Gadżety z one piece
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Komimasa

Pierwszy oficer

Licznik postów: 993

Komimasa, 11-03-2008, 23:32
Witam wszystkich. Chodzi mi o to żeby porozmawiać tutaj o tym gdzie i co można zdobyć za jakie pieniądze co mamy co byśmy chcieli i takie różne rzeczy z gadżetami związane właśnie. Wink

Sam też akurat poszukuję plakatu z one piece niestety jest to dość ciężka sprawa i co się okazuje kosztowna z uwagi na to że rzecz rozbija się o nakład. Myślę że jakby tak pozbierać zainteresowanych do kupy to nakład by był konkretny ale samemu świata się nie zwojuje. Dlatego byłbym za pomysłem sklepu tylko jedna sprawa jak go zrealizować, na dobra sprawę trza by mieć kogoś kto by sprowadzał rzeczy z Japonii albo USA (lepi chyba Japonii Wink ) Ale jak to mówią są chęci są i możliwości. Wziąłem się rozsupłałem portfelik i szukam 7 movie one piece ale też niełatwo znaleźć ,fajnie by było jakby ktoś znał kogoś kto mógłby to załatwić Cool a jak sami mielibyśmy coś na tej stronce to bajerek że hej.
KossteK

Pirat

Licznik postów: 33

KossteK, 12-03-2008, 20:56
Na allegro czasami uda się na coś trafić. Nie tak dawno wydawnictwo JPF do swoich mang dodawała figurki z OP, jeśli chodzi o zagraniczne sklepy od siebie polece http://www.animewild.com/ na eBay'u też cała masa stuffu z OP Wink
Komimasa

Pierwszy oficer

Komimasa, 12-03-2008, 21:48
No to fakt ale jak ktos taki jak ja szuka odpowiedniego miejsca gdzie mu zrobiliby plakacik z obrazkiem przez niego wybranym to jest troszkę niemożliwe nie? Sad Ale nie poddaje się i szukam dalej może co znajdę Big Grin
Tsuiki:Stronka zła nie jest ale niestety nie ma rzeczy co mnie interesuja jak np jest kinówka ale o zgrozo 8 nie 7..no i plakaciki..
Dr.Agon

Piracki wojownik

Licznik postów: 134

Dr.Agon, 26-03-2008, 22:13
Ja to mam zamiar, w niedługim czasie, zrobić sobie nadruk na koszulce, dokładnie to flagę Słomianych Kapeluszy na czarnym T-Shircie.
Komimasa

Pierwszy oficer

Komimasa, 23-04-2008, 13:25
Witam ponownie w tym temacie fajna spraw ajest na allegro. Mainowicie jest grupa robiąca nie małe plakacik A3 40 cm na 29cm czy jakoś tak i można sobie wybrac cokolwiek i oni ci z z przesłanego obrazku robiąpiekny plakacik. szybko i tanio bo rząd chyba 5 zl za jeden. Pakuja w te tuby wiec wiadomo, że z plakatem nic się nie ma prawa złego stać Wink
Dr.Agon

Piracki wojownik

Licznik postów: 134

Dr.Agon, 23-04-2008, 23:41
Jeśli mi podasz link, będę wniebowzięty.
Komimasa

Pierwszy oficer

Komimasa, 24-04-2008, 14:59
Jak to się ładnie mówi wpadka! Rozmiar jest taki jak poprawiłem , niesety ten większy A2 kosztuje 20zl ale trzaby złożyć więkzą grupą zamówienie bo musi być 5-10 także tyko takiego rozmiaru raczej wchodzą w grę. Jeżeli szukałeś większych to moge cie tylko bardzo mocno przeprosić Dragon. Gomenasai :padam:
Tsuiki Mi tam taki rozmiar wystarcza, lepi taki niż żaden według mnie a cięzko jest coś załatwić.Sprzedają na sztuki. Wink
Shizumu

Piracki wojownik

Licznik postów: 163

Shizumu, 30-12-2008, 12:03
Ja ostatnio zdobyłem logo One Piece w bardzo wysokiej rozdzielczości i zamierzam je użyć do zrobienia sobie kubka z OP Smile Wcześniej myślałem o koszulce, ale jako, że już prawie w ogóle nie noszę t-shirtów to zrezygnowałem.
Najuch

Imperator

Licznik postów: 2,656

Najuch, 30-12-2008, 15:02
No fajnie będzie jak teraz na stronce będzie można kupić takie rzeczyBig Grin Będziemy się rozpoznawać na konmwentachTongue
Zoro

Wilk morski

Licznik postów: 71

Zoro, 31-12-2008, 12:14
Sklepik do dobra sprawa Jak jeszcze będom jakieś figurki dobrej jakości to będę w niebie.
Oby więcej takich pomysłów. Big Grin
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 31-12-2008, 18:37
No ja bym sobie kupił figurki jakieś, oczywiście jeżeli to nie będzie jakiś szmelc Smile
Imitacje mieczy Zoro tez bym chętnie zakupił :] no i ubrania Mugiwarsów tez mile widziane.
No i poza tym plakaty z OP, najlepiej żeby były to pierwsze kolorowe strony rozpoczynające chapki.
Kalimdor

Piracki wojownik

Licznik postów: 108

Kalimdor, 31-12-2008, 18:39
A ja bym chciał breloczek ... taki fajny Wink najlepiej jakby to był Chopper Big Grin
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 31-12-2008, 18:43
Nie breloczek z BB, albo z Kumą lepszy :]
Shizumu

Piracki wojownik

Licznik postów: 163

Shizumu, 31-12-2008, 18:51
Figurki SHP byłyby zadowalające Big Grin
nagura

Piracki wojownik

Licznik postów: 136

nagura, 01-01-2009, 04:42
Najlepiej śjakaś koszulka z samym logiem One Piece na czarnym lub biały tle. Ewentualnie z wizerunkami poszczególnych bohaterów, ale w dobrej jakości a nie jakieś badziewne freski robione przez ruskich, że wstyd założyć ;]
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź