Wilk morski
Licznik postów: 92
(29-04-2022, 15:36)Primkin3 napisał(a): gdyż należeli do ciekawej grupy etnicznej.Uchylisz rąbka tajemnicy do jakiej?
Wilk morski
Licznik postów: 92
(29-04-2022, 18:45)Mordoc napisał(a): Fajny temat @Primkin3
(29-04-2022, 15:36)Primkin3 napisał(a): gdyż należeli do ciekawej grupy etnicznej.Uchylisz rąbka tajemnicy do jakiej?
Moje pasje:
Od dziecka marzę, żeby być artystą, no i generalnie nim jestem, tylko jeszcze na tym nie zarabiam. Piszę piosenki, uczęszczam na lekcje wokalu, mam własną kapelę. Piszę też opowiadania, planowałem wydać książkę, którą napisałem (z gatunku fantasy), ale nikt nie chciał mi jej wydać, więc postanowiłem zacząć od opowiadań, do których linki co jakiś czas zamieszczam na forum, a które znajdują się na forum Nowej Fantastyki. W ten sposób udało mi się poprawić warsztat, więc kto wie, może za jakiś czas wrócę do mojej książki, żeby poprawić w niej kwestie techniczne i może wtedy się uda?
Obecnie od końca maja mam przerwę od pisania, gdyż skupiam się na nauce programowania, jak już się powiedzie, to wrócę do pisania
Przynajmniej raz w tygodniu grywam w piłkę, prawie codziennie robię treningi fizyczne z obciążeniami jak i te kalisteniczne, ale tutaj raczej chodzi o mój cel, żeby w końcu mieć kaloryfer na brzuchu, więc to nie do końca pasja :p
No i nie można zapomnieć o oglądaniu anime, czytaniu mang, tudzież oglądaniu filmów, które uznaję za warte obejrzenia, analogicznie z grami.
Lubię też grać w szachy w Bullet, czyli tryb 1-minutowej partii.
(29-04-2022, 21:03)Primkin3 napisał(a): Super pasje.Dzięki
(29-04-2022, 21:03)Primkin3 napisał(a): Ja zawsze chciałem robić coś twórczego ale w pisaniu, muzyce czy rysunku się nie udałoNajlepiej robić coś, co się po prostu czuje. W sumie ja rysunek zaniedbałem, a aktorstwo odpuściłem. Chciałbym ciągnąć kilka srok za jeden ogon, ale niestety jak wszędzie na przeszkodzie staje bariera finansowa, więc zawężyłem swój rozwój do pisania, którego technik na dobrą sprawę można nauczyć się samodzielnie, trzeba od siebie dodać wyobraźnie, z którą akurat nie miałem problemu; no i do lekcji wokalu.
(29-04-2022, 21:03)Primkin3 napisał(a): Co do tej grupy etnicznej to tak zwani Górale CzadeccyFajnie mieć jakieś ciekawe pochodzenie i o tym wiedzieć, żeby móc zagłębiać historię rodziny
Imperator
Licznik postów: 2,141
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 453
Miejscowość: Kraków
(29-04-2022, 15:36)Primkin3 napisał(a): Pewne szczególne miejsce w moim serduszku zajmuje też wątek o wojnie prowadzony na tym forum przez @Sting . Świetna robota, działaj w tym dalejJutro będzie dłuższy tekst, problem z internetem jest wreszcie załatwiony.
Agent Cipher Pol
Licznik postów: 79
Król Piratów
Licznik postów: 4,474
Miejscowość: Isola
Sogeking 2024
Licznik postów: 2,886
Imperator
Licznik postów: 2,882
(06-05-2022, 09:15)niudeb napisał(a): Nominuje @Gri @Jocieprosza @Dejo i @ARRRGH do napisania czegoś tutaj.Dzięki niudeb za nominację, do hot16 nominuję Norbiego, Rafała Brzozowskiego i księdza Mateusza.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,368
(30-04-2022, 10:29)Pajmon napisał(a): uwaga! Zapachy uzależniają.Wszyscy wąchający klej:
Imperator
Licznik postów: 2,882
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,368
(08-05-2022, 22:24)Gri napisał(a): Tu mam pytanie, czy może miałbyś do polecenia jakieś podcasty lub audiobooki w tym temacie? Z książkami lub filmami to ciężko mi będzie gdzieś to wcisnąć, ale coś do słuchania zawsze wejdzie.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 453
Miejscowość: Kraków
(06-05-2022, 12:08)ARRRGH napisał(a): HoMaMAle HotA?
(06-05-2022, 01:53)Książę Cavendish napisał(a): malajskiego (lub też właśnie indonezyjskiego)Brotha...
(06-05-2022, 13:59)Gri napisał(a): co tydzień spotykamy się ze znajomymi na planszóweczkiJezu, jak Ci tego zazdroszczę. :c Jak w coś pogram raz na miesiąc, dwa to jest święto... Z resztą D&D to samo, bo strasznie mnie jara, a ostatnio to z 6 lat temu grałem - nie ma z kim i co najwyżej moge sobie pooglądać Baniaka czy innych ludków z YT. xD