Nowicjusz
Licznik postów: 21
Obaj są bardzo potężni, obaj piastują wysokie stanowiska i obaj o mało co nie zabili Luffy'ego.
Jak tylko pojawiła się u mnie myśl o starciu tych dwóch osób, w tej samej chwili pomyślałem też, który byłby zwycięzcą, ale na razie nie będę pisał, żeby nikt nie mógł się sugerować moją wypowiedzią.
Licznik postów: N/A
Imperator
Licznik postów: 2,588
Ten lód wcale nie jest taki uber, jeśli biały mustaszer był w stanie go rozbić. Magellan roztapia lód, którym zostaje pokryty, denerwuje się, włącza Venom Demon i Ao Kiji leży, kwiczy i umiera.
Imperator
Piracki oficer
Licznik postów: 599
Cytat:Oglądałeś anime? Tam było świetnie pokazane jak upierdliwa jest ta różowa wersja kwasu Magellana. Kropla wystarczy, by cały ten lód poszedł w pierony jasne.
Wilk morski
Licznik postów: 63
Kaku napisał(a):To ten zrobi jakiś lodowy blok, żeby zablokować atak (coś na wzór wosku mr.3). Aokiji mimo pozorów bystry jest i z zaskoczenia go Magellan nie weźmie. Potem oczywiście wykończy Magellana.
Cytat:Nikt mnie nie przekona, że Ao jest silniejszy od Magellana. Dla mnie "kwasek" jest najbardziej przykozaczoną postacią w tej seriiLód o grubości 1km > Magellan, tutaj Akainu dał radę, ale magma>kwas.
Imperator
Cytat:Nie ma bata, by ktoś, kto po jet bazooce się zgiął, by zdjął admirała.

Cytat:A skąd ta pewność, że magma > kwas? Nie uznawałbym tego za oczywiste. Oceniasz ten pojedynek na zasadzie admirał > od wszystkiego co istnieje.Magma topi większość rzeczy, jest gorąca jak nie wiem co, gdy się kogoś w niej zatopi to trudniej mu się ruszać (jeśli się nie spali w sekundę). Magellan nie pokazał haki, więc Aokijiego nie załatwi tak łatwo, Aokiji z kolei ma haki, wystarczy bariera z tego, i nie ma kwasu na sobie.
Piracki oficer
Licznik postów: 599
Cytat:Eee, a jakieś konkrety? Co rozumiesz przez wykończy? Pogódź się lepiej z tym, że Ao Kiji nie jest wyzwaniem dla Magellana, po prostu nie ma bata, aby lód pokonał Venom Demona.