Konwent
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 19-08-2010, 01:34
Ze względu na fakt, iż nie możemy zdecydować się, na którym konwencie zaprezentujemy cosplay, proszę wszystkich o wypisywanie konwentów, na których moglibyśmy wystąpić.
Proszę zwłaszcza tych, co mogliby się przebrać.

Wpisujcie nazwę, miejsce i datę.

pamiętajcie, liczy się zabawa!
Szczery

Imperator

Licznik postów: 1,822

Szczery, 19-08-2010, 16:35
Evendell napisał(a):Proszę zwłaszcza tych, co mogliby się przebrać.

Zwłaszcza tych, czyli nie tylko oni mogą się wypowiadać, tak?
No to proponowałbym Niucon 3, Wrocław, 5-7 Listopada. Planujemy na ten konwent zorganizować atrakcje o tematyce One Piece, więc duży cosplay z tego anime byłby tym bardziej mile widziane, wreszcie fani OP zyskali by jakiś konwent dla siebie Smile No, ale oczywiście to tylko moja propozycja i zdaje się, że nie do końca wam pasująca...? W każdym razie ja zapraszam Wink
Evendell

Joy Boy

Evendell, 19-08-2010, 16:44
Oczywiście, każdego opinia jest mile widziana. No właśnie, jak widać, nie wszystkim widocznie ta data pasuje =/
Staram się dopasować do większości, ale jak na razie na niucon jest chętnych z 5 może 6 osób. To nawet nie jest kompletna załoga Słomków =/
Lola Sete-Parti

Wilk morski

Licznik postów: 92

Lola Sete-Parti, 21-08-2010, 00:38
wiesz, trudno jest ebra dużą grupę cosplayową... jednak lepsze te 5-6 osób niż zadne...obawiam się niuconu 3, ale nie powiedziałam że nie będę... ale również planuje wampirkon w grudniu, 17-19 ,warszawa...i cosplay z op z serii thriller bark idealnie pasuje do konwencji...
Evendell

Joy Boy

Evendell, 21-08-2010, 01:03
ooo. na tym konwencie będe z pewnością cosplayować peronę. Także można na to coś wykombinować.
Vanord

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 483

Vanord, 21-08-2010, 01:09
Dla tych co nie wiedzą to kalendarzyk z konwentami dostępny jest tutaj. Więc każdy może zajrzeć i popatrzeć jak się data, miejsce konwentów układa.
Lola Sete-Parti

Wilk morski

Lola Sete-Parti, 21-08-2010, 23:54
a no, będą wtedy dwie Perony jeśli koleżanka zdąży z cosplayem^^ Ale konwencja byłaby świetna....szukam Absaloma do scenki :rotfl: Big Grin
Evendell

Joy Boy

Evendell, 22-08-2010, 02:06
Lola, jeżeli jest dziewczyna na Peronę, to mogę coś innego cosplayować. Wiem, że Musli będzie chętna na Robin i Illian na coś, więc można się zgadać Wink
Lola Sete-Parti

Wilk morski

Lola Sete-Parti, 22-08-2010, 23:03
To zalezy jak daleko jesteś ze swoim cosplayem... wiesz kumpela sie zdeklarowała że zrobi Perone i mam nadzieje że dotrzyma słowa. Wogóle byłby fajnie zrobić tak Thriller bark (chyba znowu źle to pisze)...i kostiumy ze słomianych pod tą serie...np, Nami w sukni ślubnej? albo postacie z tej serii, Victorie Cindry została , Morie? ale to tylko aluzja...po prostu ale w końcu niech ktoś ustali jedną datę....Powtarzam... na Wampirkon robię... Lolę...na każdy inny konwent na którym będzie zbiorowy cosplay zbiorowy z OP pojawie się jako Iva...
lillianna

Pirat

Licznik postów: 44

lillianna, 30-08-2010, 00:40
Ja bardzo wcześnie wylecę z tym, ale ogólnie jestem bardzo ciekawa czy ktoś w ogóle byłby nawet chętny zrobić cosplay z OP na koneconie 4, który będzie w Szczecinie (dopiero latem : P)
Evendell

Joy Boy

Evendell, 30-08-2010, 19:09
Jakoś więcej szczegółów ?
Leviathan

Kapitan z paradise

Licznik postów: 324

Leviathan, 31-08-2010, 16:02
Powiem wprost... chciałbym zrobić Trafalgara Law... brakuje mi niewiele... jeno skołować ciuszki i oręże... bo w kwestii cielesnej jestem dosyć podobny... muszę tylko zapuścić brodę i pejsy Tongue a i wykombinować kolczyki... albo przebić uszy, albo znaleźć dobre klipsy...
lillianna

Pirat

Licznik postów: 44

lillianna, 31-08-2010, 23:04
Co do koneconu 4, konwent ten odbywa się w dniach 8-10.07.11 (dlatego mówiłam, że super wcześnie to daję, ale to chyba lepiej wcześniej niż miesiąc przed : P) w Szczecinie. Ja osobiście planuję się przebrać za Shanksa i jestem ciekawa czy ktoś z forum byłby także chętny pojawić się na tym konwencie w jakimś stroju : )
Lola Sete-Parti

Wilk morski

Lola Sete-Parti, 23-09-2010, 22:48
Ludzie róbmy ten cosplay^^ chociażby aby uczci pojawienie się w końcu Mangi One Piece w Polsce^^ Big Grin
Evendell

Joy Boy

Evendell, 23-09-2010, 22:49
Myślę, ze lepiej będzie, gdy po prostu padnie hasło 'jakiś konwent' i Ci co będą mogli, to się zjawią i będą cosplayować.
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź