Sadistic.pl
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Envy

Kapitan z paradise

Licznik postów: 348

Envy, 21-04-2010, 23:49
Czyli codzienna dawka czarnego humoru, baardzo czarnego... Smile Polecam, mozna znaleźć naprawdę interesujące rzeczy. Strona raczej dla osób w wieku 18+. Co będę więcej pisać najlepiej samemu zobaczyć: http://www.sadistic.pl/ Smile

Licznik postów: 36

Ripper-oniichan, 22-04-2010, 00:12
Fakt, sadistic wymiata.

Szczególnie hard, pychota :hyhy: , nie ma to jak popatrzyć sobie na nagie, rozczłonkowane, gnijące zwłoki z rana :cwaniak: .

Chociaż ostatnio można zauważyć niepokojąco wysoką aktywność gim-debili w komentarzach. Jednak nadal są osoby które trzymają stary sadystyczny poziom :padam: .
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 22-04-2010, 02:33
oj znam i mam konto od daaaaawna.
Polecam dla osób z mocnymi nerwami :p
lunatik

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,220

lunatik, 22-04-2010, 10:48
Ripper-oniichan napisał(a):nie ma to jak popatrzyć sobie na nagie, rozczłonkowane, gnijące zwłoki z rana

Było kilka taki serwisów już. i szczerze nie rozumiem co jest w tym ciekawego...
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 22-04-2010, 21:01
lunatik napisał(a):
Ripper-oniichan napisał(a):nie ma to jak popatrzyć sobie na nagie, rozczłonkowane, gnijące zwłoki z rana

Było kilka taki serwisów już. i szczerze nie rozumiem co jest w tym ciekawego...

Zgadzam się niczym się na strona nie wybija .
Art

Imperator

Licznik postów: 1,953

Art, 22-04-2010, 21:06
Ripper-oniichan napisał(a):Szczególnie hard, pychota :hyhy: , nie ma to jak popatrzyć sobie na nagie, rozczłonkowane, gnijące zwłoki z rana
To ja ci proponuje wejść na rotten.com.
Tam jest "obrzydliwie" więcej materiału.

Licznik postów: 36

Ripper-oniichan, 22-04-2010, 23:27
Rotten jest stary, chyba każdy zainteresowany tego typu materiałami już zna tą stronę Tongue , ale fakt, fajne rzeczy tam są. W sumie sporo rzeczy na sadisticu pochodzi stamtąd.

Papillon napisał(a):
lunatik napisał(a):Było kilka taki serwisów już. i szczerze nie rozumiem co jest w tym ciekawego...

Zgadzam się niczym się na strona nie wybija .

Oczywiście że się wybija, znajdź mi drugą taką stronę. Nie znajdziesz.

Sadistic to nie tylko dział hard (czyli te wszystkie obrzydliwości), ale także masa świetnych filmików, zdjęć. Można się zdrowo pośmiać przeglądając Wink .
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 23-04-2010, 00:59
Art napisał(a):
Ripper-oniichan napisał(a):Szczególnie hard, pychota :hyhy: , nie ma to jak popatrzyć sobie na nagie, rozczłonkowane, gnijące zwłoki z rana
To ja ci proponuje wejść na rotten.com.
Tam jest "obrzydliwie" więcej materiału.

Ewentualnie obejrzeć "offended" na encyklopedia dramatica obrzydliwości jakie tylko chcesz, nie chcesz albo nie chciałbyś ujrzeć Tongue
Furt Oxen

Piracki oficer

Licznik postów: 599

Furt Oxen, 08-09-2010, 00:16
Heh, ciekawa stronka, jak pamiętam to w tamtym roku (szkolnym) na technice informacyjnej kumpel mi ją pokazał, ale linku zapomniałem. Dzx.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź