Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,506
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Imperator
Licznik postów: 1,953
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Cytat:Openingi OP pokazują, że nie można mieć na raz wszystkiego, heh. Przynajmniej sceny nieźle dobraneKompletnie niezsynchronizowane z bitami muzycznymi (chyba, że Ci chodziło o to, że są ładnie narysowane
). Wilk morski
Licznik postów: 79
Imperator
Licznik postów: 1,953
Heros napisał(a):Kompletnie niezsynchronizowane z bitami muzycznymi (chyba, że Ci chodziło o to, że są ładnie narysowaneTak, tak, chodzi o tą część z językiem).
. Zgrabne przedstawienie załogi słomianych, efektowne wstawki z najważniejszymi bohaterami sagi. To było udane. Na timing nie zwracałam aż takiej uwagi ; )jolly-roger napisał(a):No sorry, ale jak dla mnie smutku tam tyle, co mięsa w parówkach.Dla mnie owszem, ale to już kwestia osobistego odczucia.
Piracki oficer
Licznik postów: 612
Art napisał(a):Ciekawi mnie tekst piosenki, jak już mowa o nastroju tej nuty.
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,319
Wilk morski
Licznik postów: 58
Imperator
Licznik postów: 1,822
Dragon24 napisał(a):Jedyne czego mi zabrakło toSpoilerpokazanie Sabo, jak są te momenty z dzieciństwa Luffy'iego i Ace'a.

Super świeżak
Licznik postów: 252
Według mnie spoilerem jest samo w sobie pokazanie członków WB i ich mocy po troszku, do tego Logia Akainu... Zamiast z tym poczekać to psują dobrą zabawę - czasami zdaje mi się, że oni to tworzą dla tych co czytają mangę 
Piracki wojownik
Licznik postów: 112