BAKUMAN.eu
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Marians

Nowicjusz

Licznik postów: 16

Marians, 29-08-2009, 19:17
Witam,
Chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych do niedawno powstałego serwisu BAKUMAN.eu. Póki co świeci pustkami, ale mam nadzieję, że w niedługim czasie będzie to pełnowartościowa strona.
Obecnie jestem w trakcie pisania dwóch artykułów, więc ta pustka nie będzie trwać zbyt długo.
Od strony technicznej pozostało mi jedynie dodać newsletter, poprawić tag spoiler (cholerstwo wygląda ohydnie) i popracować nad shoutbox'em, który wkrótce będzie uruchomiony.

Wszystkich zainteresowanych wymianą buttonami (z pewności by to pomogło stronie zdobyć choć trochę popularności, ale nie zdziwię się , jak nie będzie chętnych - w końcu wymiana z nowo powstałym serwisem nie daje zbyt dużo korzyści) proszę o kontakt pod adresem kontakt@bakuman.eu lub przez formularz na stronie. Z góry dzięki dla wszystkich, którzy się zgłoszą Wink

Dobra, starczy tego rozpisywania się. Wspomnę jeszcze tylko, że wszyscy, którzy będą chcieli wspomóc stronkę, będą mile widziani w redakcji. Bo póki co, to niestety rąk do pracy brakuje.

Pozdrawiam,
Mariusz W.
Administrator serwisu BAKUMAN.eu
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 30-08-2009, 12:46
Od strony graficznej nie mam zastrzeżeń. Wygląda lepiej niż niejedna wielotysięczna strona. Szkoda, że nie ma forum i user'ów Smile .
Jakbyś dorobił forum na tej samej stronie, to zyskałbyś większą popularność.
Marians

Nowicjusz

Marians, 30-08-2009, 13:20
O forum myślałem, ale na to chyba jeszcze za wcześnie - najpierw niech strona zyska użytkowników i popularność, a rozmowy można póki co prowadzić w komentarzach. Zresztą shoutboxa powinienem za niedługo otworzyć jeszcze.

I dzięki za miłe słowa odnośnie serwisu Wink
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 30-08-2009, 22:10
Marians, najczęściej forum dźwiga i podnosi popularność stronie. Radze przemyślećSmile A do samej stronki, oprócz tego, co sam wymieniłeś, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 31-08-2009, 20:29
No ja wchodzę, patrzę, a forum nie ma. Według mnie forum jest ważniejsze od samego portalu xO
Marians

Nowicjusz

Marians, 31-08-2009, 22:44
No dobra, skoro tak uważacie, to nie będę się sprzeciwiał Smile W ciągu tego tygodnia postaram się uruchomić porządne forum.

A póki co, zapraszam do odwiedzin strony w obecnym stanie, tzn. bez forum Big Grin
Marians

Nowicjusz

Marians, 01-09-2009, 14:29
Pierwszy artykuł już na stronie - zapraszam zainteresowanych do czytania, a chętnych także do rejestracji Smile
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 01-09-2009, 15:47
Jeśli chodzi o stronę wizualną to denerwuje mnie tylko logo. Brzydka jakość rendera, no i panuje w nim taka pustka.
Marians

Nowicjusz

Marians, 01-09-2009, 16:48
Cóż, póki co mało jest na necie interesujących obrazków czy też renderów z Bakumana - ten z loga musiałem sam z większego obrazu wycinać, więc chyba i tak dobrze mi poszło. Jak pojawi się coś interesującego, to postaram się wykorzystać, żeby odświeżyć logo Smile
Fantomasik

Super świeżak

Licznik postów: 244

Fantomasik, 01-09-2009, 22:24
Jak na start jest bardzo dobrze.Mam nadzieję że z czasem przybędą artykuły itp.
PS : Bez kitu sam wycinałeś obraz z loga ? ^^
Marians

Nowicjusz

Marians, 02-09-2009, 23:44
Ta trochę to zajęło,a le myślę, że nie jest tak źle Smile

Na stronie dostępny jest już drugi artykuł, zapraszam do czytania.

I coś, na czym wielu zależało - forum! Wszystko powinno działać dobrze, jednak trzeba na nim założyć sobie osobno konto - nic innego nie dało się zrobić, więc przepraszam za trudności. Poza tym, obecny styl jest jedynie tymczasowy, gdzieś w okolicach weekendu, maksymalnie początku tygodnia następnego będzie zmieniony na inny, tym razem stały.

Zapraszam do odwiedzin Smile
Marians

Nowicjusz

Marians, 03-09-2009, 00:01
Styl tylko tymczasowy, jak pisałem. Troszkę cierpliwości, już niedługo będzie wszystko porządnie zrobione Smile
Marians

Nowicjusz

Marians, 03-09-2009, 00:07
No właśnie widze - na razie wam konta ręcznie aktywowałem, więc można wejść Smile

[ Dodano: 2009-09-04, 23:13 ]
Kolejny artykuł na stronie - zapraszam do czytania, a także odwiedzania, póki co dość pustego, forum.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź