Serdecznie Zapraszam
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
jumper214

Nowicjusz

Licznik postów: 12

jumper214, 03-01-2010, 02:23
Witam wszystkich!

Serdecznie Zapraszam na moją grę ONE PIECE PBF oto adres

[glow=orange][size=200]www.onepiece-pbf.pun.pl [/glow]

POTRZEBUJEMY GRACZYY !!!!

qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 03-01-2010, 03:09
http://www.onepiece-pbf.pun.pl/viewtopic.php?id=220

Dziękuję, postoję.

Stronka kiepskawa.
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 04:39
Jak ktos sie nie zna to mowi ze kiepskie, sporo tematow bo chcielismy tez troche wysp zrobic, ale widze ze duzo osob to by chcialo jak dla najglupszego debila
tariel

Wilk morski

Licznik postów: 91

tariel, 03-01-2010, 04:42
moze zamasiat robic wersje "forum" zrobic prawdziwa gre.
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 04:47
haha prawdziwą grę czyli ? :rotfl:
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 03-01-2010, 04:50
jumper214 napisał(a):haha prawdziwą grę czyli ?

Może taką, w którą znajdzie się choć jeden chętny zagrać Smile ?
xazax

Piracki oficer

Licznik postów: 646

xazax, 03-01-2010, 04:54
A możesz wytłumaczyć na jakiej zasadzie rozgrywają się walki?
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 04:56
a po co mam tłumaczyć jak i tak każdy ma to w du**
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 03-01-2010, 05:16
Ja nie mam niestety już czasu na takie rzeczy . Może kiedyś Smile
Szczery

Imperator

Licznik postów: 1,822

Szczery, 03-01-2010, 05:21
Ech, człowieku. Z takim nastawieniem to ty możesz sobie szukać na dworcu cwaniaków którzy za flaszkę sklepią maskę Twojemu wrogowi. Ale nie graczy - mnie na przykład zanim wszedłem na stronę już odrzuciła twoja opryskliwa postawa. Popracuj trochę nad odbieraniem krytyki.

(Boziu, żeby tylko Kami tego nie czytał Big Grin)
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 06:04
taka prawda, bo gosciu spojrzy o ku*** ale dużo tematów juz jest beznadziejne, ale sam
by spróbował zrobić to bym zrobił 2x mniej tematów i nie było by wogóle zabawy, więc krytyka kogoś dla którego za dużo czytania i tematów jest nie namiejscu, bo tacy ludzie tylko to potrafią
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 03-01-2010, 06:12
Link, który podał Qbol mówi wszystko za siebie, takie walki są trochę ehm... bez sensu?
"Unikam każdego twojego ataku i robię cięcie, które cię zabija." No, może ja się nie znam.
Ps. Jednego nie rozumiem, czemu użytkownik owocu gomu gomu, ma moce Ace'a, czyli ogniste ataki?
http://www.onepiece-pbf.pun.pl/viewtopi ... =115#p115/
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 06:19
Pain napisał(a):Ps. Link, który podał Qbol mówi wszystko za siebie, takie walki są trochę ehm... bez sensu?
"Unikam każdego twojego ataku i robię cięcie, które cię zabija." No, może ja się nie znam.

Pain juz wyjaśniam. Może byś nie widział mojej szybkości i gregora w tym pojedynku :] Ja jestem Królem Piratów i masz szybkości 160 (320 na gear second)
a gregor ma szybkości 13 Big Grin jestem dużo razy szybszy i o wiele silniejszy dlatego unikam
jego ataków tak pisząc bo w walce z Admirałem floty nie było czegoś takiego (nie było szans) oto link:
http://onepiece-pbf.pun.pl/viewtopic.php?id=73
jumper214

Nowicjusz

jumper214, 03-01-2010, 06:32
Mam moce ognistego owocu ze wzgledu na artefakt wulkanu, który dodaliśmy żeby troche podkolorowac :] A artefakt lodu daje ataki 1lvl Aokiji'ego
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 03-01-2010, 06:52
Jeszcze jedna rzecz, której MUSZĘ się przyczepić, dlaczego, do cholery, WYSPA STRZELCÓW jest na SOUTH BLUE!? Przecież każdy, powtarzam KAŻDY, wie że ów znajduję się w ... naszych sercach.

A teraz napiszę coś o waszej grze.
Po 1. + za to, że wrzuciliście w to roboty, bo to widać z góry.
Po 2. Nawet dobrze zbudowana, ale ma parę minusów przez które nie będę grać:
- Dziwnie zbudowane walki, wiem o co w nich chodzi, ale do cholery, te uniki to już porażka jest, jak rozumiem, jak ktoś ma od ciebie więcej szybkości to może uniknąć każdy twój ruch!? Dajcie do tego jakiś przelicznik, np. za każde 10 więcej szybkości można ominąć jeden atak przeciwnika w jeden walce.
- Co jest chyba najgorsze: (z góry przepraszam jak się obrazisz) głupi główny admin (bo zgaduję, że jesteś tym głównym), zaczynasz grę ze statystykami, które każdy inny osiągnie za dobre 2-3 lata. Pomieszanie 4 postaci w jedno: Luffy, Sanji, Zoro i Ace (no i co, że są artefakty, który najlepszy i tak ma nasz kochany admin) w jednej osobie, bez przesady, trochę realizmu, bo szermierz, który walczy nogami, ma ciało z gumy i posiada ogniste ataki. Podaruj sobie te wszystkie bonusy i sam zacznij grę od początku, tak jak to robią nowi użytkownicy.
Reasumując: nie mam zamiaru grac, z powodu admina/ów. (bo widziałem "admirała floty" z podobnymi statystykami)
Ps. I nie reaguj na krytyki jakby ci matkę obrażali, tylko wysłuchaj je i poprawiaj błędy w swojej grze,bo w końcu jak to się mówi "nie od razu Rzym zbudowano"
Well, życzę powodzenia w tworzeniu tej gry.
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź