Naruto Shippuuden Movie 2: Bonds
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 4 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
xaxs

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,221

xaxs, 26-04-2009, 22:51
hahah Tongue już DB zrobiło napisy nawet Big Grin

Co sądzicie o tym filmie?:>

Dawno Kyuubiego nie widziałem Big Grin to było fajne Tongue Chociaż stanowczo za szybko wszystko się działo z tym.

Irytujący był spokój kontratakujących latających shinobi...poszli w 4 osoby ledwo i jeszcze na spokojnie pozałatwiali przeciwników...eee badziew.

Rozbroiła mnie przemiana Shinou-senseia czy jak mu tam było w SSJ :rotfl: zgon na miejscu normalnie.

Sasuke...hmm można powiedzieć, że po prostu był i nic po za tym Tongue

A Amaru mają wkręcić jakoś do anime/mangi!! Naruto'wi też się z życia coś na leży Tongue I Sakura będzie z głowy :rotfl:
Tomlast

Super świeżak

Licznik postów: 182

Tomlast, 29-04-2009, 21:55
gdzie ty to obejrzałeś?
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 29-04-2009, 22:20
Dattebayo zsubbowało Tongue
Fantomasik

Super świeżak

Licznik postów: 244

Fantomasik, 29-04-2009, 22:33
Może link jakiś byś dał........
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 29-04-2009, 22:38
no co wy ludziki Tongue db nie znacie? Tongue albo wuja google Tongue

heheh Wink już daje: http://www.dattebayo.com/t/
Kowal

Imperator

Licznik postów: 2,230

Kowal, 29-04-2009, 22:41
Hej, Xaxs, poważnie to zsubbowali? To nie jest ich kolejny żart? Bo często takie psikusy robią.
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 29-04-2009, 23:24
Czytałeś pierwszego posta? Tongue Widzialem ogladalem Tongue Kumpel zaraz jak mu powiedzialem tez sciagnal i obejrzal Tongue

I ja się domagam wkręcenia Amaru na dobre do anime i mangi!!!!
mruwka14

Szczur lądowy

Licznik postów: 10

mruwka14, 29-04-2009, 23:49
na darkwarezie jest do pobrania już jakieś dwa miesiące ale to jest najgorszy movie jaki wyszedł
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 30-04-2009, 00:27
Pare motywów jest niekoniecznie ciekawych ale Amaru wszystko nadrabia !!Big Grin :rotfl:

@down

Szkoda, że Amaru nie ma w anime i mandze Sad
weberro

Wilk morski

Licznik postów: 65

weberro, 01-05-2009, 18:42
Właśnie obejrzałem i mogę powiedzieć że jestem na tak ^^ fajny film tylko szkoda że tak krótko 4 ogony były no ale za to podtrzymali tradycje z nowym rasenganem ale chyba tęczowy był najlepszy Smile szkoda że nie pokazali co się stało z Amaru Sad
klaus

Wilk morski

Licznik postów: 90

klaus, 01-05-2009, 20:20
Spoko film przed chwilą obejrzałem online ale mogli dać jakąś scenkę w stylu ostatnie scenki z naruto shippuden movie 1 gdy ta blondyna naruto muszę mieć żeńskie potomstwo pomożesz mi w tym a naruto OK! i miny kakashiego i lee bezcenne
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 01-05-2009, 21:25
Taaa ta końcówka była boska :rotfl:

Wogle Naruciak coś ma powodzenie w tych moviesach Tongue Szczególnie Shippuudenie. W zwykłym była jakaś tam aktorka a teraz w tych obu ta kapłanka i Amaru :hyhy:
klaus

Wilk morski

Licznik postów: 90

klaus, 01-05-2009, 21:30
Za niedługo będą odcinki echi albo nawet trochę erotyki
xaxs

Pierwszy oficer

xaxs, 08-05-2009, 18:19
klaus napisał(a):Za niedługo będą odcinki echi albo nawet trochę erotyki

Hyh Tongue Jakoś zbyt dużej różnicy nie widzę między tymi pojęciami Wink
Szogun

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,249

Szogun, 09-05-2009, 11:59
Obejrzałem i nie powiem film mi bardzo przypadł do gustu. Do tego o niebo bardziej podobała mi się ta kinówka od czwartej. Przede wszystkim wrogowie o niebo ciekawsi od tych z pierwszego movika shippuudena, flota latających ninja zrobiła na mnie o wiele większe wrażenie niż te sztucznie animowane komputerowo posągi. No i fakt Amaru wyszła lepiej od tej posranej Shion.

Badziew? Badziew?! Do było genialne zakończenie sporu, takie inteligentne rozegranie. Tak jak nalot nie był w do pokonania bo konoha go nie przewidziała tak samo atak Shino z robaczkami był extra. A największym plusem jest właśnie pojawienie się Shino, jednej z najlepszych postaci z uniwersum Naruto. W końcu nie ma Rock Lee, za to znowu Shikamaru kolejny plus. W ogóle plus że cała kinówka zbiera tak dużo osób z serialu, a nie kilku szczęśliwców na chybił trafił. Moim zdaniem wykończenie ninja nieba było genialne. Żadnej wielkiej masakry, tylko szczyt geniuszu Shikamaru i robaczków Shino. Jego moc jest wielka.

Amaru jak już napisałem może być, nie przeszkadza, szkoda tylko że jednak nie miała w sobie tego Reibiego byłoby fajniej moim zdaniem XD.

Saskłacz ewidentnie wciśnięty na siłę, upchany żeby w końcu był, na szczęście wyszedł tak byle jak, krótko , nawet w finale nic wielkiego nie pokazał. Tyle tylko że przerwał bardzo ciekawą walkę Naruto z tym SSJ3 XD( mi tam on przypominał Raditza XD, ale i tak był fajny).

Tak więc nie zawiodłem się na tej kinówce, szkoda że trwa tylko te 90 minut, można było ją śmiało pociągnąć o kolejne 30 minut. XD

Ocena5/6
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź