Król piratów
Licznik postów: 3,505
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,221
RdR napisał(a):Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.

A żal mi troche ale to raczej kwestia przyzwyczajenia- wszędzie prawie są więc się człowiek przyzwyczaja ale nie jest tak żebym płakał za nimi.
Nawet OP z "rainbow star" który najlepszy imo jest oglądałem może co 5 odcinek.
Król piratów
xaxs napisał(a):Nawet OP z "rainbow star" który najlepszy imo jest oglądałem może co 5 odcinek.Czy ja wiem czy najlepszy
Jeden z gorszych, z resztą to moje zdanie 
RdR napisał(a):Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.Też się pod tym podpisuję i zaznaczę, ze lubię te spoilerowe :]
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 507
BlackKuma napisał(a):RdR napisał/a:
Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,221
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,157
. Oby wzorowali się na Brand New World, ten opening swoimi krótkimi spoilerkami tak mnie nakręcił że masakra. Co do kwietniowego openingu mam naprawdę ogromne nadzieję. Oby pokazali Admirała Kizaru, Sentomaru, Px'y i kawałek nawalanki Marines vs Supernovas to będę tak nakręcony że masakra.
Król piratów
RdR napisał(a):Mam nadzieję że nadchodzący opening będzie bardzo spoilerowyNo mnie tez nakręcił bardzo, ale jednak Kokoro no Hizu chyba bardziej. Oby wzorowali się na Brand New World, ten opening swoimi krótkimi spoilerkami tak mnie nakręcił że masakra.
Co do nowego opa to tez bym chciał spoilerowego :] Zawsze najciekawsze animacje są
i nuta też fajna.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 507
Cytat: Jakoś w obecnym openingu czuje że Brook został trochę pominięty. ;/
To byłoby zabawne