Licznik postów: N/A
Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:Ma królewskie haki - może ciąć logieGdzie było napisane, że ma królewskie? Zwykłym też trafisz logię.
Cytat:Kizaru tylko miecza używał, gdyby innych rzeczy też to Silvers by leżał.Nie zgodzę się. Kizaru się śpieszył i raczej nie bawił się ze Srebrnym.
Cytat:No i zbyt wytrzymały to on nie jest.Jak na użytkownika Logi jest cholernie wytrzymały, śmiałbym rzec. Przetrwał potężne uderzenia BB. A po za tym nie zgodzę się ze zdaniem:
Cytat:(...) Teachem którego kładzie większa część topki.
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772
Posiada wspanialy owoc, ktory jest rzadszy niz logia.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 956
Awake napisał(a):W chapterze po tym jak Luffy użył Królewskie Haki w Marineford było mówione, że ma to samo co staruszek (a był z załogi WB, a oni go tak nazywają) i Czerwonowłosy czyli Shanks.Mógłbyś podać stronę i rozdział? Bo ja tego nie pamiętam. :E
Wilk morski
Licznik postów: 70
Cytat:w zasadzie to jest tylko Twoja opinia.I każdy może w tym temacie swoją topke zrobić.
Cytat:Ja np nie zgadzam sie z tym ze zdecydowana czesc topki kladzie BBA dla mnie tak jest. BB nie przeżywa: Ursus Shocka, Venom Demon, Raigo/El Thor, wszystkich silnych ataków Crocodile'a, ataków Kizaru, Daifunki, Ice Age itd Za duże obrażenia czarny dostaje od tych rzeczy, a w ciemność się nie zamieni bo to nietypowa logia. Eneru go zniszczy kilkoma atakami znając Boga - nie będzie się bawił. Kuma go po prostu zniszczy. Admirałowie kolejno: stopią, zamrożą, rozwalą laserem. Magellan walnie hydre i Venom Demon. Crocodile też go zniszczy.
Cytat:Kuma tez tak naprawde nie pokazal co potrafi oprucz paru sztuczek.Lasery, metalowe ciało, odbijanie wszystkiego, teleportacja, pociski z powietrza, ursus shock - te kilka sztuczek pozwala zniszczyć większość przeciwników.
Cytat:Crokus jest kozakiem do czasu, jesczeli sila dedukcji Luffiego wytarczyla zeby odkryc jego slaby punk to w zasadzie kazdy moze to zrobic.Ja pier... Nikt nie rozumie, że pistolet na wodę dalej nie niszczy w walce Crocodila? Gdzieś tam dawałem linka, Crocodile wysusza wszystko, poleją na niego wodę to się wysuszy. W walce z Luffym był po prostu zaskoczony, że Luffy znał jego słabość.
Cytat: Magellan jest silny ale moim zdaniem do top 10 to on sie nie nadaje.Jest silniejszy niż większa część osób w Marineford, jadą go tylko ci co w topce wymieniłem wyżej i ma pewnie śmiertelny remis z Luffym (słomek pada od trucizny, Magellan po kilku atakach G3 się składa). Sam mówił, że nieodpowiednio wykorzystany Venom Demon może zniszczyć całe ID tak, ze nic nie zostanie. Dostał 9 miejsce i na nie zasłużył. Kto wg. ciebie jest silniejszy od niego.
Licznik postów: 772
Awake napisał(a):Cytat:
Crokus jest kozakiem do czasu, jesczeli sila dedukcji Luffiego wytarczyla zeby odkryc jego slaby punk to w zasadzie kazdy moze to zrobic.
Ja pier... Nikt nie rozumie, że pistolet na wodę dalej nie niszczy w walce Crocodila? Gdzieś tam dawałem linka, Crocodile wysusza wszystko, poleją na niego wodę to się wysuszy. W walce z Luffym był po prostu zaskoczony, że Luffy znał jego słabość.
Facet jest po prostu bardzo silny, niszczy gości poniżej, a z tymi powyżej może spokojnie powalczyć, przegra, ale powalczy.Wilk morski
Licznik postów: 70
Licznik postów: 880
Niech Oda zrobi zawody między nimi, wtedy wszystko się wyjaśni. A tak na poważnie nie wiem jak oceniać każdego z nich. Jedynie chyba Crocodile pokazał w pełni swoje zdolności. Nie można się sugerować jeszcze tym, że jeden drugiego pokonał, Blackbeard załatwił Ace, lecz przegrał z Magellanem, w tych walkach napewno nikt nie pokazał swoich pełnych umiejętności. ![[Obrazek: 29360-steins0.jpg]](http://www.zing.cz/images/news/293/29360-steins0.jpg)

Cytat:Co do twojej listy nie uwzględniłeś reszty Younko, bo napewno są ponad admirałami, oraz Sengoku.Czytaj co napisałem na początku. Co wiemy o Kaidou? To, że jest? Dużo, żeby oceniać jego siłę? Z pewnością jest na poziomie admirałów i Sengoku, ale czy silniejszy? Nie wiemy, tak samo z Shanksem, 4 Yonkou, Dragonie itd. Nic nie pokazali - nie mają prawa być w topce. Równie dobrze mogą się okazać leszczami którzy fuksem się dostali na takie pozycje.