Super świeżak
Licznik postów: 252
Zawsze mnie coś odpycha przed ponownym oglądaniem całej serii ale jak zobaczę jeden odcinek... kończy się dylemat zaczyna się przesiadywanie 24/7
. Zawsze uważałem , że oglądanie 2 raz całej serii to już nie to samo ale w przypadku OP to co innego :]
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,120
. Zmarnuję trochę czasu ale naprawdę czuję, że obejrzenie op jeszcze raz lub przeczytanie sprawi mi więcej przyjemności niż inny tytuł po raz pierwszy
. Tak to jest jak się kocha jakąś serię
. Ogółem op oglądałem raz ale czytałem kilka razy
. Nie powiem ile bo po prostu czytam konkretną sagę
.
Imperator
Licznik postów: 2,230
Ja osobiście do Alabasty włącznie obejrzałem 4 razy, potem Skypiea 3 razy, do Enies Lobby 2 razy, a do bieżących tylko razy, ale w wakacje przymierzam się drugi
Tak dziwnie wyszło, bo najpierw oglądałem sezonami na RTL 2 (puszczali sezonami, czasami się powtarzały), no a że zdarzało się przegapić parę odcinków to w oryginale od początku oglądałem. Oczywiście po jap. 1000x lepszy
Kiedyś na pewno jeszcze obejrzę całość jeszcze raz, musi być tylko trochę przerwy zawsze, bo inaczej by się znudziło, jakby tak bez przerwy 5 razy pod rząd x)
Super świeżak
Licznik postów: 244
Imperator
Licznik postów: 1,822
Piracki wojownik
Licznik postów: 103
Król piratów
Licznik postów: 3,505
qbol napisał(a):Ja każdą książkę/anime/mangę/opowiadania przeżywam TYLKO razJa czytam parę razy i jakoś zawsze się nimi delektujęDelektuje się nią, a takie powtarzanie nie ma dla mnie większego sensu;D

Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772

Wilk morski
Licznik postów: 66
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,319
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Bl3k napisał(a):Można obejrzeć One Piece więcej niż jeden raz, ale dopiero po kilku latach od poprzedniego obejrzenia (około 5). Nie wyobrażam sobie samego siebie marnującego tak wiele godzin na oglądanie czegoś co już znam.Czy ja wiem, aż z takim odstępem?! Nie przesadzajmy, a poza tym można przecież oglądać 1, 2 epki dziennie
Poza tym czasem ma sie więcej czasu to i więcej poleci.