Gry, na które czekacie w 2021 roku
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Dejo

Gorosei

Licznik postów: 4,614

Dejo, 26-01-2021, 20:28
1.Mass Effect Legendary Edition, obok KOTORa, zdecydowanie jeden z moich ulubionych RPGow, choć mam tu namysli bardziej część pierwsza niżeli dwie pozostałe które poszły już zdecydowanie w grę akcji z elementami RPG. Na ogranie po raz kolejny całej trylogii w nieco podrasowanej wersji jestem jak najbardziej chętny, ja tą grę mógłbym przechodzić w kółko xD
2.Prince of Persia: The Sands of Time Remake, kolejny klasyk w odświeżonej wersji. Trochę trzeba było czekać żeby coś zadziało się w serii PoP, Ubisoft wolał klepać Asasynów, zamiast robić kolejnego księcia . No ale nareszcie coś jest, co prawda szkoda że Remake Piasków czasu a nie coś całkiem nowego (no ale raczej bez powodu tego nie robią liczę na nowy start), ale i tak chętnie ogram dobrą okazję żeby sobie grę odkurzyć po latach Wink
3.Drift21 - Gra już trochę irytuje bo wraz z kolejnym rokiem zmienia się jedynie trochę tytuł, z 18 na 19, no a teraz już 21, choć realnie pogram w 22, o ile gra wyjdzie zgodnie z planem na konsolach, co nie jest w tym przypadku takie pewne.
4.Persona 5 Strikers, normalnie Persona byłaby w top trzy, no ale tutaj nie mamy do czynienia z typową jrpgowa rozgrywka... Trzecia już wersja Persony 5 (tyle że z całkiem nowa fabuła), jest grą z serii musou, miałem okazję pograć trochę w demko, i zabawa jest przednia, gra zachowuje niektóre elementy typowe dla podstawowej Persony 5 czy Royala, ale za to daje zupełnie inny rodzaj zabawy jeżeli chodzi o akcje. Nieprzecze rozkładanie całych armii, przeciwników przy całkiem zgrabnym systemie typowym dla serii musou (z elementami taktycznymi, coby zachować ducha Persony) , daje sporo satysfakcji... Czekam na luty.
5.Gotham Knights - Seria Arkham poza 3 częścią której nienawidze przez batmobil, którego było zdecydowanie za dużo...Jest jedna z moich ulubionych mordobijek dlatego sporo oczekuję po tej grze. Podobno ma oferować wybór bohaterów i przechodzenie w coopie, no oby oby zwłaszcza coop może urozmaicić i umilić rozgrywkę, dając świeży powiew serii, a nie takie zgniłe jajo jak batmobil w trojce Wink
6.Gran Turismo 7 - scigalka a ja lubieć ścigałki , giera kultowa nie ma co się rozpisywać bo i nie ma oczyma.
7.Age of Empires IV, tutaj też trochu się trzeba było naczekac jak w przypadku PoP, tyle że nie dostajemy ochlapu mięska jak w przypadku Ubisoftu, tylko nowiusika odslone, czekam będzie fajna odskocznia od Total Warów, nie jest to napewno pozycja na ktora jestem jakoś mega napalony ale jak starczy czasu w tym roku to napewno sięgnę Wink
 [Obrazek: v19QS9s.gif]
Spoiler

[Obrazek: FPZJ5OUUcAIsrmt?format=jpg&name=large]

IsshoFujitora

Kapitan z paradise

Licznik postów: 373

IsshoFujitora, 27-01-2021, 19:04
Nie za bardzo śledzę rynek gier więc nie znam wielu tytułów, ale z pewnością czekam na Hellblade 2 (Senua's Saga). Nie ma jeszcze oficjalnej daty premiery, ale nie wykluczone, że wyjdzie w tym roku. 
Każdy kto jeszcze nie grał w pierwszą część, bardzo polecam. Gra jest dosyć krótka, ale za to nasycona emocjami, widokami, klimatem i opowieścią.
[Obrazek: tumblr_naauoiAyXx1rib6ggo2_500.gif]
niudeb

Król Piratów

Licznik postów: 4,474
Miejscowość: Isola

niudeb, 27-01-2021, 19:06
Darkest dungeon 2, a tak poza tym nie interesuje mnie nic :p
[Obrazek: il_340x270.2655346462_d9ok.jpg]

Spoiler

[Obrazek: jotaro.png]

Mordoc

Pan Ciemności

Licznik postów: 5,839

Mordoc, 27-01-2021, 19:08
Ja raczej nie czekam na gry. Zwykle jak mam potrzebę w coś pograć, to albo mam wizję jak gra miałaby wyglądać i sprawdzam, czy coś takiego w ogóle powstało albo  ogrywam pozycje sprawdzone już przez innych :p
(27-01-2021, 19:06)niudeb napisał(a): Darkest dungeon 2, a tak poza tym nie interesuje mnie nic :p
Ja jeszcze 1 nie przeszedłem, a Ty już na 2 czekasz xd
Spoiler

[Obrazek: UAMELnu.png]

Spoiler

[Obrazek: 05onfire1_xp-jumbo-v2.jpg]

niudeb

Król Piratów

Licznik postów: 4,474
Miejscowość: Isola

niudeb, 27-01-2021, 19:35
Znaczy nie zakladam, ze bede w to gral w 2021, ale na pewno zainteresuje sie rozgrywka, cos obejrze na yt, moze na streamie u kogos. Chcislbym kiedys przejsc jedynke od nowa z dodatkami.

