Super świeżak
Licznik postów: 252
) ankietę
Jakby co to poczekajcie na 401 odc. tam jest sporo pokazanych ich mocy/umiejętności
zok: . Jakby co to nie widziałem podobnego tematu :wstyd: a przeszukałem Forum- SHP Strona Główna -OP-anime/manga/inne/techniki i ataki Pirat
Licznik postów: 40
glupia sprawa ale samo wypowiadanie przez niego "room..." bardzo mi sie podoa, do tego dzwiek jak sie pojawia ten "pokoj, pomieszczenie"
w obrebie tego okregu moze robic ze wszystkim i wszystkimi co mu sie podoba 
osobiscie wolalbym zeby zamienila mnie w dzieciaka :]
choc za bardzo oryginalna nie jest
po prostu wielki magnes
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 531
adirian napisał(a):ale samo wypowiadanie przez niego "room..." bardzo mi sie podoa,
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772
Powiem tak bardzo ciekawe zdolnosci ale jesli przyjdzie mu walczyc z kimkolwiek mocnym to co on moze ? wysle na niego jakas armie na koniech i zacznie walic z armat? Jego moc jest super ale na zwyklych ludzi
Chociaz nie wiadomo bo zapewne nie pokazal jeszcze wszystkiego!
Bo skoro moze tak manipulowac wiekiem bez zadnych ograniczen i trwale to wsumie nikt jej nie podskoczy
Ale napewno musi miec jakies ograniczenia 
Jednak wciaz wiele tajemnic wiec nie moge za duzo o tym powiedziec.

Bedzie dobrym przeciwnikiem dla Zoro w przyszlosci 

Chlor napisał(a):(Kwestia organizacyjna - skoro w temacie masz 11 supernowych, dlaczego w ankiecie jest 9? Nie ma Luffiego i Zoro. Tak bym na Zoro zagłosowała d;
Proszę zmienić nazwę tematu lub opcje ankiety! )
Ich moce dobrze znamy itp. pelno tematow o nich jest. Skupmy sie na pozostalych lepiej.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,142
Szczur lądowy
Licznik postów: 5
Przewidywanie prawdopodobieństwa z kart jest jego kolejną ciekawą umiejętnością.Piracki oficer
Licznik postów: 617