Mieszanki rasowe w One Piece
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Pekomamushi

Piracki wojownik

Licznik postów: 169

Pekomamushi, 22-04-2018, 14:52
Dostaliśmy wiele mieszanek rasowych takich jak Długonodzy-Ludzie, Ryboludzie-Ludzie itp
Ale jest wiele więcej moim zdaniem ciekawszych mieszanek których jeszcze nie było bądź nie zostały ukazane. Mieszanie ras w tym uniwersum ma potencjał ale fajnie by było jakby Oda bardziej zaszalał moje kilka typów krzyżówek które fajnie byłoby zobaczyć w przyszłości.

Ryboludz i Mink- Według mnie najciekawsza mieszanka która się nie pojawiła, jestem ciekawy jak Oda by to połączył, miałoby to duży potencjał bojowy. Z jednej strony cechy ryboludzia, zęby, skrzela, siła, cechy danej ryby a z drugiej Minka, Su Long, Elektro, siła, cechy danego futerkowego zwierzaka.
W tym jeżeli byśmy zakładali możliwość użycia Elektro pod wodą by było całkiem silne (o ile byłby w stanie tego użyć pod wodą ale nie takie rzeczy w OP się działy).

Długoręki i Długonogi- Wiemy, że Big Mom w swojej kolekcji posiada takiego osobnika jednak nie został nam pokazany a szkoda bo mogłoby to wyglądać fajnie.

Mink i Gigant- Wielki kilkumetrowy zwierzał używający elektryczności mógłby robić wrażenie.

Gigant i Gnom-Jestem ciekawy co by z tego wyszło. Wiemy, że Bastille jest gigantem ale nie imponuje wzrostem jeśli chodzi o jego rasę. Czy może być on przykładem karła u gigantów? Smile
Seventy1

Agent sword

Licznik postów: 451

Seventy1, 22-04-2018, 20:04
Ciekawi mnie, czy związek człowieka z minkiem to zoofilia.
Spoiler

[Obrazek: 945.gif]

olek90

Nowicjusz

Licznik postów: 13

olek90, 22-04-2018, 23:24
Koncepcje ciekawe, ale smuci mnie to, że do tej pory nie dostaliśmy ani ryboludzi ani minków ani gigantów gdzie którykolwiek miałby moc owocu. O ile u ryboludzi to jest zrozumiałe, bo raczej by nie chcieli tracić umiejętności pływania, to np tacy giganci aż się o to proszą. Wyobrażacie sobie takiego Hajrudina z mocną Enela? Tym czasem oni nawet zbytnio haki nie prezentowali i ogólnie to słabo wypadają jak na takie gabaryty.

edit: pardon, jedyny wyjątek to Pekoms z jego zoanem żółwia.
Keisiak

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 416

Keisiak, 22-04-2018, 23:26
(22-04-2018, 23:24)olek90 napisał(a): dostaliśmy ani ryboludzi ani minków ani gigantów gdzie którykolwiek miałby moc owocu. O ile u ryboludzi to jest zrozumiałe, bo raczej by nie chcieli tracić umiejętności pływania,

Z Ryboludzi był ktoś taki jak Vander Decken XIII(?) i posiadał on moc owocu Mato Mato, nie wiem czy można też zaliczyć ale w grze i anime byli giganci, którzy posiadali moc Mini Mini(zmniejszał ich rozmiar). W grze był to jakiś facet, a w anime babka.
Shimi

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Shimi, 22-04-2018, 23:32
olek90 napisał(a):Koncepcje ciekawe, ale smuci mnie to, że do tej pory nie dostaliśmy ani ryboludzi ani minków ani gigantów gdzie którykolwiek miałby moc owocu.

A Jack? Nie wiem, czy to było gdzieś potwierdzone na 100%, ale jego szczęka jak u rekina + fakt, że oddycha pod wodą, a nie może się ruszyć i czeka na sojuszników (coś tam nawet wpieniony gada, że mogliby się pospieszyć i go wyciągnąć) sugeruje, że człowiekiem to on nie jest. Wink

No i jak sam dopisałeś, jest jeszcze Pekoms. IMO będzie tych postaci więcej, a gdy odwiedzimy Elbaf, to na 99,9% pojawi się jakiś gigant z owocem.
Dejo

Gorosei

Licznik postów: 4,614

Dejo, 22-04-2018, 23:53
Gigant i Ryboludź = Kaido  Wink  

Cytat:Wiemy, że Bastille jest gigantem ale nie imponuje wzrostem jeśli chodzi o jego rasę. 
 Bastille nie jest gigantem bo to jest zwyczajnie niemożliwe minimum 12 metrów Smile
 [Obrazek: v19QS9s.gif]
Spoiler

[Obrazek: FPZJ5OUUcAIsrmt?format=jpg&name=large]

Bajnor

Imperator

Licznik postów: 1,902

Bajnor, 23-04-2018, 00:00
Gigant+Ryboludź był w załodze Foxego.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Big_Pan
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź