Piracki wojownik
Licznik postów: 131
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Choćby ze względu na tytułowego bohatera i jego uroczy sarkazm XDKapitan z paradise
Licznik postów: 352
Wilk morski
Licznik postów: 100
Czy może już się skończyła, jest tu ktoś czytający na bieżąco?
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772
teraz szykuje sie na cala serie i wtedy napisze wiecej
Pirat
Licznik postów: 47
) jest naprawdę dobre. Moją sympatię Inuyasha zdobył po części dlatego, iż nie jest taki płytki, jak np. Bleach (który, przepraszam, jeżeli kogoś obrażam, byłby najlepszy bez głównego bohatera i jego przyjaciół, jako że ich przyjaźń jest straszliwie, straszliwie sztuczna XD), uczucia tam przedstawione są oddane niemalże idealnie, a motywy walki często wiążą się z uczuciami głębszymi niż chęć ratowania kogokolwiek 
Piracki wojownik
Licznik postów: 135
.Inu ma tą kreskę i charakter,ja po prostu KOCHAM TĘ MANGĘ !!!
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,249
Piracki wojownik
Licznik postów: 125
Pirat
Licznik postów: 27
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772
OnI napisał(a):nie wiem jak manga ale jeżeli chodzi o anime to jeszcze trochę i zasnę.
Aktualnie jestem przy 82epie i nie rozumiem czemu w komentarzach na Tanuki tak go wychwalają. W kółko to samo: Demony - Inuyasha - Demony - Inuyasha - Demony - Inuyasha - Demony - Inuyasha - Demony - Inuyasha - shikon no tama - Demony - Inuyasha
NO sory nie podołam
Ja sie tak wynudzilem na tym ze szok. Obejrzalem tylko dlatego ze nie lubie zaczynac serii i nie konczyc
Poczatek jak dla mnie super, pozniej dluuuugo glugo nudy az do band of seven wtedy jakos ciekawie bylo ale pozniej juz do konca znowu nudy, no i zakonczenie masakra ;/