Soul Eater Not!
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Mint Julep

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 448

Mint Julep, 19-01-2011, 19:42
Szkoda że tak mało to o SE, naprawdę dobrej mandze. Tak czy siak SE Not! jest już na mangastream i ciekawam co o tym sądzicie.
Na razie niewiele można powiedzieć, poza tym że w głównych rolach mamy słodkie dziewczęta (główna bohaterka strasznie kojarzy mi się z tą z black rock shooter'a,
Spoiler

znaczy się ziemską wersją czy coś

) Wydarzenia dzieją się jeszcze przed pierwszym Soul Eater'em (Sid jest jeszcze świeży) A gdzieś w tle pałętają się nam starzy bohaterowie. Zastanawia mnie strasznie ile Maka ma lat, bo ta nowa od razu jest jawną 14. Ciekawe też czy ci nowi bohaterowie zajmą jakąś pozycję w starej fabule.

Ogólnie rzecz biorąc zakładam temat bo głucho w dziale, a choć na razie nic nowego SE not! nie prezentuje, to z racji autora ta manga może się przerodzić w coś ciekawego (i Anya jest zajebista). Ok. tyle z mojej strony, możecie dodać sobie nowy temat do ignorowanych >>.
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 19-01-2011, 19:46
I Black Star jest a to już jest ok ^^
hakman4

Super świeżak

Licznik postów: 273

hakman4, 19-01-2011, 23:04
Przeczytałem tak przelotnie Tongue . Fajnie się zapowiada taka komedia autorstwa znanego Soul EateraSmile. Zakończenie ciekawe. Mam nadzieje,że nie będzie to jakieś yuri O.o . Przypuszczenia Mint Julepa są trafne dla zainteresowania czytnika Big Grin. Do następnego rodziału! Dowiem się kogo wybierze bohaterka za swego mistrza.
ssssx

Wilk morski

Licznik postów: 93

ssssx, 17-04-2011, 18:27
na mangareader jest już 2 rozdział
Devzan

Kapitan z paradise

Licznik postów: 320

Devzan, 19-08-2011, 19:31
SE Not! to jakaś alternatywa normalnego? Bo akurat czytam tego "zwykłego" od początku ;d
Mint Julep

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 448

Mint Julep, 23-08-2011, 03:08
Nie alternatywa, a prequel do SE. Raczej bez spojlerów, wyydaje mi sie że to taki K-ONmixSE: sparkle, kwiatki i zajączki, kosy, śliniące się psychole, ecci.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź