Nowicjusz
Licznik postów: 16
Imperator
Licznik postów: 2,656
Nie wierzę w to co się obecnie dzieje z poziomem fanfików. Ludzie, poczytajcie teksty Komimasy, czy Vampirci, zacznijcie się czymś inspirować, bo to co widzę (te dwa najnowsze fiki), to jest jedna wielka tragedia.
Po pierwsze: Pisownia i gramatyka!!! TRAGEDIA, KATASTROFA! Proponuję zacząć naukę języka polskiego od podstaw. Od alfabetu.
Po drugie: Akurat nie przyczepię się Mizu Mizu, bo to fanfik i masz prawo użyć tego owocu. Niemniej to oklepane do bólu. Tak samo to, że logia jest spotykana bez przerwy! Przecież to by było zupełnie niemożliwe.
Po trzecie: Wydarzenia są tak śmiertelnie nudne, że można umrzeć. Nic się nie dzieje. Nic. Jest jeden gościu idzie klepać innego. Do tego nie umiesz opisywać walk. Absolutnie nie potrafisz.
Poza tym co to za idiotyzm?! Trzy logie na jednej wyspie, z czego jedna z nich spala DOM?! NO KURWA, LITOŚCI!!! leżę i kwiczę. A potem wsiadł na łódkę i popłynął!!!! :rotfl:
Zniszczyłeś mnie tym. Nie wiem jak ci tu coś skonstruować, żebyś wyciągnął z tego jakąś naukę... Weź poczytaj Komiego i Vampircie, proszę...
Moja rada: Podobna jak dla kolegi od tych "Adventures". Są ludzie, którzy dobrze pisać nie będą nigdy. I, nie ma co się oszukiwać, należysz do tego grona. Czemu fanfiki? Może coś narysuj, spróbuj zrobić AMV?
No chyba, że będziesz jak Naruto albo Goku - uprzesz się i będziesz się uczył dużo, dużo i dłuuuugo. Ale nie katuj tego forum tymi próbami, błagam.
Porażka totalna.