Mr.2 vs Usopp
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Foucz

Nowicjusz

Licznik postów: 15

Foucz, 22-03-2009, 19:19
Jak sądzicie kto wygra ? Big Grin
xaton

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,120

xaton, 22-03-2009, 20:43
Huh ciężkoTongue. Usopp nie da się nabrać na zmiane twarzy mr 2......zresztą jaką twarz miały przybraćTongue? Jeśli bierzemy pod uwagę teraźniejszego Usoppa to dzięki walce z Peroną uważam, że nie da się zastraszyć...przynajmniej gdy jest SogekingiemTongue. Jeśli Usopp by sobie wcześniej zaplanował tą walkę(ech argument się powtarza wszędzieTongue) to spokojnie by Okamę położył ale gdyby to było tak na żywioł....jeśli Usopp by w pierwszej chwili spanikował Okama ma dużą szansę na wygraną ale jeśli szybko włączy
Sogeking mode to swoimi dialowymi odległościowymi atakami może nieźle zlać Okamę lecz Okama jest dość szybkiTongue. Jeśli podejdzie do Usoppa to będzie ciężkoTongue. I wtedy Usopp przegraTongue.
Na razie się wstrzymuję od głosuTongue.
Foucz

Nowicjusz

Foucz, 22-03-2009, 20:49
UP
wystarczyłoby by Mr.2 zmienił się w kogoś wyglądającego na mega siłacza i już by usopp bał się walczyć
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 22-03-2009, 20:51
Skoro Sanji miał problemy z pokonaniem Okamy i nie chodzi tu tylko o to, ze zmieniał się w Nami to sądzę, że Bon-chan rozwali Usoppa Tongue
xaton

Pierwszy oficer

xaton, 22-03-2009, 21:22
Foucz napisał(a):wystarczyłoby by Mr.2 zmienił się w kogoś wyglądającego na mega siłacza i już by usopp bał się walczyć

1. Jak pisałem według mnie wcale się już tak nie będzie bałTongue.
2. A myślisz, że ktoś z inteligencją Usoppa się na to nabierzeTongue?

Sensei napisał(a):Skoro Sanji miał problemy z pokonaniem Okamy i nie chodzi tu tylko o to, ze zmieniał się w Nami to sądzę, że Bon-chan rozwali Usoppa Tongue

A mówimy o Usoppie z Alabasty czy obecnegoTongue?
Picia000123

Kapitan z paradise

Licznik postów: 314

Picia000123, 22-03-2009, 23:30
Hmmm.... według mnie siły są wyrównane, ale może szala zwycięstwa przechyli się na Usoppa jeżeli obmyśli dobrą strategię Big Grin .
RdR

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,157

RdR, 22-03-2009, 23:35
Boniek wygrywa dla mnie. Jest szybki zwinny, ma mocne kopniaki. Choć jeśli Usopp będzie wcześniej przygotowany do walki to ma spore szanse na zwycięstwo.
Cinu

Piracki wojownik

Licznik postów: 104

Cinu, 23-03-2009, 00:30
Przygotowany, przygotowany... Kiedy ktokolwiek da mu okazje, żeby się przygotować?
Boniek wygra, jest za silny jak dla Usopp'a... I tak jak mówił Foucz, zamieni się w kogoś silnego i strzelec słomianych chcąc, niechcąc się przestraszy.:F
BlackKuma

Król piratów

BlackKuma, 23-03-2009, 00:57
xaton napisał(a):Sensei napisał/a:
Skoro Sanji miał problemy z pokonaniem Okamy i nie chodzi tu tylko o to, ze zmieniał się w Nami to sądzę, że Bon-chan rozwali Usoppa Tongue

Nie nie mówimy o Usoppie z Alabast :]
Jednak dysproporcja sił między nim, a Sanjim jest dalej dosyć spora, a może nawet większa. Nawet jeżeli minęło trochę czasu to Bon-chan według mnie jest daej za mocny dla niego Tongue
RdR napisał(a):Boniek wygrywa dla mnie. Jest szybki zwinny, ma mocne kopniaki.
Otóż to.
RdR napisał(a):Choć jeśli Usopp będzie wcześniej przygotowany do walki to ma spore szanse na zwycięstwo.
Tylko co to za argument. To nie zaden sparing bokserski, ani pojedynek z Luffym o zachodzie czy co Tongue
Cinu napisał(a):Przygotowany, przygotowany... Kiedy ktokolwiek da mu okazje, żeby się przygotować?
Dokładnie.
xaton

Pierwszy oficer

xaton, 23-03-2009, 01:34
Sensei napisał(a):
xaton napisał(a):Sensei napisał/a:

Nie nie mówimy o Usoppie z Alabast :]
Jednak dysproporcja sił między nim, a Sanjim jest dalej dosyć spora, a może nawet większa. Nawet jeżeli minęło trochę czasu to Bon-chan według mnie jest daej za mocny dla niego Tongue
Usopp jest według mnie załogantem, który się najbardziej poprawia od wstąpienia do załogiTongue. Od sagi alabasta przecież stworzył kabuto(teraz zadaje potężne obrażenia a gdy miał zwykłą procę musiał się nieźle nagłówkować jak takim czymś coś zrobićTongue) i stał się odważniejszy nie tylko dzięki masce SogekingaTongue.
A co do tego, że Usopp się przestraszy na widok zmienionego mr 2 to ustalmy cośTongue. Usopp będzie wiedział o jego mocyTongue? Bo jak tak to chyba nie uważacie go za takiego idiotę żeby bać się iluzji o której wie, że jest iluzjąTongue.
RdR

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,157

RdR, 23-03-2009, 01:48
Z tym przestraszeniem się to naciągany argument, przecież cała załoga bardzo dobrze wie jaką mocą dysponuje Bon Clay.
Grigorij

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,334

Grigorij, 23-03-2009, 09:07
Foucz napisał(a):wystarczyłoby by Mr.2 zmienił się w kogoś wyglądającego na mega siłacza i już by usopp bał się walczyć
Zamieniłby się w kogoś o większych gabarytach niż Oz? Przed nim Usopp nie uciekał.

Ale i tak wygrałby Boniek. Jest dla Usoppa za silny.
Foucz

Nowicjusz

Foucz, 23-03-2009, 13:55
nie uciekał ,bo miał obstawe (prawie wszyscy straw hatsi )
Wąski

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 507

Wąski, 23-03-2009, 15:33
Głos na Bońka. Gadanie, że "gdyby Ussop miał walkę ustawioną pod siebie i miał czas się przygotować" jest bezcelowe. W bezpośrednim starciu wygrywa Bon-chan, ma wystarczające umiejętności żeby powalić Nochala.
BlackKuma

Król piratów

BlackKuma, 23-03-2009, 19:58
Wąski napisał(a):Gadanie, że "gdyby Ussop miał walkę ustawioną pod siebie i miał czas się przygotować" jest bezcelowe.
Ja też tak uważam. Gdyby tak rozpatrywać pod takim kątem każdą walkę... :/
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź