Halo halo czy mnie słyszycie?
Pamiętacie zabawę w typowanie wyników Euro którą prowadziłem 2 lata temu? Co powiecie na powtóreczkę w tym roku?
Jeśli uzbiera się minimum 10 osób, to rozpiszę tabelkę i wrzucę ją do tego (pierwszego) posta. "Wpisowym" do naszej zabawy jest wytypowanie wyników pierwszych 4 meczów mistrzostw (jutrzejszego i 3 meczy piątkowych). Dla ułatwienia mnie i wam przeklejajcie mecze po mnie i podajcie swoje wyniki bo w takiej kolejności jak wpiszę tutaj będę wpisywał w tabeli.
PRZYZNAWANIE PUNKTÓW:
- nieprawidłowe wytypowanie rozstrzygnięcia - 0pkt
- prawidłowe wytypowanie rozstrzygnięcia meczu - 1pkt
- prawidłowe wytypowanie rozstrzygnięcia meczu oraz prawidłowe wytypowanie wyniku - 3pkt
- *EXTRA PUNKCIK* - nagroda przyznana za prawidłowe wytypowanie rezultatu w meczach reprezentacji Polski! Suma punktów w takim wypadku wzrasta do niebotycznej liczby
4!
Swoje typy należy wpisać maksymalnie godzinę przed rozpoczęciem meczu (żeby łatwiej było mi wyłapać manipulowanie i uzupełnić tabelkę :v). Posty edytowane godzinę przed rozpoczętym meczem nie będą brane pod uwagę.
! NAGRODA !
Na zwycięzcę forumowej Ligi Typerów czekał będzie zacny tytuł SOGEKINGA (króla strzelców) widniejący pod waszym avatarem aż do startu
ewentualnej kolejnej ligi. Tak więc jeśli zarzuciliście zabawę lub jeszcze w niej nie wystartowaliście to zapraszamy! Do końca mundialu jeszcze wieeele wiele meczy i wiele punktów do zgarnięcia! I Ty możesz zostać SOGEKINGIEM!
(Ja nie biorę udziału w konkursie, więc nawet jeśli wygram, to nagrodę zgarnie osoba na 2 miejscu ;])
Moje typy na najbliższe 4 mecze (przeklejcie to i wpiszcie swój wynik)
Rosja - Arabia Saudyjska 2-0
Egipt - Urugwaj 0-3
Maroko - Iran 1-1
Portugalia - Hiszpania 0-2
Liczę, że uda się zebrać te 10 osób ;d czekam na odzew do jutra do 15:00