Michael Jackson
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 23-05-2010, 21:07
A teraz temat zupełnie serio. Co myślicie o tym wykonawcy? Lubicie jego muzykę itd?
Dla mnie jest to jedyny wykonawca muzyki pop którego bardzo lubię słuchać, reszty nie trawię. Dobry głoś, świetne teledyski, teksty też nie są o niczym. Ogólnie jeden z moich ulubionych muzyków.
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 23-05-2010, 21:29
MJ miał swój styl a jego muza pozostanie z nami dłuuuuugo^^ Thriller,Billy Jean, Heal The World,i inne...tego się słuchało i słucha^^
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 23-05-2010, 21:54
Awake napisał(a):Dla mnie jest to jedyny wykonawca muzyki pop którego bardzo lubię słuchać, reszty nie trawię. Dobry głoś, świetne teledyski, teksty też nie są o niczym.
U mnie to samo, popu normalnie nawet kijem nie ruszę, ale Jackson'a piosenki są dobre Smile
Vanord

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 483

Vanord, 24-05-2010, 00:22
A się przyznawałem do jego muzyki nawet zanim umarł. Bo co innego jest słuchanie muzyki a co innego być fanem człowieka. Chorował co się zdarza wielu gwiazdą jak za szybko dochodzą do sławy.
Uwielbiam Heal the world czy We are the world
Art

Imperator

Licznik postów: 1,953

Art, 24-05-2010, 16:33
Wprawdzie słucham głownie rocku i metalu, to ta muzyka należy do tych, na których się po prostu wychowałam. Od dziecka oglądałam nagrane teledyski z "panem, co zmienia kolory" Big Grin i dla mnie to była magia. Sposób śpiewania, poruszania się... facet był genialny. Mam na telefonie ulubione kawałki, więc słucham gdy mi się podoba. "Black or White" (świetny teledysk), "Dirty Diana", "Earth Song" (teledysk do tej piosenki chyba najbardziej wyrył mi się w pamięć. Gdy oglądałam go jako dziecko, byłam wstrząśnięta) i wiele innych. Świetna muzyka.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź