Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,142
Gorosei
Licznik postów: 4,965
Piracki oficer
Licznik postów: 601

Cytat:- Do you know what the goverment has been calling me recently?
- "God Usopp"
- But that's not right!! I am "Go D. Usopp"!!!
![[Obrazek: 4684072-usopp.jpg]](https://static.comicvine.com/uploads/original/11123/111237797/4684072-usopp.jpg)
Super świeżak
Licznik postów: 207
Piracki wojownik
Licznik postów: 160
Nie uważam go do końca jako sport, gdyż walki są zazwyczaj upozorowane.To jest bardziej "gra aktorów na ringu", ale i tak uwielbiam ten spektakl przerośniętych panów w obcisłych majtach i ich kaskaderskie wyczyny. Sogeking 2024
Licznik postów: 3,647
mam nadzieję, że uda mi się kiedyś pojechać na pokaz w Polsce (w nadchodzącym roku ma być to RAW, w tym roku było to SD!). Faktycznie w tzw. mainstreamie WWE umiejętności nie grają głównej roli i są niejako niżej od samego promowania się i odgrywania postaci.. Jednakże ja śledzę wydarzenia w głównej mierze przez wzgląd na story line'y, więc we mnie aż tak to nie rzutuje.
Nowicjusz
Licznik postów: 24
Sogeking 2024
Niveus napisał(a):WWE jest fajne do pośmiania się, tyle w tym sportu co w byciu bramkarzem na dyskotece.
wiesz, każdą scenę można odegrać, ale nie każdy cios jest udawany
trzeba mieć genialną kondycję, żeby sobie poradzić, więc ja osobiście uważam, że jest to pewne połączenie sportu z aktorstwem
Super świeżak
Licznik postów: 207
Niveus napisał(a):Najgorsi są komentatorzy którzy przeżywają to jak dzieci.
Nowicjusz
Licznik postów: 24
Cytat:Inaczej sprawa się ma z polskimi, jak słyszę komentarz Suprona to mnie normalnie szlak trafia
Piracki wojownik
Licznik postów: 160
Niveus napisał(a):każda walka to spektakl jak w teatrze, wszystko jest ustalone,Z pewnością nie każda- wystarczy tylko spojrzeć w Google ile tak naprawdę osób zginęło podczas walki
Najdrastyczniejsza ostatnio była śmierć Owen'a Hart, który spadł z blisko 22 metrów, uderzył głową o narożnik. http://wrestlingclique.com/images/impor ... 88bs-1.jpgSogeking 2024
mirajane napisał(a):W ogóle ten "pseudo-sport" jest bardzo ryzykowny. Goście ciągle jadą na sterydach niszczac sobie życie i nawet nie dożywają 50. > Nazywają to 'syndromem wrestlera'