Dziewczyna Naruto
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
klaus

Wilk morski

Licznik postów: 90

klaus, 18-07-2009, 16:08
Według mnie to będzie Hinata bo Sakura ciągle myśli o Sasuke i jak ten powróci do wioski na stałe to ta padnie mu w ramiona a Hinata odkąd podczas walki z Painem zaryzykowała życiem i w końcu po tylu chapterach przyznała się że kocha Naruto to ma duże szanse
xaxs

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,221

xaxs, 18-07-2009, 16:13
Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! Amaru! i jeszcze raz Amaru! Tongue

Kreska Hinaty jest tragiczna obecnie :/ Co do Sakury...wkurza mnie Tongue Mógłby sobie inną znaleźć i byłby święty spokój Tongue

@down

OMG xP owned xP
yuck^^

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 530

yuck^^, 18-07-2009, 16:18
Ja to bym obstawiał, że Sasuke Smile Wiadomo, że Hinata czuje miętę do Naruto, ale on nic. Sasuke na 100% dodaj go do ankiety.
Gaskal

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 766

Gaskal, 18-07-2009, 20:57
Za to do Sakury jednak coś czuje (bez odwzajemnienia), chociaż Saska można dodać przecież jak na razie tylko z nim zaliczył pocałunek ;]
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 19-07-2009, 00:28
Gaskal napisał(a):Robaki ma w ciele, więc w myciu mu nie przeszkadzają, dodatkowo jest tajemniczy i inteligentny Smile

Taa i jeszcze rozkręci każdą imprezkę xD

Obstawiam Sakura bo Hinata to ciepła klucha ;P
Saki

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,442

Saki, 19-07-2009, 15:05
Miłosne niuanse w T7 - Sakura jest niezdecydowana pomiędzy Sasuką i Narutardem, Narutard podkochuje się jeszcze w Sakurze, ale to tylko cień miłości, jaką obdarzył Sasukę, Sasuka najpierw pałał płomiennym uczuciem do Naruciaka, jednak potem stał się aseksualny, względnie zaiskrzyło pomiędzy nim, a Suigetsu. Sakura pozabija się z Karin, a Saskłacz w napadzie rozpaczy(ostatnie dwie fanki jego emo wizerunku nie żyją!) hajtnie się z Suigetsu, więc Narutardowi pozostaje tylko Sai albo Kakashi...

Osobiście stawiam na Kaszalota, gdyż jest uczniem jego ojca, przyjacielem(?) Ji-Mana, no i czytał książeczki o podrywie(a być może są tam i pozycje kamasutry). Sai może jest z ANBU i ma seksowny ciuch, ale Kakashi jest owiany tą nutką tajemniczości przez zasłoniętą twarz - Naruto zrobi WSZYSTKO, żeby ją zobaczyć. Pozostaje jeszcze konkurencja dla Narutarda w postaci Yamato(a tego Kakashi może lubić, bo te jego gałęzie nieźle mogą urozmaicić pożycie), ale sądzę, że Kisiel nieprzypadkowo złączył ich więzami nauczycielskimi. Będzie to taka inicjacja Narutarda, jego wstęp w męskość.

Tak więc - Kakashi :|
   ▲
▲▲

Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 19-07-2009, 17:10
Jak bym nie wiedział o czym jest to anime i tylko czytał co wy tu piszecie to bym pomyślał że to jakieś hentai o pedałach i gejzerach Tongue

Niedługo powstanie teoria że Naruto się wykastruje i będzie śpiewakiem operowym , a Sakura,Hinata i Ino pojadą do Holandii wziąć ślub Tongue
xaxs

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,221

xaxs, 19-07-2009, 18:55
OMG co was tak wzięło na yaoi :| blaaah... hyh ostrzegajcie jakoś na początku posta, że coś takiego piszecie, bo niektórzy niekoniecznie znoszą takie wizje...

po za tym i tak się mylicie Tongue raz to obiecał tej kapłance z movie a dwa Amaru Amaru Amaru Amaru Amaru Amaru!!!! :rotfl:
yuck^^

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 530

yuck^^, 19-07-2009, 19:57
Papillon napisał(a):Sakura,Hinata i Ino pojadą do Holandii wziąć ślub
Czemu nie? Tongue
xaton napisał(a):Nie głosuję, czekam na Sasuke w ankiecieTongue.
Nie tylko ja jestem za Sasuke Smile
Gaskal napisał(a):chociaż Saska można dodać przecież jak na razie tylko z nim zaliczył pocałunek ;]
Niby niechcący go pocałował, ale tak na prawdę to Naruto marzył o tym już od dłuższego czasu...
A myślicie, że dlaczego Naruto chce sprowadzić Saska do Konohy? Chce wyjść za niego za mąż!!! To nie podlega dyskusji! Smile
Ginko

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 430

Ginko, 26-07-2009, 13:18
Na pewno chciałbym żeby to była Hinata. Ma przody bo już zrobiła pierwszy krok. Jednak, wychodzi na to że Naruciaż kocha Sakure... damn, idiota ;p. Z kolei Saukra ma Sasuke, a Naruto jest tak cholernie dobrym przyjacielem, że chyba nie stanie między nimi. W tym momencie Hinata będzie gdzieś w pobliżu i Naruto dozna olśnienia i poleci do niej z kwiatami. Generalnie, happy end.
Saki

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,442

Saki, 27-07-2009, 13:21
yekk^^ napisał(a):A myślicie, że dlaczego Naruto chce sprowadzić Saska do Konohy? Chce wyjść za niego za mąż!!! To nie podlega dyskusji! Smile

A do tego chce zostać Hokage, żeby zalegalizować śluby dla hołmoł! A Danzou jest konserwatystą, dlatego chce zabić ostatniego geja z Sharinganem i pilnuje Naruto! Tak, tak, teraz przejrzałem na oczy, wszystko staje się jasne!
   ▲
▲▲

Blade

Piracki oficer

Licznik postów: 612

Blade, 27-07-2009, 15:30
Nie trawie paringów no ale cóż ;P
Saki napisał(a):A do tego chce zostać Hokage, żeby zalegalizować śluby dla hołmoł! A Danzou jest konserwatystą, dlatego chce zabić ostatniego geja z Sharinganem i pilnuje Naruto! Tak, tak, teraz przejrzałem na oczy, wszystko staje się jasne!
Tak to bardzo trafna teoria xD

Hinata kocha Naruto, ale i tak zazwyczaj mdleje albo robi coś dziwnego jak jest on blisko niej xD Naruto podoba sie Sakura, ale nie może się zdecydować, bo gna przez całą serię za Sasuką, którego też kocha Sakura. Sasuka podoba sie Karin, która z kolei ma sposoby zostania we dwoje ;D Nie wiadomo kogo lubi Sasuka, bo albo Naruto, z którym udało mu sie pewnie pierwszy raz pocałować xD, albo Sakure, bądź może Danzou - chce sie na nim zemścić, że nie zaczekał na niego xD

Tak więc sprawy miłości między bohaterami rozstrzygnie Sasuka i jego wybór między Naruto, jak ktoś wspomniał Suigetsu, Danzou, a dwiema dziewczynami, którym zrobił...
nadzieje, są to - Sakura i Karin ;D
[Obrazek: fUUjweQ.png]
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 18-08-2009, 18:37
Połowa postów jak nie lepiej jest nie na temat, proponuję, aby zajrzał tu jakiś mod. Mamy w ankiecie Hinatę i Sakurę. Jak chcecie gadać o parach homo, lub "absurdalnych" pairingach to nowy temat załóżcie.

Osobiście chciałbym, aby to była Hinata. Kocha Naruto i to widać
Spoiler

poza tym scena jej poświecenia w walce z Peinem tylko tego dowodzi

Do tego moim zdaniem jest ładna, w Shipku podoba mi sie jeszcze bardziej no i mamy jedną wspólną cechę charakteru: nieśmiałość, czasem do przesady XD
Sakura jest zbyt zakochana w Saskłaczu, w Shipku jest niczego sobie, ale i tak nici z tego związku
Spoiler

Dopiero niedawno Sakura zauważyła, że Naruciak naprawdę ją kocha i poświęca sie dla niej, wcześniej była ślepa Tongue

BonQ

Pirat

Licznik postów: 41

BonQ, 18-08-2009, 21:43
Aha... Naprawdę dziwne te wasze wypowiedzi... Jakbym nie czytał Mangi i nie oglądał anime, to trzymałbym się po przeczytaniu waszych komentarzy od Naruto daleko Smile

Ja jestem za parą Sakura i Naruto, Hinata mnie wkurza tym Naruto-kun i tak w ciągle... W shipku wygladą jak worek z kartoflami i jakby coś nie tak miała z tułowiem i głową Wink

A tak po za tym nie cierpię Sasuke, pedał jakich mało, za długo z Orochimaru był Wink
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 18-08-2009, 21:48
BonQ napisał(a):za długo z Orochimaru był

Nie no, ale my tu o innych Paringach.. :/

Jak dla mnie kobiety w tej mandze w ogóle nie mają nakreślonych krągłości.. no, po za Tsunade. Jak ktoś wyżej wspomniał - worki kartofli.. Sakura z seksapilem zbliżonym do topoli, albo Hinata ze zmutowaną Twarzą i defektem wymowy.. No i wybieraj tak Big Grin ..
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź