Ukog Company
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 3 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Ukog

Wilk morski

Licznik postów: 79

Ukog, 26-02-2009, 21:52
Zakładam temacik posiadając zaledwie jedną prackę związaną tematycznie z One Piece przy czym jest to Cross Epoch;p. Z czasem będę starał się poszerzać galerie postaci i scen z tego wspaniałego animeWink a tymczasem:

Roronoa Zoro - Oranization XIII:
[img=http://img12.imageshack.us/img12/6445/img036u.th.jpg]

Zoro in Organization XIII(większy i stojący prosto Tongue )
[img=http://img16.imageshack.us/img16/9812/img035.th.jpg]

Niestety skaner kolegi u którego skany są wykonywany jest lekko świrnięty i wyszło jak wyszło(Sad), dlatego muszę dodać 2 wersje co by nie było że jest pijany xD.
pajas13

Wilk morski

Licznik postów: 59

pajas13, 26-02-2009, 21:57
sam to rysowałes? sory ze pytam ale jestem ciekawy
Ukog

Wilk morski

Licznik postów: 79

Ukog, 26-02-2009, 22:03
Tak, sam. Przed chwilą dosłownie skończyłem i zeskanowałem. I tak położyłem miecze(słabo idą mi wzroki itd.), a na dodatek proporcje chyba są średnie;p

Edit:
No ale nie mnie to oceniaćTongue
pajas13

Wilk morski

Licznik postów: 59

pajas13, 26-02-2009, 22:10
nie no szacunek mi jak kiedys wyszedł zoro to był podobny do gimliego z władcy pierscienia i miał miecze wielkie jak tyczka anny rogowskiej Big Grin

nawet jesli nie doskonałe to i tak o wiele lepszy od moich Big Grin
xaton

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,120

xaton, 26-02-2009, 22:57
Heh nieźleTongue. Podoba mi się twoja kreska(wydaj mangę, chętnie kupięTongue)Tongue. Szczególnie sama twarz z kapturem bajerancko wyglądaTongue. Oczywiście kilka zastrzeżeń mam bo nie mogło być inaczejTongue. Środkowy miecz wygląda jakby był lekko złamany-rękojeść jest pod innym kątemTongue. Lewa stopa jest trochę nienaturalnaTongue. Za bardzo odchylona w lewo(wiem, wiem tak łatwiejTongue). No i nie wiem dlaczego ale te ręce Zoro dziwne mi się wydająTongue. Ale ja w ten sposób rąk nie umiem narysowaćTongue.
miss_sunshine

Piracki wojownik

Licznik postów: 158

miss_sunshine, 27-02-2009, 15:16
Ja bym tam jeszcze dodala, ze moglbys nogi troszeczke wydluzyc. Wiesz, narysowac po prostu dluzsze. Poza tym..... Wyczuwam tu potencjal Smile
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź