Buggy vs Doflamingo
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Ankieta zostanie zamknięta 05-09-3193 
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Mystral

Kapitan z paradise

Licznik postów: 337

Mystral, 26-11-2010, 20:19
Walka tygodnia - zwycięzca tylko jeden. Na kogo obstawilibyście swoje ostatnie grosze?
Roogya

Piracki wojownik

Licznik postów: 127

Roogya, 26-11-2010, 20:34
Donflamingo pewnie, chociaż nie znamy jeszcze całego wachlarza jego technik, natomiast Buggy niczym nas nie zaskoczy Bara Bara i Buggy(czy Muggy? kurde nie pamiętam xD) Ball.
Odachi

Sogeking 2022

Licznik postów: 828

Odachi, 26-11-2010, 20:52
Do you wanna play a game?
Myśle, że Buggy jednak wygra bo ma mocną psyche. Dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów i sami wiecie co dalej Tongue
Jedyna szansa Flaminga to zaatakować jego stopy, ale myślę że Buggy będzie miał też jakiegoś asa w nogawce.
A poza tym uważam, że Sanji musi odejść...
Krystia17

Nowicjusz

Licznik postów: 14

Krystia17, 26-11-2010, 20:52
Ja też głosuje na Dona chociaż nie znamy jego mocy to chyba jego nagroda, która przez długi czas była najwyższą jaką znaliśmy przemawia za niego Big Grin
A Buggy bez szans jest skoro tak łatwo Don pozbawił Orsa Jr nogi Big Grin
Mystral

Kapitan z paradise

Licznik postów: 337

Mystral, 26-11-2010, 20:59
Właśnie z tego powodu powstał ten pojedynek - każde "cięcie" Doflaminga nie zagrozi Buggy'emu dzięki jego podziałowej umiejętności. A poza tym - przecież wszyscy dobrze chcemy aby Buggy wygrał te wybory, co? Tongue Vote vote.
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 26-11-2010, 21:07
Tyle, że Doflamingo może bawić się przeciwnikiem jak lalkarz, więc do wody i Buggiego nie ma.
Furt Oxen

Piracki oficer

Licznik postów: 599

Furt Oxen, 26-11-2010, 22:33
Doflamingo wygrałby.
Buggy to cienias i ma dupną moc, robi w gacie na sam widok któregoś z shichibukai.
Ma do tego bardzo małą zdolność bojową.

PS. Daj spokuj mojemu Shu Shu. :/
Juman

Wilk morski

Licznik postów: 84

Juman, 27-11-2010, 00:21
Stawiam na Buggy'ego!

Jednak Awake wspomniał/a o mocy Flaminga... pytanie brzmi, czy Shichibukai kontrolowałby jedną część, czy całego Klauna. Jeżeli jedną, to zajęty byłby machaniem palcami, przez co byłby dosyć bezbronny. A gdy całość, to wiadomo jak to by się skończyło dla Buggy'ego.
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 27-11-2010, 00:57
Wiesz, Doflamingo nie zmęczył się kontrolowaniem jakiegoś kapitana WB, więc kontrolowanie kilu części Buggiego go też nie zmęczy. Wystarczy przejąć najważniejsze części, typu głowa, nogi, ręce i wrzucić do wody.
Krystia17

Nowicjusz

Licznik postów: 14

Krystia17, 27-11-2010, 01:56
Pamiętacie chyba co się stało z częściami, które na początku mangi Nami związała były one poza jego zasięgiem i nie miał nad nimi kontroli, więc tak jak Awake mówi Don zacznie kontrolować jakąś ważniejszą część Buggiego i ten nie ma szans.
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 27-11-2010, 02:07
Dajcie spokój, nawet nie znamy prawdziwej mocy, a raczej tego jak ona dokładnie działa. Ale biorąc pod uwagę to co na razie pokazali to Buggy nie ma szans.
(z początku myślałem, że to temat dla jajec, ale widocznie jednak niet. ;[ )
Hyrule

Gold Experience Requiem

Licznik postów: 2,042

Hyrule, 28-11-2010, 02:01
Nie no przecież Buggy to Wysłaniec Boga, czarny koń tego anime, który dopiero wychodzi z ukrycia, były członek załogi Oro Jackson, przyjaciel Yonkou Akagami no Shanksu i wyzwoliciel rzeszy kryminalistów z Impel Down. Tongue Sądzicie, że Doflamingo dałby mu radę, hehehehehe? :rotfl:
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 28-11-2010, 17:24
Zamykam, ponieważ nie jesteśmy w stanie ocenić umiejętność Doflamingo. Napiszcie mi, żeby przywrócić jak coś ciekawego się dowiemy...

Doflamingo pokazał nam już co nieco, można otworzyć. - Sather.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź