Ulubiona postać.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Ginko

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 430

Ginko, 11-01-2010, 19:05
Dziwne że nie ma tutaj takiego tematu. (pozostaje mi siebie zacytować)

Moim ulubionym bohaterem jest zdecydowanie Itachi Uchiha, postać z jednej strony bardzo tragiczna a z drugiej bardzo pozytywna. Chłopiec geniusz, doskonały brat ale również członek Akatsuki i zdrajca własnego klanu. Świetne techniki, Amaterasu oraz Tsukiyomi + to wszystko co pokazał w ostatniej walce. Image i desing również na najwyższym poziomie.

Zdanie o nim zmieniłem głównie przez opowieści Tobiego i ostatniej sceny przed jego śmiercią. Musze przyznać że nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Od początku był kreowany na tego najgorszego, sam obstawiałem że to on zgarnie Naruciaka dla akatsuki, a jeszcze jak wyskoczył z tym wyrwaniem oczu... a tu proszę, dał się zabić z miłości dla brata,uwolnił go od orohimaru i przekazał mu swoje techniki. Kumulacja.
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 11-01-2010, 20:41
Itachi, a jak Tongue I jeszcze Kakashi za wygląd, charakter i jego wymówki za spóźnianie się. Ogólnie fajna postać.
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 11-01-2010, 20:44
Bee xD Te jego rapowanie w anime normalnie mnie zagięło^^ Szacun dla niego xD Lubie też Kisame <----vel.fishbone xD
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 11-01-2010, 20:52
Lubiłem Nagato przed pojawieniem się Friend no Jutsu, Gaare i Nejiego też, szkoda, że Naruto umie taką silną technikę nawracającą...

Teraz to lubię najbardziej Raikage - za wychodzenie przez ściany, raitony itd. i Killer Bee za jego rapowanie, posiadanie wszystkiego w głębokim poważaniu i za styl.
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 11-01-2010, 22:24
Z tych pompatycznych to Itachi. A tak to Tobi/Madara i naturalnie Bee Smile . Reszta przyjemniejszych już dawno padła.
Demogor

Piracki wojownik

Licznik postów: 164

Demogor, 11-01-2010, 22:56
Lubiłem pijanego Lee. Szkoda że w shippudenie kishi nie poświęcił więcej czasu 2 planowym postacią ;/ Dlatego tej mangi już nie lubię, pierwsza seria rządzi walka lee vs gara moja ulubiona.
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 12-01-2010, 00:07
Ginko napisał(a):Moim ulubionym bohaterem jest zdecydowanie Itachi Uchiha, postać z jednej strony bardzo tragiczna a z drugiej bardzo pozytywna. Chłopiec geniusz, doskonały brat ale również członek Akatsuki i zdrajca własnego klanu. Świetne techniki, Amaterasu oraz Tsukiyomi + to wszystko co pokazał w ostatniej walce. Image i desing również na najwyższym poziomie.
Demogor napisał(a):Lubiłem pijanego Lee. Szkoda że w shippudenie kishi nie poświęcił więcej czasu 2 planowym postacią ;/
Awake napisał(a):Nejiego
tego to głównie za techniki (a głównie 64 Tongue)
Arashii napisał(a):I jeszcze Kakashi za wygląd, charakter i jego wymówki za spóźnianie się. Ogólnie fajna postać.
Taka moja kolejność, a ze wszystkim co jest dopisane do każdej postaci zgadam się w 100%.
A jakbym miał podać najgorsze to 1st miejsce niezmiennie od zawsze (i chyba na zawsze) należy do ... Sakury, a 2nd do naszego głównego bohatera, głównie za
Awake napisał(a):silną technikę nawracającą...
oraz to, że zachowuję się jak idiota. (kiedyś słyszałem, że naruto i Luffy są do siebie podobni, ale głupota Luffka jest śmieszna, a dresa - żałosna.)
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 12-01-2010, 01:24
No ba, że Itacz Tongue Oraz Garnek :3 Uwielbiam ich. No i Neji i Lee. Lee za jego włosy odcięte od garnka xD
Gaskal

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 766

Gaskal, 12-01-2010, 01:31
Kankuro, za wszystkie cechy, które spełnia, jako dobry brat, za wygląd, za techniki i za jego marionetki Tongue
Kakashi, za biegłe posługiwanie się wieloma technikami, za intelekt, za pomysły, za tajemniczośc, za jego przeszłośc i za wygląd Smile
Shino, za spokój, za techniki, za ubiór i również za intelekt Tongue
Kimmimaro, moim zdaniem jedna z najsilniejszych postaci w Naruto, ciężka przeszłości, świetne Kekkei Genkai, intelektu też mu nie brakuje, do końca życia wiernie służył Orochimaru, ale niestety... skończył jak skończył.
Owca2512

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 495

Owca2512, 12-01-2010, 11:43
Kakashi Big Grin Od zawsze i na zawsze, w sumie to przez niego zaczęłam oglądać Narutarda ; p niestety, jego postać traci swoje walory wraz z cała serią, ale na początkach był jedną z ciekawszych kreacji chyba w całym m&a. Spóźniający się, głupie wymówki ale w gruncie rzeczy małomówny. Zawsze sprawia wrażenie niepozornego a powera ma niezłego ; p Jak jest potrzeba to jest zawsze we właściwym miejscu o właściwej porze no i ma piękną historię : ) Kakashi Gaiden to jedna z moich ulubionych "części" Naruto. Dobrze, że nie spaprali tego w anime.

