Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772

Licznik postów: 766

evil_akuma napisał(a):Dlaczego envy zmienil sie w to male cos ? I co to wlasciwie jest ?To małe coś to jego prawdziwa forma
Licznik postów: 880
. Nie mogę się doczekać ich kolejnej walki z homunculusem (ci co czytali mangę to wiedzą o kogo mi chodzi). Fajnie, że można było zobaczyć znów Greeda/Lina.
![[Obrazek: 29360-steins0.jpg]](http://www.zing.cz/images/news/293/29360-steins0.jpg)
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,321
Chriss napisał(a):Scena pościgu świetna i ten samochód, co został przemieniony
Wilk morski
Licznik postów: 91
evil_akuma napisał(a):Chriss napisał(a):Scena pościgu świetna i ten samochód, co został przemieniony
To mnie troche zdziwilo XD bo ten samochod byl strasznie podejrzany XD no ludzie nie codzien widzi sie cos takiego XDDDDD
Co do Envy'ego to domyslam sie ze to jego prawdziwa forma, czy tam forma bez kamienia, jednak co to jest ? XD
Homonculus to połączenie czlowieka z kamieniem filozoficznym, wiec bez kamienia taki homonculus powraca do zwyklej ludzkiej formy (tak mozna wnioskowac). Jednak envy stal sie jakims robakiem
podobne coś widziałem w evangelionie, bodaj 11 tom mangi XD jakiś gostek to połykał XD jak dla mnie to to jest pijawka, a co do homunculusa bez kamienia, to się kruszy, bo przecież oni są tylko emocjami tatusia, przecież hoho to tłumaczył w odcinku z pridem chyba... że on oddzielił od siebie grzechy, czy tam emocje by stać się istotą idealną
że pseudo-rodzinkę sobie zrobił. Co do samochodu...to w ogóle TAKIE COŚ to chyba żadna nowość w tamtych czasach XDDD nie, no, oni tam dopiero czołgi odkryli, a taki samochodzik to norma jasneee... bo ktoś ma taki gust...
Kapitan z paradise
Licznik postów: 348

Gaskal napisał(a):Ed i 2 Chimery dołączają się do Glina, nieźle, nieźle
Kapitan z paradise