Komu żal endingów ?
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
weberro

Wilk morski

Licznik postów: 65

weberro, 26-03-2009, 22:46
Jak sama nazwa wskazuje piszemy tu czy woleliśmy OP z endingami ok ja zacznę

Ja osobiście wolałem OP z endingiem czemu ? Sam nie wiem Tongue no ale op bez end. to nie to samo
RdR

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,157

RdR, 26-03-2009, 23:03
Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat. Endingów i tak prawie nigdy nie oglądałem, no może po za paroma wyjątkami.
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 26-03-2009, 23:37
Ja w sumie też wolę dłuższe openingi, a na dwa najnowsze bez endingów moim zdaniem nie można narzekać. Jednak niektóre endingi bardzo mi się podobały i troszku jest jednak żal, że ich nie ma. Chociaż i tak nigdy ich nie oglądałem prawie, tylko potem na kompie sobie oryginalnych utworów słuchałem.
Trzeba wspomnieć, ze w opach animacja jest lepsza i bardziej dynamiczna, nie taka "nostalgiczna" jak w endingach.
xaxs

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,221

xaxs, 26-03-2009, 23:47
RdR napisał(a):Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.

Dobrze powiedziane Tongue

Ja tam oglądałem po razie i OP i ED jak się zmieniały. Ewentualnie częściej jeśli było dobre Wink A żal mi troche ale to raczej kwestia przyzwyczajenia- wszędzie prawie są więc się człowiek przyzwyczaja ale nie jest tak żebym płakał za nimi.

Czasem niektóre OP i ED są na tyle dobre, że choćbym oglądał 15 odcinków jeden za drugim to i tak nie będę omijał ale to akurat OP się nie bardzo tyczy Tongue Nawet OP z "rainbow star" który najlepszy imo jest oglądałem może co 5 odcinek.
yuck^^

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 530

yuck^^, 27-03-2009, 00:47
Ja nie oglądałem żadnych ED. Nie podobały mi się one. Muzyka w nich jest przeważnie taka "zamulona xD". Nie żałuję, że kosztem ED mamy dłuższy OP oraz wydłużenie odcinka.
Wąski

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 507

Wąski, 27-03-2009, 01:02
Osobiście wole openingi, endingi tolerowałem, nawet czasami cały obejrzałem. Ale nic specjalnego. Jak dla mnie może być tak jak jest teraz Big Grin
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 27-03-2009, 01:08
Dodatkowo przynajmniej wiemy czego się spodziewać mniej więcej w następnym odcinku Wink Umila czekanie troche Tongue
BlackKuma

Król piratów

BlackKuma, 27-03-2009, 01:26
xaxs napisał(a):Nawet OP z "rainbow star" który najlepszy imo jest oglądałem może co 5 odcinek.
Czy ja wiem czy najlepszy Tongue Jeden z gorszych, z resztą to moje zdanie Big Grin
RdR napisał(a):Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.
Też się pod tym podpisuję i zaznaczę, ze lubię te spoilerowe :]
Wąski

Kapitan z nowego świata

Wąski, 27-03-2009, 01:27
BlackKuma napisał(a):RdR napisał/a:
Ja tam o wiele bardziej wole dłuższy opening kosztem endingów, lepiej podgrzewa atmosferę i wprowadza w klimat.

Racja, takie krótkie migawki następnego odcinka nakręcają mnie, żeby go obejrzeć dużo bardziej, niż oglądanie po raz kolejny tego samego, nudnego endinga ;]
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 27-03-2009, 01:31
BlackKuma mi akurat ten OP wpadł w ucho Wink Głównie nuta w refrenie.

I również się podpisuje pod tymi spoilerowanymi Wink Zaciekawiają, bo widzisz fajną scenke ale nie wiesz o co chodzi i tylko czekasz aż wkońcu się pojawia i oglądasz ze zwiększonym skupieniem.
RdR

Pierwszy oficer

RdR, 27-03-2009, 01:33
Mam nadzieję że nadchodzący opening będzie bardzo spoilerowy Wink. Oby wzorowali się na Brand New World, ten opening swoimi krótkimi spoilerkami tak mnie nakręcił że masakra. Co do kwietniowego openingu mam naprawdę ogromne nadzieję. Oby pokazali Admirała Kizaru, Sentomaru, Px'y i kawałek nawalanki Marines vs Supernovas to będę tak nakręcony że masakra.
BlackKuma

Król piratów

BlackKuma, 27-03-2009, 01:41
RdR napisał(a):Mam nadzieję że nadchodzący opening będzie bardzo spoilerowy Wink . Oby wzorowali się na Brand New World, ten opening swoimi krótkimi spoilerkami tak mnie nakręcił że masakra.
No mnie tez nakręcił bardzo, ale jednak Kokoro no Hizu chyba bardziej WinkCo do nowego opa to tez bym chciał spoilerowego :] Zawsze najciekawsze animacje są Big Grin i nuta też fajna.
Wąski

Kapitan z nowego świata

Wąski, 27-03-2009, 02:16
A ja czekam, aż w nowym openingu większą rolę odegra Brook Big Grin To będzie dopiero spełnienie moich marzeń co do openingów Big Grin
RdR

Pierwszy oficer

RdR, 27-03-2009, 02:18
Fakt zgadzam się z Tobą Wąski. Jakoś w obecnym openingu czuje że Brook został trochę pominięty. ;/
Wąski

Kapitan z nowego świata

Wąski, 27-03-2009, 02:20
Cytat: Jakoś w obecnym openingu czuje że Brook został trochę pominięty. ;/

Ale nie ma też się co dziwić, to był dopiero początek jego wielkiej przygody ze Słomianymi.

Tak sobie pomyślałem, że mogli by zrobić ending z trójką debili pokładowych:Brookiem, Usoppem i Chopperem Big Grin To byłoby zabawne Big Grin
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź