę. W tym miejscu jestem też trochę zły na siebie bo okazuję się że ja też musiałem jakoś zareagować, mimo iż wcale nie miałem na to ochoty. Niech ten temat już utonie.
ARRRGH

Sogeking 2024

Licznik postów: 3,662

ARRRGH, 13-07-2015, 17:48
Dereal napisał(a):Ludzie na całym świecie co chwilę się oszpecają wkładając sobie jakieś gówna pod skórę, jakiś polak to zrobi i nagle wielka sensacja, zażenowanie i jakaś dziwna potrzeba nagłaśniania tematu. Założę się że ten delikwent ma z tego niezłą frajdę patrząc jak połowa polskiego internetu reaguje na jego wyczyn, bądź co bądź ma swoją chwilę.

Otóż to. Szybko zignorowałem ten fakt, gdyż tak jak piszesz - przy dziwolągach z całego świata ten chłopak to nic. I nieważne czy Popek go natchnął czy nie - znalazłby inny głupi przykład. Chłopak chciał zwrócić na siebie uwagę, zaistnieć i jak widać to był strzał w dziesiątkę. Będzie miał swoje 5 minut sławy i za pare miesięcy wszyscy o nim zapomną. No chyba, że odniesie taki sukces, że jego sensei nada mu jeszcze więcej rozgłosu - oby nie Wink
Marshal123

Piracki wojownik

Licznik postów: 114

Marshal123, 13-07-2015, 17:49
Dereal, jak dla mnie dobrze, że jest o tym głośno. Osobiście uważam gang albanii za jedno wielkie gówno, a gdy widzę DZIECIAKI, które tego słuchają to mi się pięści zaciskają, a na usta się ciśnie pytanie " Gdzie do ch*ja są rodzice?". Potem wychodzi taki jeden pojeb z drugim i tną sobie ryje i jeszcze wielce dumni z tego. Co wyrośnie z pokolenia, które bądź co bądź wychowuje się na takiej muzyce? Widziałem jacy idioci powyrastali z pokolenia JP, to już teraz boję się co będzie z następnym. Moja polonistka powiedziała nam kiedyś coś bardzo mądrego, a mianowicie " Niektórzy są wychowani, a niektórzy wyhodowani" i coraz częściej mam wrażenie, że ta druga grupa się tylko rozrasta...
Heros

Joy Boy

Heros, 13-07-2015, 18:03
ARRRGH, imo właśnie dobrze, że o takich rzeczach się mówi. Może co niektórym rodzicom coś strzeli w mózg, że są wyjątkowo chu**wi jako wychowankowie i powinni być trochę mniej do dupy.
Partyjoke

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Partyjoke, 13-07-2015, 18:19
Albania dla polakow XD
Marshal123

Piracki wojownik

Licznik postów: 114

Marshal123, 13-07-2015, 19:17
Partyjoke Jakby nie patrzeć w Albani jest bardzo fajnie Tongue
ARRRGH

Sogeking 2024

Licznik postów: 3,662

ARRRGH, 13-07-2015, 21:12
Heros napisał(a):ARRRGH, imo właśnie dobrze, że o takich rzeczach się mówi. Może co niektórym rodzicom coś strzeli w mózg, że są wyjątkowo chu**wi jako wychowankowie i powinni być trochę mniej do dupy.

Jestem przekonany, że i bez mediów im strzeliło ;] dzieci robią głupoty i będą robić nawet jeśli mają dobrych rodziców. Bo chyba nie uważasz, że radośnie zapytał się rodziców a oni machnęli ręką na to? Tongue w Polsce rodzice są zbyt zajęci walką o przetrwanie, więc na wychowanie dzieci mają mało czasu. Smutne, ale prawdziwe... :/
Stingson

Super świeżak

Licznik postów: 194

Stingson, 13-07-2015, 22:08
Skoro cywilizacja obdarza nas masą geniuszy, muszą istnieć też idioci. Równowaga jest zachowana. Big Grin Szkoda tylko, że większość uwagi poświęcona jest tym drugim, a selekcja naturalna trochę przyhamowała. :<
legoras

Kapitan z paradise

Licznik postów: 376

legoras, 14-07-2015, 00:07
Nie no, zabawnie jest popatrzeć na bezmózgie Yeti które tylko potrafi szczekać, i mówić "k****", a swoimi działaniami pokazuje jakim błaznem jest. :rotfl:
Z tego co wyczytałem w komentarzach, to cała rodzinka tego czegoś jest "walnięta", matka i siostra na faceshit maja "szlachta nie pracuje".
Oby tylko to coś jaj nie złożyło :rotfl:
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź