Piracki oficer
Licznik postów: 661
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,506
W jednym z flashbaków z Impel Down jego rozmowa z Ivankovem pokazuje go z nieco innej strony.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Piracki oficer
Piracki wojownik
Licznik postów: 114
co prawda zostawił rodzinę, ale jako poszukiwany pirat może nie chciał, by jakieś nieszczęście ze strony Marines, czy innych wrogich załóg spotkało jego najbliższych?
Wilk morski
Licznik postów: 56
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,249
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,221
Po za tym skoro matka Usoppa nie miała żalu do niego o to że ich zostawił to też świadczy o czymś.Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,506
Pierwszy oficer
Pytanie jeszcze czy jest co usprawiedliwiać 
Mogła sobie zdawać sprawę od początku jaki jest Yasopp i mimo to się zdecydować aby mieć z nim dziecko- po prostu zakochała się w nim taki jaki jest.
To nie temat dla mnie xD
Piracki oficer
Szogun napisał(a):Ja mam pytanie, czemu w temacie jest versus? Jakby się mieli tłuc czy co?Bo to są dwa różne typy wyrodnych ojców i chciałam to zaznaczyć.
jolly-roger napisał(a):To, że matka Usoppa nie ma facetowi za złe, że ją zostawił samą z dzieckie, to nie jest żadne usprawiedliwienie dla Yasoppa. Różne kobiety się zdarzają, a widać ta jest ślepo wierna mężulkowi.Co prawda, to prawda. Ale jak tak patrzę na scenę jej śmierci, dochodzę do wniosku, że ona raczej chciała,a by spełnił swoje marzenie.
Pierwszy oficer
RedHatMeg napisał(a):Wiem, że Yasopp zachowuje sie jak nieodpowiedzialny drań, ale ja nadal myślę, że kocha swojego synka.