Nowicjusz
Licznik postów: 14

Piracki oficer
Licznik postów: 724
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,323
Imperator
Licznik postów: 2,230
), sądzę:
)Szczur lądowy
Licznik postów: 3
Piracki oficer
Licznik postów: 655
nie rozsmieszajcie mnie...
ale to raczej za malo jak na zwiazek.
Oda potrafi zaskoczyć...
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Super świeżak
Licznik postów: 238
komimasa napisał(a):Franky i Robin , no nie jak wy sobie wyobrażacie seks tych dwojga? nie będę rozwijał tematu dalej bo pewnie spotkałby sie z oczywistym brakiem aprobaty, a sam jestem Modem i jakiś przykład muszę dawać
Cytat:"Od kiedy czyjeś dziecko przejmuje moce szatańskich owoców rodziców :| ? "No to tylko tak napisałem, ale nie wytłumaczono czy moc przechodzi czy nie? Więc jest to możliwe, One Piece lubi zaskakiwać.
Licznik postów: 1,386

Cytat:Od kiedy czyjeś dziecko przejmuje moce szatańskich owoców rodziców :| ?Nie przechodzi, jeśli dobrze pamiętam z SBS. Moc dotyczy tylko tego, kto spożył owoc. Nie przechodzi jak jakaś choroba na potomstwo. No i przede wszystkim - nie miesza się. Kaku już to wytłumaczył. Jedna moc próbowałaby wyprzeć drugą, a ciało ludzkie jest na to zbyt kruche i user zwyczajnie ginie podczas próby.
Piracki oficer
Licznik postów: 655
Imperator
Licznik postów: 2,230
Licznik postów: 1,386
Kapitan z paradise
Licznik postów: 352
Jackie D. Flint napisał(a):Yosaku x Johny - no bo niech mi ktoś powie, że nie! XP
Jackie D. Flint napisał(a):Sanji x Zoro - lubię z nimi doujiny, lubię naigrywanie się Ody z tych dwojga XD
Jackie D. Flint napisał(a):Sanji/Franky/Usopp x Luffy/Franky/Usopp - jedno, wielkie stanowcze NIE
Jackie D. Flint napisał(a):Zoro x Luffy - ponieważ znalazłam parę uroczych doujinów z nimi, nie jestem na nie, ale ich relacja bratersko - kapitańsko-bosmańska, jaka jest w serii mi zupełnie wystarcza XD
Jackie D. Flint napisał(a):Robin x Nami - marzenia, panowie, marzenia XP Te panie są zbyt hetero XD

Jackie D. Flint napisał(a):Usopp x Kaya - i to tyle na temat tego pana. Zaklepany, koniec, kropka, howgh.
Jackie D. Flint napisał(a):Sanji x Nami - jedyny właściwy paring XD Ich relacje i w anime i we wszelkich doujinach są bezbłędne. Uwielbiam tę dwójkę XD Mellorine~!
Jackie D. Flint napisał(a):Sanji x Robin - o matko XD CHCIAŁABYM to zobaczyć XD
Jackie D. Flint napisał(a):Luffy x Nami - hmm... to by było urocze, ale... Sanji dostałby kosza, a tego nie chcę XD
Jackie D. Flint napisał(a):Zoro x Robin - Robin ewidentnie na niego leci XD Więc tak, jak najbardziej XD
Jackie D. Flint napisał(a):Zoro x Tashigi - rodzeństwo kłócące się o zabawkę. Są uroczy XD