Poza Kaszalotem to pewnie Itachi, jak większość. Już nie wiem ile razy zmieniałam zdanie na jego temat ale sporo Big Grin Raz jest zły, potem dobry, potem znowu zły i wszystko zależy od punktu siedzenia. Elastyczna postać która budzi kontrowersje - duży plus.

Z takich pomniejszych to Deidara, bo to był oryginalny koleś Big Grin i Asuma - przy czytaniu mangi jak umierał to się prawie popłakałam, i to jest najbardziej spaprana scena w historii anime : / (na drugim - śmierć Jiraiyi).
Blade

Piracki oficer

Licznik postów: 615

Blade, 12-01-2010, 17:17
Kakashi - ma wachlarz świetnych technik, "dar" spóźniania, takie luźne, fajne podejście, cudną historie no i nie wiadomo co tam ma pod maską Big Grin
Spoiler

Tylko dlatego, że został ożywiony nie uważam tamtego wątku za beznadziejny ;D

Hidan - Jashin jest najlepszy i koniec kropka xd Szkoda mi go troche, bo się musi pod tymi gruzami męczyć ;P Fajne miał umiejętności i tą swoją kose ^^

Jiraiya - eh.. dlaczego musiał umrzeć ? xD Wiem, przeżyte pytanie, ale brakuje go troche w tej mandze ;x Nie ma tu co pisać, był zarąbisty i tyle ;]

Naruto - mi tam dar nawracania jakim dres dysponuje się nawet podoba ; P Jest czasem upierdliwy i głupotą powala, ale to w końcu najbardziej nieprzewidywalny ninja xD

Bee - cudny jest ten jego rap w anime ;D Fajnie, ze go nie zrąbali ;P Oczywiście jego braciak jest równie coool xp Kozaki, nie ma co Wink

Troche mi się postaci nazbierało i chyba kogoś pominąłem ^^
Orochimaru - wężuś ma powrócić i koniec ;x Miałem nadzieje, że powróci z tego małego węża od Sasuke, ale się on zjarał xD

Itachi - tez nie ma tu o czym pisać, wszystko chyba zostało już powiedziane ;P
[Obrazek: fUUjweQ.png]
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 14-01-2010, 20:01
No cóż połowa Akatsuki czyli Hidan,Kakuzu,Deidara,Itachi,Orochimaru,Sasori,Kisame. Bo to byli goście z krwi i kości potrafili dobrze walczyć mieli styl .

Po za tymi to trzeci hokage bo był niesamowity , Kakashi bo jest luźny Tongue , Gai sensei Smile
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 06-02-2010, 20:34
Ej no straszny offtop się tu zrobił xd

Kishi zrobił kilka naprawdę dobrych postaci:

Kisame-bo jako jedyny z Aka nie zmienił się po śmierci.Nie wydzierał się że wszyscy zginą nie użalał się nad sobą nie nawrócił.Pozostał sobą.Takim jakim go lubiałem.Gość z czarnym humorem który potrafi przypier.... walnąć xd

Jiraya-genialna postać.Bardzo silna i przezabawna.Zboczeniec jakich mało niemal kopia Genialnego Żółwia z DB xd Ta jego walka z Painem należy do najlepszych w historii mangi a śmierć najlepiej zrobiona w całym anime i mandze Wink

Czarni Bracia czyli Bee i Raikage- te postacie pokazały że Kishi ma jeszcze energię na wymyślanie naprawdę udanych postaci. Rapowanie Bee i ssj oraz ssj2 Raikage wymiatają xD To jak obaj pomiatali sasókiem było pikne i cudowne ;D Postacie nadpobudliwe i prześmieszne ale jak trzeba to są poważne czyli w niczym u nich nie przesadzono ;P

Pain-mój ulubiony czarny charakter zaraz po Kisame.Miał świetny klimat i epicka scena "Poznasz 6 ścieżek Paina" po prostu miodzio Big Grin Bezlitosny i zimny szkoda że pod sam koniec został spieprzony bo był dobrą postacią...

Kakashi-za najciekawszą przeszłość Za rozsądek ale też i humor w słynnym odcinku "prawdziwa twarz Kakashiego" ;p Po prostu czuć od niego prawdziwego ninję jakiego się spodziewałem ;p

Jest jeszcze kilka ale ja wymieniłem te najważniejsze dla mnie xd
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 06-02-2010, 20:37
Taboret warrior napisał(a):Jiraya-genialna postać.Bardzo silna i przezabawna.Zboczeniec jakich mało niemal kopia Genialnego Żółwia z DB xd Ta jego walka z Painem należy do najlepszych w historii mangi a śmierć najlepiej zrobiona w całym anime i mandze Wink
Nie wiem, jak ja mogłam o nim zapomnieć :orany: Oczywiście masz rację, to była świetna postać Wink

Taboret warrior napisał(a):Pain-mój ulubiony czarny charakter zaraz po Kisame.Miał świetny klimat i epicka scena "Poznasz 6 ścieżek Paina" po prostu miodzio Big Grin Bezlitosny i zimny szkoda że pod sam koniec został spieprzony bo był dobrą postacią...
Taa.. Ale przed friend no jutsu nikt się nie obroni.
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 06-02-2010, 22:48
Ooo.. zapomniałby o.. Kimimaro, super postać, potężny, walczył z narutardem, brewka i gaara, a zginął od choroby, szkoda, że tak malo o nim było.
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź