Nasz wlasny kanal Irc ;)
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Ankieta zostanie zamknięta 27-08-2481 
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 511

Mroczny, 17-07-2008, 00:29
Postanowilem zalozyc nasz kanal irc, jest on na rizone.

Cytat:To przechodzimy na rizona

server: irc.rizon.net
port" 6667
kanał: #StrawHat
nick: jaki chcecie

Tutaj jak zrobic konto:
http://owned.pl/?2:207::201::::::1

Poki co nie mamy zadnego bota, ale mysle, ze kanal sie z czasem rozwije, a ja bede nad nim czuwal.
Wiec zapraszam XD
Boto

Kapitan z paradise

Licznik postów: 313

Boto, 17-07-2008, 00:41
Jak będzie dużo rozmówców to będzie bardzo fajnie ;] Gratuluje pomysłu ;]
Szaman

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,323

Szaman, 17-07-2008, 00:58
Dlaczego quakenet? Nie mogłeś dać jakiegoś mangowego? Wszystkie moje nicki są zajęte :/
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Mroczny, 17-07-2008, 01:00
Dlaczego? Bo jest dobry i nie narzekam ;p
Az tak nickow nie zajmoja, przeciez zawsze mozna sobie zmienic...
/nick [nick]
Jackie D. Flint

Licznik postów: 1,386

Jackie D. Flint, 17-07-2008, 01:23
Czy będzie możliwość udostępniania plików (jeśli tylko powiecie mi, jak, to sama chętnie co nie co udostępnię XD) i zostawiania botów? Taki kanał może nam przynieść sporo korzyści i być dobrym miejscem na wymianę plików Big Grin
KossteK

Pirat

Licznik postów: 33

KossteK, 17-07-2008, 19:35
Sądze, że najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdyby kanał postawić na rizonie, ot jeden z lepszych Wink
Jackie D. Flint

Jackie D. Flint, 17-07-2008, 19:48
ja się nie znam, dla mnie bez różnicy XD chociaż Rizon byłby miły, bo tam są też kanały, z których przy okazji rozmowy z Wami mogłabym ściągać pliki XD póki kanał mamy na quakenet jest to niemożliwe.
dostanę odpowiedź na pytanie? możemy wrzucić boty? Smile
Kowal

Imperator

Licznik postów: 2,230

Kowal, 17-07-2008, 21:28
No, na Rizonie byłoby lepiej, stamtąd mógłbym kilka innych rzeczy też ściągnąć. Ale i tak się na tym nie znam Smile Dobrze, że wpadłeś na ten pomysł z IRC w ogóle Wink
Szaman

Licznik postów: 1,323

Szaman, 17-07-2008, 23:51
To przechodzimy na rizona

server: irc.rizon.net
port" 6667
kanał: #StrawHat
nick: jaki chcecie
blackmalder

Piracki oficer

Licznik postów: 655

blackmalder, 18-07-2008, 10:39
to nie głupi pomysł ale wtedy musi być elka (L) co najmniej. Zbierzemy ludzi i stworzymy tam bota;]

ale myślę, że jednak Quakenet bedzie bardziej odpowiedni ze wzgledu na to iz 80% ludzi w Polsce siedzi na quake necie w tym ja i są tam potrzebne kanaly na ktorych tez musze bywac.
Mroczny

Kapitan z nowego świata

Mroczny, 18-07-2008, 13:15
Cos juz sie poplatalo na quakenet moge juz q przywolac, jednak jak juz ktos siedzial to afk, wiec musimy zadecydowac, ktory serwer....
Jackie D. Flint

Jackie D. Flint, 18-07-2008, 13:18
Jedni chcą tu, drudzy tam...
Wiecie, z jednej strony polski IRC powinniśmy zamieścić tam, gdzie są polacy. Łatwiej będzie się dogadać i nie będzie nieporozumień z innymi userami serwera.
Z drugiej, heh, na Rizonie jest lwia część anime i stamtąd najwygodniej jest ściągac pliki...
Cóż, decyzja należy do tych, którzy umieją zakładać kanały w IRcu XD'
Parę pytań:
- Czy będą udostępniane pliki tylko po polsku, czy będzie można wrzucić, co się będzie chciało? (np soundtracki, angielskie skanlacje, odcinki, których jeszcze nie przetłumaczyliście)
- Czy każdy będzie mógł udostępnić plik?
- Czy IRCa można uruchomić dwa razy (nigdy nie próbowałam, a teraz o tym pomyślałam, więc pytam, póki pamiętam XD) i na każdym zalogować się na inny serwer?
blackmalder

Piracki oficer

Licznik postów: 655

blackmalder, 18-07-2008, 17:22
szczerze? ja nic nie wiem o wrzucaniu plikow na irca... ja irca wykorzystuje tylko do gier i biznesu i odwiedzam tylko takie kanaly jak #search #cw.pl #mix.pl itp.

osobiście uważam, że quakenet sie bardziej nadaje ale iż ten kanał nie jest dla mnie tylko dla userow to wy wybierajcie. Wynik sondy bedzie decyzja ostateczna.
evil_akuma

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 772

evil_akuma, 18-07-2008, 19:04
Mi to wsumie obojetne i tak poki co to malo osob siedzi,chociaz fakt udostepnianie plikow moze sie przydac ale nie jest niezbedne Wink

BTW. To wkoncu na ktorym siedzimy w chwili obecnej ?
Jackie D. Flint

Jackie D. Flint, 18-07-2008, 19:44
akuma - sprawdź na obu XD Tam, gdzie będą ludzie, tam siedzimy XD

malder - jak to do gier? Big Grin Jak tam się gra? Big Grin
Kiedyś nie myślałam nawet o tym, ze można ściągać cokolwiek, a tu można nawet grać... *w*

widzę, że quake wygrywa XD to polski serwer, tak w ogóle? Wink Z poprzednich wypowiedzi na to wygląda, ale wolę się upewnić XD"
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź