Roswell: W kręgu tajemnic
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Nami

Piracki oficer

Licznik postów: 614

Nami, 10-07-2008, 18:14
Moje kochane *_*
Matko, jak ja to uwielbiam xD
Po prostu zakochałam się Tongue

Dla przypomnienia xD

Cytat:Miasteczko Roswell w Nowym Meksyku jest sławne z powodu katastrofy UFO, do której rzekomo doszło tam w 1947 roku. Również tam mieszka dwoje nastolatków: Liz Parker i Max Evans, którzy przypadkowo zbliżają się do siebie, kiedy Max ratuje Liz życie.

Max, jego siostra Isabel i najlepszy przyjaciel, Michael ukrywają przed światem niewyobrażalną tajemnicę. Po katastrofie statku kosmicznego przebywali w jego wnętrzu w czymś w rodzaju kapsuł inkubacyjnych, z których wyszli jako ludzie i wiodą życie współczesnych nastolatków. Ze wszystkich sił i wszelkimi sposobami starają się zachować to w tajemnicy zarówno przed przybranymi rodzicami, jak i przed szeryfem Valenti, który za wszelką cenę chce odkryć prawdę dotyczącą katastrofy sprzed półwiecza.

Oglądaliście? *_*
Jarek Bachanek

Kapitan z paradise

Licznik postów: 367

Jarek Bachanek, 10-07-2008, 18:23
Jasne ogladałem wszystkie sezony choć ostatni 3 sezon nieco naciagany. Ślub Isabel (jej nowy wygląd sux Sad) byl taki niepasujący do serii a facet grajacy jej męża po prostu sztuczny. No ale robiony był ze wzgledu na protest fanów ktorzy oburzyli się gdy postanowiono skasować serial po drugim sezonie. I dobrze ponieważ zakończenie fajne. Szkoda ze tak szybko to sie potoczyło ale ogolnie uwielbiam happy endy. Plejada aktorska super szczególnie aktorzy grajacy Maxa i Michaela. Jedyny zarzut do serialu jaki mam to zbyt dużo wątków obyczajowych a za mało sci-fi. Liczyłem też że edzie wiecej wątków o planecie z korej pochodzili. Ogólnie mogli jeszcze ten serial trochę pociągnąć.
My-chan

Kapitan z paradise

Licznik postów: 352

My-chan, 10-07-2008, 18:25
Oczywiście, że oglądałam, obowiązkowo, chociaż za serialami i filmami o kosmitach nie przepadam, to zakochałam się w serialu od pierwszego wejrzenia jak leciało na Polsacie...
To było wieki temu, ale nadal oglądałabym ten serial z miłą chęcią.

Pierwszy i drugi sezon był fajny, potem trochę historię popsuli, ale nadal było ciekawie. Kosmici nie do końca wglądający jak kosmici, zabawne sytuacje i główny wątek miłosny o istnieniu którego nie byłam przekonana do ostatniego odcinak.

W ogóle pary tam się pojawiające, były zwykle bardzo trafnie dobra i naprawdę pasowali do siebie bohaterowie.

Podobał mi się serial. Chętnie jeszcze raz od początku bym go obejrzała, jeżeli kiedyś by go jeszcze puścili (chociaż nie orientuję się co ostatnio leci w telewizji).

Najlepsze co tam było do skutki picia alkoholu przez kosmitów... XD
evil_akuma

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 772

evil_akuma, 10-07-2008, 19:22
Jak bylem maly i lecialo to na polscaie to sie zachwycalem pozniej jak po kilku latach sciagnelem calosc i obejrzalem jeszcze raz to jakos juz nie to samo bylo ;/ Wiec jak dla mnie ponizej sredniej moze jak obejrze jeszcze raz to sie przekonam co do tego Tongue
Caellion

Super świeżak

Licznik postów: 219

Caellion, 11-11-2008, 16:25
Kiedyś uwielbiałem ten serial ale ostatnio jak na TV4 leciał to obejrzałem ze 3 odcinki i przestałem, bo mimo iż mam sentyment do tego serialu to jedno obejrzenie w zupełności wystarczy //przynajmniej dla mnie//
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 511

Mroczny, 11-11-2008, 16:31
Jak bylem mały uwielbiałem ten serial, sporo odcinków obejrzałem.
Lubiłem piosenkę, która zawsze leciała na początku serialu, po za tym jak dla mnie to serial dla nastolatków, a nie jakiś sci-fi, bo właśnie pełno w nim tych miłostek różnych.
sasuke

Wilk morski

Licznik postów: 57

sasuke, 11-11-2008, 19:37
ja niestety oglądałam pierwsza serie Sad ale serial jest boski. najbardziej mi sie podobali Max ,Isabel Big Grin
Caellion

Super świeżak

Licznik postów: 219

Caellion, 11-11-2008, 23:56
Po pierwsze widzę, że odświeżyłem parę zapomnianych tematów^^

A teraz na temat (pamiętając że jestem 100% facetem 100% hetero) mi najbardziej podoba się Michael, to typ niepokornego faceta.
janek z

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,318
Miejscowość: Warszawa

janek z, 03-04-2014, 22:11
Tej ale odkop Big Grin. Ale serial dobry zwłaszcza 1 sezon. Warto obejrzeć kto nie widział.
[Obrazek: d7354cb3418f36196b14823696064d80.jpg]
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź