Naruto Shippuuden movie 3
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Chriss

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 880

Chriss, 22-04-2010, 20:09
Jestem tuż po seansie i mogę powiedzieć, że jest to najlepszy ze wszystkich trzech shippudden'owskich filmów. Sporo akcji, młode pokolenie rusza do boju, Kakashi chce się poświęcić dla dobra wioski, lecz jak zwykle ratuje go Naruciak. Oprawa muzyczna jak i graficzna jest bez zastrzeżeń. Tutaj link do filmu z ang subami
Spoiler

http://www.goodanime.net/naruto-shippuuden-movie-3-inheritors-of-the-will-of-fire

Miłego oglądania. :padam:
[Obrazek: 29360-steins0.jpg]
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 22-04-2010, 20:19
OK już oglądam xP

ps.Strong World chcem :/ Ale nie rawa xP
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 26-04-2010, 15:39
Ten film nie jest taki dobry jak dla mnie jedynka lepsza . W sumie scenariusz nie odbiega strasznie od filterowych wymysłów . Czyli jak zawsze źli słudzy muszą się połączyć w jakieś gówno , które jest w sumie słabe . I jest nie zgodność z mangą bo narciaż używa rassen shuriken .
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 26-04-2010, 18:58
Kinówki rządzą się swoimi prawami. Wiadomym jest, że w dużej mierze będą odbiegać od mangi, a także cechują się sporą niekonsekwencją. Mimo to po seansie, jestem pozytywnego zdania. Kreska trzyma poziom, historia w miarę składna, bez polotu i finezji co prawda, ale jak najbrdziej zjadalna. O dziwo Naruto swoją obecnością za bardzo nie denerwował, ba! sakura jedynie momentami Smile .

Naturalnie można by się przyczepić do masy nieścisłości, błędów i porażek, jednak ze względu na niewygórowane oczekiwania, nie zawiodłem się na nich.
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 27-04-2010, 01:52
Przed chwilą obejrzałem i powiem że kinówka w sumie nie była zła. Moim zdaniem najlepsza była 2 kinówka shippudena ;P
Na plus:
-ciekawy pomysł na combosa z Nejim i Lee.
-cała walka z Hiruko była pełna niszczenia,rozwalania,rozpierdolu czyli tak jak lubim ^^
-zabawna wstawka na koniec Kakashi pedofil :rotfl:
-Animacja i kreska była na całkiem dobrym poziomie
-Cała akcja z Gaarą i Naruto też wypadła nieźle
-Kolejny pr0 rasen shuriken. Niezły krater zrobił xd
Na minus
-Główny "zły" wygląda jak pół dupy za krzaka
-4 wielka wojna shinobi będziemy się nawalać hiper wyrzutniami kunai...
-Sługusy Hiruko nie lepsze wyglądają kiepsko a walczą nie lepiej
-Spotkanie Tsunade z 5 lordami feudalnymi. Nie do końca skumałem. Jak zamierzają zniszczyć Konohę?
-W ogóle te potwory wyglądały beznadziejnie
-Motywy z dzwoneczkami i tego typu sprawami było ich stanowczo za dużo w kinówce

Za kinówkę w skali ocen szkolnych waham się między 3 a 4 ;p

Papillon napisał(a):I jest nie zgodność z mangą bo narciaż używa rassen shuriken .
To jest kinówka. W kinówce Naruciak może se Genki Dame zrobić ;P

Pain napisał(a):
Kami napisał(a):Kinówki rządzą
Wow, kami, nie wiedziałem, że aż tak bardzo lubisz kinówki!
.Nie no, sorry, nie mogłem się powstrzymać, aby tego nie wyrwać z kontekstu. ;d.
xD
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź