Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,142

Boa
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,334
xaton napisał(a):O, fajnieO, ta załoga dużo lepsza od pierwszej. Ten skład rozmiótłby ten pierwszy.. To ja chcę tak:
1.Sogeking(kapitan)
.
2.Usopp(vicekipitan(nikt nie wie, że to ta sama osoba o.O)
.
3.Buggy.
4.Gin
5.Wapol
6.Jango
7.Dorry
8.Broggy
9.Alvida
10.Chopper
11.Nami
Niezwyciężona załoga.
Licznik postów: 1,506
Papillon napisał(a):Gdybyście mogli uformować załogę składającą się z 11 osób wybierając ze wszystkich piratów przewijających się w one piece to jak by on wyglądała . Ja bym wybrał tak :Z tego co mi się wydanie, to (m)Enel do piratów się nie zaliczał nigdy.
[...]
9.Enelu
Papillon napisał(a):swoich ludzi miał czyli jak załogaBył bogiem, przywódcą SKypiea'i, więc musiał mieć armię (czy tam milicję - nazwa nie ma znaczenia).
Papillon napisał(a):pływał statkiemLatał statkiem. I to w dodatku bez załogi.
Licznik postów: 1,334
10. Jinbei
11. Ivankow
Piracki wojownik
Licznik postów: 118
Piracki wojownik
Licznik postów: 101
jako że większość piratów to faceci to trza zrobić równowagę
kobieca załoga by siała prawdziwe zniszczenieBoa Hancock

Sadiczek - tak chyba się nazywa??
niektóre postacie nie są walczące, jednak patrzyłem na ich ewentualną przydatność w "życiu codziennym" załogi ( Terracota - żona Igarama i ochmistrzyni :] ) :d robiłem to jako żart, ale i tak sądzę, że wyszła dość silna załoga, mimo że starałem się nie wykorzystywać osób zbyt ze sobą powiązanych ( co widać chyba po tym, że nie wziąłem 2 wężowych sióstr
i musiałem wywalić Vivi przez to :f później pomyślę nad normalnym top składem, na razie mam dość szukania, tak mało sensownych kobiecych postaci jest, że aż strach :f
Piracki wojownik
Licznik postów: 101
), a druga?? :O bo nie pamiętam...
Yurpen napisał(a):które to kobiety?? Califa i Loly?? podejrzewam, że jedna z nich to ten aniołekJeżeli dobrze myślę, to ten aniołek, o którego Ci chodzi, to Conis (ze Skypiea'i). Califa to była sekretarka Iceburga, członkini CP9. A Loly (a może raczej Lola) to piratka, której na TB skradziono cień i wsadzono do tego prosiaka, co za Absalomem ganiał (ta, co się każdego pytała, czy się z nią ożeni).
Wilk morski
Licznik postów: 90
Pirat
Licznik postów: 33
3. Matka luffego i Babcia jako kucharki