Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 530
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Super świeżak
Licznik postów: 234
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Komimasa napisał(a):Czytanie na kompie to jest jak niedowartościowanie danego tytułu. Bo tracimy wiele na przyjemności z czytaniaJednakże nie mamy wyboru, bo większość fajnych mang i w ogóle mang nie jest wydawana w Polsce w tomikach ;(
Diedż napisał(a):A tak btw. cholernie śmieszą mnie ludzie którzy olewają kupowanie mang, czytają nielegalnie w necie i narzekają że się nie wydaje OP w Polsce.Ja tam czytam skany tylko tych, które w Polsce nie wyszły
Piracki wojownik
Licznik postów: 174
Nowicjusz
Licznik postów: 14
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Piracki wojownik
Licznik postów: 103
Super świeżak
Licznik postów: 183
Vampircia napisał(a):Ja podobnie jak Komi, ostatnio nie kupuję, bo nie mam gdzie tego trzymać. Mam całą półkę załadowaną mangami. Poza tym ostatnio nie wydają tytułów, które by mnie interesowały. Jestem jednak przeciwniczką czytania on line i czytam tak tylko to, czego nie mogę kupić.Też się podpisuje. Bo mam takie samo zdanie na ten temat i ten sam problem. Znaczyć brak miejsca na mangi...
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,323
Super świeżak
Licznik postów: 252
Tony napisał(a):Ja kupuję FMA. Niestety w księgarni w której kupuje są rzadkie dostawy i ciężko trafić na nowy tomik.
Osobiście bardziej wole czytać mangę on-line. Polskie tomiki są wydane w małym formacie i nieraz żeby coś przeczytać trzeba się dokładnie przyglądać. Za to online zawsze mogę powiększyć itp.