Dishonored 2 bym najchetniej pogral tez, uwielbiam jedynkę. No ale czasu nie ma, gry sa czasochlonne, sprzetu tez nie ma, a jakims graczem nie jestem preferuje laptopa od pudla, konsola już przestarzala(PS3) . Wole czynności, ktore zabieraja moj czas, ale i pozwalaja mi nabywac nowe przydatne rzeczy, umiejetbosci

W sumie moge tez na starosc we wszystko pograc, jak bede mial wiecej czasu xd.
[Obrazek: il_340x270.2655346462_d9ok.jpg]

Spoiler

[Obrazek: jotaro.png]

Dejo

Gorosei

Licznik postów: 4,614

Dejo, 27-01-2021, 19:41
Ten Darkest dungeon, to Was Panowie połknął jak narkotyk... Tongue
 [Obrazek: v19QS9s.gif]
Spoiler

[Obrazek: FPZJ5OUUcAIsrmt?format=jpg&name=large]

Hinczykbn

Pierwszy oficer

Licznik postów: 998

Hinczykbn, 30-01-2021, 01:21
Jest na pewno kilka gierek które ogram:

1.Dying Light 2 - Polskie zombiaczki wracają do akcji, jedyneczka to typowa gierka na reset. Dwója zapowiada się dużo lepiej zarówno fabularnie jak i grywalnie. Morduj hordy zombie, skacz po budynkach i mieszaj w stronach zwaśnionego konfliktu czego chcieć więcej.

2.Far Cry 6 - Jedna z moich ulubionych serii gier, o samej 6 wiemy mało.. aktor z Breaking Bad ma być głównym złym, a Ubi po koszmarnej odsłonie New Dawn która miała być tylko DLC do dobrej 5 na pewno nie popełni tych samych błędów.

3.Gotham Knights - Każda gierka w uniwersum batmana została ograna, to pewnie i po ten tytuł sięgnę. Mam tylko nadzieję, że poprawią jazdę pojazdem..

4.Age of Empires 4 - Dawno nie grałem w strategię, póki co zapowiada się ciekawie, a że od dawna nie było nowych setllersów zadowolę się AOE4. 

Jest pewnie dużo więcej gier po które sięgnę jak okażą się dobre.

Darkest Dungeon 2 - część pierwsza te kilka lat temu była mega klimatyczna, forumowicze jak teraz ogrywają i chyba ich wciągnęło Smile

Diablo 4 - o ile w ogóle wyjdzie w tym roku, bardzo bym chciał by wrócił klimat 2 bo jak nie lubię mmorog tak dla diabeła zrobię wyjątek.

Horizon Forbidden West - czekam bo część pierwsza była moją pierwszą grą na PS4 ale kupię i ogram dopiero jak wyjdzie nowy GOD. Wcześniej na pewno nie kupię PS5, żeby sie kurzyła.. zdecydowanie wolę grac na PC. 

Jest pewnie jeszcze coś ciekawe ale nie chcę mi się przeglądać gier online.
Spoiler

[Obrazek: ENEL-GOD.png]

UzumakiNaruto

Wilk morski

Licznik postów: 69

UzumakiNaruto, 14-06-2021, 10:33
Bardzo czekam na Forze Horizon 5. Wczoraj wyszedł oficjalny trailer. Smile 

https://www.youtube.com/watch?v=FYH9n37B7Yw
[Obrazek: giphy.gif]
Pajmon

Imperator

Licznik postów: 2,143

Pajmon, 14-06-2021, 11:11
Oj tak, FH5 zapowiada się zacnie i przepięknie. Fajnie jakby zaimplementowali do niej RT bo tego mi brakuje w 4 żeby było perfekcyjnie.

Poza tym BF 2042 rozwalił mi łeb, też motzno czekam.

[Obrazek: giphy.webp] 

Bosmann

Piracki oficer

Licznik postów: 603
Miejscowość: Wrocław

Bosmann, 14-06-2021, 14:44
Ja też najbardziej czekam właśnie na Forza Horizon 5 i na BF'a (link) Trailer robi wrażenie "- Jakie chcecie efekty? - Tak". I na Orcs Must Die 3 (link). Jedynkę przeszedłem 2 razy, świetny Tower Defense w 3D + własne ataki, dzięki czemu jest dynamicznie i ciekawiej. Bardzo polecam.

Halo Infinite też wygląda nieźle (link) i Age of Empires 4 (link)
[Obrazek: Luffyy.jpg]
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź