Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 530
hans14 napisał(a):Ja pamiętam jak Luffy zatrzymał tego byka, a potem ten byk zwiał trochę a padł, to było wtedy gdy walczyli z kimś podobnym do SanjegoTłumaczę na polski:
Piracki oficer
Licznik postów: 661
Pirat
Licznik postów: 28
Wilk morski
Licznik postów: 79
, wicek Gol'a też chyba tak zadziała w tedy na targowisku niewolników;]. Zastanawiam się też czy Zoro czy Sanji opanują tę zdolność. Jak dla mnie jeszcze za mało infa, żeby można poważną dyskusję rozwinąć;p.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,221
Technics napisał(a):Odstraszenie Motobaro Kolejna Odmiana Haki Prawdopodobnie ta sama co podczas Ataku króla mórz w dzieciństwie Lufiego...

Nie wiadomo czy jest to jakaś odmiana czy po prostu haki
Nie wiadomo wogle czy jest wiekszy podział niż na "haki" i "haki królewskie".
)Super świeżak
Licznik postów: 244
xaxs napisał(a):Nie wiadomo czy Ace i Garp używają haki.
Pirat
Licznik postów: 28
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,120
Ukog napisał(a):Z tego co kojarzę to Shanks ma tak silne haki, że spora część załogi White Bearda wyłamała się jak tylko wszedł na statekOdwrotnie
. To piraci Shanksa nie wytrzymali jak dopłynęli do Edzia Białowąsa
. Ukog napisał(a):Zastanawiam się też czy Zoro czy Sanji opanują tę zdolność. Jak dla mnie jeszcze za mało infa, żeby można poważną dyskusję rozwinąć;p.Zoro opanuje
. Jak go jacyś łowcy nagród napadli jak szukał 1 części archipelagu shabondy to on się tylko na nich spojrzał a oni już kupa w gaciach i uciekli
. To chyba haki było
.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,221
xaton napisał(a):Ukog napisał/a:
Z tego co kojarzę to Shanks ma tak silne haki, że spora część załogi White Bearda wyłamała się jak tylko wszedł na statek
Odwrotnie. To piraci Shanksa nie wytrzymali jak dopłynęli do Edzia Białowąsa
.