Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Osobiście jednak nigdy mi sie coś takiego nie zdarzyło XD

nick: P4nd4m4n
Jakby komuś trzeba było pomocy, to służę 
) i przyjemnych GM, którzy lubią się bawić z graczami (na przykład ostatnio była to zabawa w chowanego - GM krzyczał w świat, gdzie jest (podając jakieś zadupie dolne) i ten, kto go znalazł, dostawał nagrodę XD). Do tego sporo opcji dodatkowych, takich jak, przykładowo, możliwość zawarcia związku małżeńskiego
ostatnio bardzo modne XD
Wilk morski
Licznik postów: 53
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 511
Kapitan z paradise
Licznik postów: 313

WF są rozchwytywane na wszelkich instantach jako wyśmienite tanki - wysyłają peta, by ten przejął agro - gdy mob się zajmie zwierzakiem (nieustannie leczonym przez stojącą nieopodal WF), pozostali podlatują do niego i zabijają, sami nie będąc atakowani (mob się zajmuje tylko zwierzakiem) - wyśmienita strategia na poważne instanty.Legendarny pierwszy oficer
Po za tym przez jakiś czas grałam w bw i nie miałam problemów z pogodzeniem obu gier XD
Więc tak, da sie te dwie gry pogodzić.
Można stworzyć postać grubą/chudą/patyczkową/pakerną/przysadzistą/z długim nosem/praktycznie bez nosa/z wytrzeszczonymi oczami/z łukami brwiowymi jak u neandertalczyka/kobietę z piersiami jak bania/lub prawie bez nich/etc etc etc
W dodatku dochodzą naprawdę różne warianty kolorystyczne - trzeba widzieć, jak wiele osób biega jako drowy XD (ciemna, często granatowa skóra + jasne, zazwyczaj białe włosy)
Piracki wojownik
Licznik postów: 167
Piracki oficer
Licznik postów: 614
Piracki wojownik
Licznik postów: 167