Generał Kiszczak nie żyje.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 05-11-2015, 18:10
CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE, czerwona kanalio!
Nombre de Dios

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 454

Nombre de Dios, 05-11-2015, 18:21
O zmarłych nie będę się źle wypowiadał. Szkoda tylko, że nie odpowiedział i już nie odpowie za swoje czyny. Dużo zbrodniarzy żyje do dziś spokojnie na wolności np Stefan Michnik przebywa obecnie chyba w okolicach szwedzkiej Uppsali. Większość nie wyjechała i żyje sobie spokojnie z wysokiej emeryturki w Polsce.
Silnikov

Piracki oficer

Licznik postów: 702

Silnikov, 05-11-2015, 18:27
Na pohybel komuszej zarazie.
Heros

Joy Boy

Heros, 05-11-2015, 18:29
Raven, stwierdzenie faktów to złe mówienie? M.in. dzięki niemu Polska jest obecnie kupą.
Silnikov, wskocz w moje ramiona! Big Grin
Nombre de Dios

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 454

Nombre de Dios, 05-11-2015, 18:51
Heros napisał(a):Raven, stwierdzenie faktów to złe mówienie? M.in. dzięki niemu Polska jest obecnie kupą.
Akurat nie pisałem tego do Twojej wypowiedzi, tylko bardziej żeby samemu się uspokoić i nie przywalić jakimś elaboratem na jego temat xD :rotfl: Niemniej podzielam Twoją opinię Smile
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 06-11-2015, 05:15
A kto umar ten nie żyje. I tyle.

W sumie szkoda,że nie miał procesu i oficjalnie nie dowalili mu kary...ale cóż...długie są macki ośmiornicy władzy...
Heros

Joy Boy

Heros, 08-11-2015, 10:13
Rain, z tego co wiem, to miał wyrok, ale zawieszony czy coś tam ze względu na zdrowie. Poza tym, jakby mieli go skazać? xD To był Krul 3 RP. Typ miał haki na każdego. Od SLD po PiS. Cytując: "Gdybym ujawnił te dokumenty, to niejedna aureola w Polsce by spadła" <- mogłem przekręcić, ale "niejedna aureola w Polsce by spadła" to zdanie, które na 100% padło.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź