Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,155
.
Kapitan z paradise
Licznik postów: 330
Rain napisał(a):Ja się ciekawię czy Shinwoo odegra jakąś ważniejszą rolę...niby był 1 osobą którą spotkał Rai więc jest zaraz po nim jedną z postaci pierwszo-planowych...Na angielskiej stronie mangafox, piszą, że Tak jak m-21 Shinwoo może być wilkołakiem ;O ciekawa teoria, mam nadzieję, że odegra jakąś fajną rolę, pewnie umrze, ale Rai go 'wskrzesi' i zamieni w wampira :hyhy:
Pierwszy oficer
Kapitan z paradise
Kami napisał(a):Shinwoo na pewno odegra ważniejszą rolę. Jest w końcu głównym bohaterem. Z rozmów Frankensteina z M-21 można domyślić się, że wampki pokroju Rai'a zazwyczaj stoją ponad tym wszystkim i to ludzie odgrywają główne role. Crombel od początku kreowany jest na głównego złego, jednak wiedzą i geniuszem daleko odbiega on tajemniczego F, który gdyby nie Rai, dziś zapewne byłby dużo dalej w badaniach niż Crombel.Dwa tygodnie temu wychodziły co dziennie, czasem co dwa dni. Aktualnie jest już wolniej, gdyż ekipa tłumacząca nadrobiła przerwę w chapkach i są one na bieżąco - teraz nie da się tego określić, ale można przyjąć, że wychodzą co tydzień, jeśli się nie mylę. :] (Namotałem). :niepewny:
Wie ktoś może z jaką częstotliwością wychodzą chapki..? Raz na tydzień, raz na trzy dni..?
Pierwszy oficer
Pierwszy oficer
Rynio napisał(a):Radzę tu czytać.
http://www.mangafox.com/manga/noblesse/
Szybciej dodają chapki.
Kapitan z paradise
Kami napisał(a):A na mangafoxie 26 sierpnia, ale gdyż nowa ekipa tłumacząca dodała 2 wrześni, to tego nie widać, wiem, bo jak pisałem ostatnio tutaj post, to czytałem akurat 153 chapek.Rynio napisał(a):Radzę tu czytać.
http://www.mangafox.com/manga/noblesse/
Szybciej dodają chapki.
Nie prawda.
28 września dodali na tenmanga. Na foxie był dopiero 2 października. Sam widzisz różnice.
Pierwszy oficer
Rynio napisał(a):A na mangafoxie 26 sierpnia, ale gdyż nowa ekipa tłumacząca dodała 2 wrześni, to tego nie widać, wiem, bo jak pisałem ostatnio tutaj post, to czytałem akurat 153 chapek.
Kapitan z paradise
Kami napisał(a):Eh, nie zrozumiałeś... Dodali to w sierpniu, ale, że dali updejt lepszej wersji, to i zmienili datę, na tą kiedy dali ten updejt, czyli 2 września... W ogóle, o czym mowa, czytaj gdzie chcesz, bez różnicy mi to. :looka: Zobaczysz, że 154 pierwszy skomentuję.Rynio napisał(a):A na mangafoxie 26 sierpnia, ale gdyż nowa ekipa tłumacząca dodała 2 wrześni, to tego nie widać, wiem, bo jak pisałem ostatnio tutaj post, to czytałem akurat 153 chapek.
Rozumiem, że chapter 153 dodali wcześniej niż np. 150, 140, 130..? Zaraz po 99 nagle dali 153, a potem już szło normalnie :wstyd: ..?
Na foxie:
Date Added
Noblesse Vol.02 Ch.153: #153 new Raw Crossing Dark_Howler Oct 2, 2010
Na tenmanga:
Noblesse Vol.02 Ch.153 1275 Tuesday, September 28, 2010
Pierwszy oficer
Rynio napisał(a):Eh, nie zrozumiałeś... Dodali to w sierpniu,
Cytat:Rozumiem, że chapter 153 dodali wcześniej niż np. 150, 140, 130..? Zaraz po 99 nagle dali 153, a potem już szło normalnie ..?
Kapitan z paradise
Pierwszy oficer