Ulubiona postać
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Furt Oxen

Piracki oficer

Licznik postów: 599

Furt Oxen, 01-09-2010, 18:48
Ulubiona postać z DB i dlaczego.

Mi najbardziej do gustu przypadł Gohan, był silny i przede wszystkim posiadał cechy ojca (dużo jadł xD), nigdy się nie poddawał, wiele razy pomagał innym członkom team Z, i do tego ta jego walka z Cell'em. ^^

Co prawda w DB GT zepsuli tą postać, ale ja nie uznaje tej seri ponieważ Akira jej nie robił. Tongue
Larry

Piracki oficer

Licznik postów: 647

Larry, 01-09-2010, 22:04
Moja ulubiona postać to Goku.Cóż niektórzy mogą mówić, że było go za dużo itp, ale mnie to absolutnie nie przeszkadzało, w końcu to główny bohater.Zacząłem go lubić już w dzieciństwie, i nadal nie przestałem.Podoba mi się jego siła, humor jaki sobą reprezentuje, i te dziwne , ale jakże fajne włosy Big Grin .
Envy

Kapitan z paradise

Licznik postów: 348

Envy, 15-02-2011, 23:45
Jestem świeżo po przeczytaniu całej serii. Wybiorę Piccolo. Chyba najbardziej dynamiczna postać w czasie trwania Dragon Balla, przez to najciekawsza. Zademonstrowanie techniki FUZJA z Goku musiało go bardzo dużo kosztować... Widać, że dla sprawy potrafi złamać swoją godność, w każdym razie Vegeta nie dałby temu rady. Big Grin
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 24-02-2011, 20:53
Goku oczywiście...potem Vegeta Big Grin
Seria stara jak świat i trzeba sobie przypomnieć w międzyczasie jak to tam było^^
Byle nie wersję z naszej telewizji...
Gento

Piracki wojownik

Licznik postów: 135

Gento, 04-03-2011, 17:57
Zdecydowanie Gohan. Jest świetny ale faktycznie go w GT zryli. I do tego jego mieszana krew robiła z niego bossa tak, że potrafił być silniejszy od samego Goku. Potem chyba najbardziej lubię Vegete, nie mam pojęcia czemu, ale ja mam chyba sentyment do takich postaci. Dalej to chyba Goku, Picolo i Trunks z przyszłości Big Grin
Lord87

Szczur lądowy

Licznik postów: 10

Lord87, 06-03-2011, 20:24
Moim ulubionym bohaterem DB jest Vegeta :hyhy:
mam sentyment do takich podłych i złych bohaterów anime Smile
Art

Imperator

Licznik postów: 1,953

Art, 30-04-2011, 22:16
Zawsze Vegeta. Lubiłam jego wredny charakter i cięty język, który pomimo późniejszych zmian w usposobieniu nie zmieniał się.
Uparte, zaciekłe stworzenie, które jest INTELIGENTNE w przeciwieństwie do głównego bohatera ^^'
ssssx

Wilk morski

Licznik postów: 93

ssssx, 01-05-2011, 18:24
@Envy w anime vegeta też był bardzo pewny siebie a moja ulubiona postać to goku potem vegeta a potem trunks z przyszłości
T-MaX

Szczur lądowy

Licznik postów: 7

T-MaX, 02-05-2011, 17:16
Hmm...zdecydowanie Vegeta. Zimny i czasem nawet chamski ale potrafi poświęcić się dla dobra sprawy, nawet poświęcając swoje życie. Zawsze próbuje być twardy ale łato daje upust swoim emocjom/nerwom. No i jedyny minus postaci że jest zbyt pewna siebie i przeważnie uważa się silniejszy od przeciwnika.
Vandal69

Nowicjusz

Licznik postów: 16

Vandal69, 02-05-2011, 20:01
Son Goku, przede wszystkim głowny bohater naszego anime. Dość silny no i zabawny. Szkoda tylko że kilka razy umarł... Miał fajny małpi ogonek który niestety stracił. ;(
Zetti

Nowicjusz

Licznik postów: 19

Zetti, 18-06-2011, 00:12
Dla mnie Gohan, świetny, zabawny, ale racja, w GT zepsuty.
Naithi Tau'ssen

Super świeżak

Licznik postów: 210

Naithi Tau'ssen, 18-06-2011, 01:51
Goku, Bulma, Yamcha, Kuririn - ogólnie stara paczka z pierwszej serii. DBZ też było niezłe ale utraciło klimat, z przygodówki zamieniło się w battle mangę. GT nie uznaję tak jak i każdych fillerów obojętnie jakiej serii
detox

Pirat

Licznik postów: 30

detox, 21-08-2011, 13:07
Ulubiona postać : Cell
Elemelas

Pirat

Licznik postów: 45

Elemelas, 21-08-2011, 13:28
Na początku był to Goku, ale od Cell Sagi na 1 miejsce wzbił się Gohan i tak zostało do końca
Loro

Szczur lądowy

Licznik postów: 8

Loro, 06-11-2011, 18:27
Vegeta bo jest takim sku..... że go po prostu lubię :]
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź