Poszukuję soundtrack`a
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Rejzer

Szczur lądowy

Licznik postów: 3

Rejzer, 01-09-2009, 03:06
Chodzi mi o jeden utwór, którego szukam już od dłuższego czasu. Trzyma w dobrym klimacie a zwłaszcza podoba mi się melodia skrzypiec bądź innego instrumentu smyczkowego. Aż chce się go zmiksować :D. Można go usłyszeć min w odcinku 414 zaraz po "przerywniku" kiedy Luffy zaczyna walkę z wężowymi siostrami używając gear second. Zassałem wszelkie możliwe soundtracki z realitylapse ale nie znalazłem tego szukanego. Ktoś pomoże?
NoirSagun

Szczur lądowy

NoirSagun, 21-10-2009, 13:02
Szukam tytułu utworu.Utwór ten był wykorzystany w 279 odcinku(saga Enies Lobby) w mniej więcej 2 i 3 minucie(jest to pamiętny moment gdy Ussop podpala flagę WG a Luffy krzyczy do Robin) Ten utwór przewija się dosyć często( jest np. w końcówce sagi Albasty jak ta dziewczyna od mieczy z marynarki podwładna Smokera wchodzi na statek po złapaniu Crocka i jeszcze się gdzieś tam Hina przewija) Nigdzie nie mogę znaleźć tego utworu a bardzo chciałabym go , więc proszę :padam: :padam: o tytuł utworu.
Dejdaaa

Piracki wojownik

Licznik postów: 105

Dejdaaa, 21-10-2009, 17:54
Nie wiem dobrze czy o to dokładnie chodziło "uunan and the stone storage room"? Wpisz sobie na yt lub na innej stronie i sprawdz czy to o to dokładnie chodziło.Nie jestem również pewien w 100% czy tak to się nazywa i pisze.Sprawdzałem na yt i wyskoczył mi link wiec chyba poprawnie napisane.
hetman

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,319

hetman, 21-10-2009, 18:05
NoirSagun napisał(a):Szukam tytułu utworu.Utwór ten był wykorzystany w 279 odcinku(saga Enies Lobby) w mniej więcej 2 i 3 minucie(jest to pamiętny moment gdy Ussop podpala flagę WG a Luffy krzyczy do Robin) Ten utwór przewija się dosyć często( jest np. w końcówce sagi Albasty jak ta dziewczyna od mieczy z marynarki podwładna Smokera wchodzi na statek po złapaniu Crocka i jeszcze się gdzieś tam Hina przewija) Nigdzie nie mogę znaleźć tego utworu a bardzo chciałabym go , więc proszę :padam: :padam: o tytuł utworu.

Na naszej stronie w dziale Download/OSTy wgrałem coś takiego jak "składanka" w której zebrałem wszystkie motywy muzyczne, które można usłyszeć w anime.
Wiem o którym utworze mówisz, tak jak kolega wyżej powiedział jest to " Uunan and the Stone storage room" który możesz pobrać TUTAJ .
Jeśli szukasz jeszcze jakiejś melodii, to zajrzyj do działu OSTy na stronie (lub najlepiej ściągnij stamtąd składankę o której wspomniałem.)
NoirSagun

Szczur lądowy

NoirSagun, 21-10-2009, 23:46
Wielkie dzięki .Naprawdę już od dwóch dni mam fazę na ten utwór. To jest właśnie to. Hetman , Dejdaaa bardzo wam dziękuje. Respekt i pokłony :padam: :padam: :padam: :padam:
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 14-02-2010, 18:37
Szukam nazwy tego utworu:

[size=150]UWAGA!!!! MEGA GIGA WIELGACHNY SPOILER! POWAŻNIE ZEPSUJECIE SOBIE PRZYJEMNOŚĆ JEŚLI NIE CZYTALIŚCIE MANGI!
http://www.youtube.com/watch?v=g1BqbGNU ... re=related
Vanord

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 483

qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 14-02-2010, 20:35
ThxWink
Hyrule

Gold Experience Requiem

Licznik postów: 2,042

Hyrule, 06-03-2011, 19:46
hetman napisał(a):Na naszej stronie w dziale Download/OSTy wgrałem coś takiego jak "składanka" w której zebrałem wszystkie motywy muzyczne, które można usłyszeć w anime.

Serio to jest absolutnie wszystko? Wydawało mi się, że tego więcej jest? Pamiętam, że dużo utworów było chociażby na ścieżkach do filmów itp.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź