Moja kolekcja avatarów
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Vampircia

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,499

Vampircia, 10-03-2009, 23:55
Tyle mi tego badziewia zalego na dysku, że w sumie czemu miałabym się nie podzielić? Może komuś się przyda. Ponieważ robiłam te avatary na własny użytek, są dość monotematyczne.

Bleach:
[Obrazek: darkside.jpg] [Obrazek: hirako.jpg] [Obrazek: lab.jpg] [Obrazek: public.jpg]

Gravitation:
[Obrazek: beautyful.jpg] [Obrazek: cuteshuichi.jpg] [Obrazek: ryublue.jpg] [Obrazek: ts3.jpg]

One Piece:
[Obrazek: fluffy.jpg] [Obrazek: luffy01.jpg] [Obrazek: luffykrol.jpg] [Obrazek: shanks.jpg]

Inne:
[Obrazek: bullet.jpg] [Obrazek: fras.jpg] [Obrazek: josexguys.jpg] [Obrazek: kia.jpg] [Obrazek: lavatar.jpg] [Obrazek: sp_boys.jpg] [Obrazek: tarja1.jpg] [Obrazek: tarja2.jpg] [Obrazek: teletubbies.jpg] [Obrazek: tweek.jpg] [Obrazek: vincent.jpg] [Obrazek: wat.jpg]

Oczywiście mam dużo więcej, ale starałam się wybierać te lepsze (i stosowniejsze :] )
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 11-03-2009, 00:27
Hehehe.. Najlepszy jest ten z Ulqiem i Yammym XD ach te niestosowne komentarze w avkach Big Grin Teletubisie też niezłe XP
Tak już z mniej komediowego punktu widzenia, to najbardziej podoba mi się ten z Shanksem, który z resztą miałaś jakiś czas Wink
Wąski

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 507

Wąski, 11-03-2009, 00:46
Śliczne avy Vampircia, szczególnie podobają mi się te z One Piece'a. Brawo, oby tak dalej Big Grin
Vampircia

Vampircia, 11-03-2009, 23:30
Czasami jest tak, że zrobisz fajny avatar, a potem go nigdy nie użyjesz. Postaram się zrobić więcej one piecowych.
RdR

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,157

RdR, 12-03-2009, 00:00
Jak robisz te avatary ?
Vampircia

Vampircia, 12-03-2009, 00:20
Eee.. normalnie, biorę, wycinam w photo studio, obrabiam i jest^^'''
kashigori

Wilk morski