Kapitan z paradise
Licznik postów: 328
Pan Ciemności
Licznik postów: 5,049
(28-02-2019, 03:21)Ad3k napisał(a): Chcialem w tym poście jeszcze zrobic ankietę wedlug użytkowników czy luffy sprawiedliwe wygral, czy oda przesadzil i luffy nie powinien wygrac, wiec odpowiadajcie ?Było tutaj trochę plot armora. Katakuri na siłę chciał honorowo wyrównać szanse, przebijając sobie bok.
Piracki oficer
Licznik postów: 589
Król Piratów
Licznik postów: 4,474
Miejscowość: Isola
Super świeżak
Licznik postów: 220
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,304
Miejscowość: Warszawa
Kapitan z paradise
Licznik postów: 328
(28-02-2019, 16:19)Gogolius napisał(a): Patrząc na ten pojedynek w anime (w sumie dość nieźle odzwierciedla on wersję mangową) można dojść do wniosku, że to Luffy jest jakimś bossem do przejścia, który ma milion hp a jego rywal (w tym wypadku Katakuri) jest ze 30x mniej wytrzymały.No nie wiem, ja po obejrzeniu skrótu bez gagów itp mam odmienne wrażenie tj. katakuri też duużo przyjął na klatę
Super świeżak
Licznik postów: 220
Cytat: Luffy wygrał przez plot armor - takie moje zdanie. Druga wersja to taka że Luffy przez swój styl walki i ilość otrzymanych obrażeń w przeciągu całego swojego życia wzmocniła go tak bardzo że posiada niesamowitą wytrzymałość. Katakuri natomiast przyjmował mało ciosów w związku z czym odczuwał obrażenia zdecydowanie bardziej.To ja już wolę wygrywanie przez plot armor (choć ta druga opcja brzmi jeszcze bardziej plotowo
Nowicjusz
Licznik postów: 13
Pierwszy oficer
Licznik postów: 998
Gorosei
Licznik postów: 4,614
Cytat:Chcialem w tym poście jeszcze zrobic ankietę wedlug użytkowników czy luffy sprawiedliwe wygral, czy oda przesadzil i luffy nie powinien wygrac, wiec odpowiadajcie ?Czy sprawiedliwie, jak dla mnie tak, przeciwnik w żaden sposób nie został osłabiony (nie liczę sytuacji z przebitym bokiem, bo to była "decyzja postaci" i to po tym jak pierw okaleczony został Luffy, przy udziale osób trzecich