Kto najsexowniejszy? (Uroda bohaterów z One Piece)
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Nami

Piracki oficer

Licznik postów: 614

Nami, 10-07-2008, 17:42
Prosze o oddanie głosu jedynie Pań. No chyba, że Panowie mają coś do powiedzenia.

Nie można głosować tutaj na dziewczęta z OP gdyż temat o boginiach już jest, a ja nie mam zamiaru powtarzać Tongue

Ja głosuję na Luffyego, mimo iż Franky za młodu był całkiem sexy xD
Dziś śnił mi się Zoro, więc może na niego powinnam... *_*
To był sen, mrrr xDD

Pozwalam głosować na max 2 postaci Big Grin
Do dzieła, wypowiadajcie się!!
Vampircia

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,499

Vampircia, 10-07-2008, 18:08
Uf, trudny orzech do zgryzienia, ciężki wybór. Ale jednak głosuję na Luffiego. Chociaż przez większość czasu robi z siebie kretyna, to gdy nagle spoważnieje aż dreszcz przechodzi po plecach. Chyba najbardziej piorunujące wrażenie zrobiła na mnie scena niedługo po walce z Usoppem. Luffy był w wyjątkowo podłym nastroju i gdy Nami coś mu powiedziała to tak na nią popatrzył jakby chciał powiedzieć "weź mi nie przeszkadzaj, kobieto." Nigdy nie zapomnę tej miny, naprawdę mnie ciarki wtedy przeszły, w pozytywnym sensie. Czuło się ten respekt Tongue Poza tym Luffy jest kapitanem, najsilniejszy w stadzie, to przemawia do pierwotnych instynktów Big Grin A wspominałam już, że ma zgrabne nogi Wink ? Z drugim miejscem mam większy problem, ale chyba byłby to Sanji. Powiedziałabym, że to taki klasyczny bishonen, ładny jak panienka Big Grin (ale i tak uważam, że jest bardziej seme od ZoroTongue).

PS. Przepraszam, że się doczepię, ale to mnie wnerwia. Najseksowniejszy nie pisze się przez "x", a polskim nie ma takiej litery Wink Przepraszam, mam obsesję na punkcie poprawności językowej Tongue
My-chan

Kapitan z paradise

Licznik postów: 352

My-chan, 10-07-2008, 18:37
Te właśnie sobie sprawę zdałam, że my mamy na forum szybką odpowiedź... nie ma to jak dobry refleks.

Najseksowniejszy, jak na moje jest... ciekawe kto zgadnie widzą mój avatar i sygnaturę XD Uważam, że Zoro ma coś w sobie, podobnie jak Luffy jest spokojny do czasu, ale potrafi być straszny. Od niego też zionie powagą i momentami się boję normalnie ekranu XD Co tutaj więcej dodawać? :/ To chyba by było wszystko ^^
Vampircia

Vampircia, 10-07-2008, 18:41
Właśnie zdałam sobie sprawę, że z avatarów i sygnatur można wiele wywnioskowaćWink Jeśli ktoś ma screenshota z tej sceny, o której mówiłam, to poproszę. A Zoro w sumie też jest ciasteczko, ale jednak w moim przypadku nogi Luffiego zwyciężają (i reszta w sumie teżTongue).

Zdałam sobie sprawę z kolejnej rzeczy. Jestem dorosłą, zamężną kobietą, która się jara postacią z kreskówki. Hell yeah :hyhy:
Nami

Piracki oficer

Nami, 10-07-2008, 18:44
Vamp, wiem że nie pisze się przez "X", jednak napisałam tak umyślnie xD
Ze względu na to iż owy "x" rzuca się w oczy (tak mi się wydaje xD)

Ja zagłosowałam w końcu na Luffyego i Frankyego za młodu ^^"

Aha i tego kto głosował na Kaku i Usoppa prosze o wpisanie się, bo takie głosowanie jest bezsensu :zdegustowany:
vegi

Piracki oficer

Licznik postów: 724

vegi, 10-07-2008, 18:46
ja zagłosowałem na Usopp'a, bo żaden mi się nie podoba, a chciałem zobaczyć wyniki xD
My-chan

Kapitan z paradise

My-chan, 10-07-2008, 18:49
Ogólnie Luffy też nie jest złym facetem, zarówno z charakteru, jak i wyglądu i jakby się pojawił w naszym świecie, też bym pewnie do niego jakąś słabość miała XD Obojętnie to raczej bym koło niego nie przeszła Smile To mogę powiedzieć z czystym sumieniem, bo i on wysportowany jest... Tylko jednak Zoro bardziej podpada po mój "gust" XD

Wiem, gdzie jest ten fragment i w jakim odcinku, ale nie mogę go znaleźć XD Jeżeli mnie ktoś nie uprzedzi to zaraz wstawię, tylko poszukam XD
Vampircia

Vampircia, 10-07-2008, 18:50
To ja potrafiłam zagłosować z sensem w dziale z boginiami. Zawsze mnie dziwią faceci, którzy nie potrafią określić ładności innych facetówTongue Mój potrafi Wink

Ale muszę przyznać, na twoim avku Zoro wygląda tak, że aż chce się kupić gumę.
Nami

Piracki oficer

Nami, 10-07-2008, 18:53
Vampircia napisał(a):Zawsze mnie dziwią faceci, którzy nie potrafią określić ładności innych facetówTongue Mój potrafi Wink

Zgadzam się z Tobą xD
Ja jakoś umiem określić która kobieta ładniejsza, o oni nie potrafią o drugim facecie dobrego słowa powiedzieć :p DziwOki xD

Ja zagłosowałam na Frankyego bo urzekł mnie jego wygląd gdy był młody Tongue
Od razu mi szczęka z wrażenia opadła xD
No a Luffy to wiadomo - mimo tego, że ma ładny brzuszek (widziałam, ma wysportowany! xD), to w tym czerwonym kubraczku wygląda tak bardzo chudo, ze ach *_*

A nogi nie są moim fetyszem xD
evil_akuma

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 772

evil_akuma, 10-07-2008, 18:56
Bon Clay wymiata i tyle XD on az ocieka sexem Wink
vegi

Piracki oficer

Licznik postów: 724

vegi, 10-07-2008, 18:57
no przecież Usopp jest najładnieszy... te jego loczki, nos i przede wszystkim USOPP HAMMER xD .................................................................
ja głosowałem żeby zobaczyć kogo kochacie xD (potrzebne do mojej mangi), więc się nie czepiać xD wszyscy faceci z OP nawet mi do pięt nie dorastają, więc po co mam się wysilać xD
Vampircia

Vampircia, 10-07-2008, 18:58
Ale wiecie co, tak logicznie rzecz biorąc, to można Bon Claya uznać za najseksowniejszego. W końcu potrafi zamienić się w każdego.
Jackie D. Flint

Licznik postów: 1,386

Jackie D. Flint, 10-07-2008, 20:00
Zaznaczyłam Zoro i "innych". Brakuje mi młodego Iceburga, który wygladał naprawdę fajnie (gdyby nie te ussta XDD)
My-chan

Kapitan z paradise

My-chan, 10-07-2008, 20:08
Tak, Iceburg za młodu ^^ Nie musisz koniecznie patrzeć na usta, patrz na oczy np. ^^ Ale też był niczego sobie ^^
Ja sie tak zastanawiam co kobiety widziały w Fullbodym (dobrze napisałam? XD) Tym co wmawiała Sanji'emu, że mam muchę w talerzu, a potem ratował Jango przez sądem i razem służyli i służą pod Hiną... coś był w nim specjalnego, bo jak dla nie normalny facet XD (myślę o tych kobietach w anime/mandze)...
Vampircia

Vampircia, 10-07-2008, 20:12
Kobiety w anime chyba są krótkowzroczne. Popatrzcie na Sanjiego, wszystkie go spławiają. Czemu :zdziwko: ? Chociaż przyznam się, miałam kiedyś sen, w którym też go spławiłam Tongue Nie mogłam potem absolutnie pojąć jak mogłam zrobić w śnie coś tak głupiego :przestraszony:
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź